Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (31)
Raspunsuri - Pagina 8
ellanik spune:
La noi vaccinul BCG a facut un buboi nasol de tot.De o saptamana erupe mai ceva ca un vulcan si tot curge din el.In schimb incepe sa se micsoreze.Dr spunea ca trebuie neaparat sa colecteze si apoi sa dea afara.Asta e reactia normala.La Geo a facut asta dupa 2 luni aproximativ .
Dayanara faina rrauu fatuca cu bentita.Parca e un fluturas cu elice.Cat despre tine sa-ti fie rusine ca spui ca esti grasa.
Honey
Child hehe.Cuceritor Albertino deci.Si eu am niste fatuci aci la bloc care cand ma vad ca ies repede vin si ele sa vada azi cu ce s-a mai imbracat George.Il iau si-l zguduie si asta rade le arata gingiile dar nu mult ca e figurant si imediat incepe si cu scartzaieturi.
Aseara Geo mi-a lasat niste semne pe brat.M-a supt efectiv cand statea in sling si am semne din-acelea vinetii.I-am luat un scaunel de baie pt cand o putea sta in fundulet si e tare haios.
Miria unde umblii?Parca la tara te-ai dus .
Buna ideea cu salata orientata.O sa fac si eu cred.
Rebiana spune-mi si mie cum ii dai avocado?de la ce varsta?Si inca ceva.de care piele sa fie canapeaua si ce culoare???Initial ma gandeam la mango cand ai zis de avocado.
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
Lindal spune:
Hi, hi, Ella, ti-a facut vanataie? Matei si-a facut singur la incheietura mainii, se pare ca degetzelele nu-i ajung.
Azi am implinit 3 luni! Iu-hu!
La multi ani si celorlalti iepurasi nascuti pe 23:
Matei de bobita2010
Oana Iulia de nemary
Andrei de michelle_sf
Tudor Cristian de bordeancavio
George Casian de miria_cristina
ellanik spune:
A folosit cineva sau stie despre Baby Orajel pt dinti?
Castelana cum esti?esti acasa acum,ce-ti pasa?!Cum a fost zborul pt Cezarica?Dar botezul?
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
Rebiana27 spune:
Oana eu zic sa dai fructele dupa ce accepta Eric legumele; e posibil sa-i placa mai mult gustul primelor si sa refuze masa de legume.
Ella eu deocamdata o invat pe Mara sa pape cu lingurita (nu pot vorbi de diversificare in toata regula) si-i dau cereale (orez cu roscove) cateva lingurite. Trec, apoi, la legume si dupa ce le va accepta pe acestea voi trece la fructe (avocado va fi primul fruct ce-l voi introduce). Ideea e ca poti da avocado inca de la inceputul diversificarii daca intentionezi sa incepi cu sucul sau piureul de fructe; e recomandat ca fruct de start.
Bre, canapeaua mie-mi place maro da', nah, n-are legatura cu culoarea avocado-ului. Pupaciuni lui Geo!
M-a lasat bateria neuronului.. am uitat ce vroiam sa mai scriu...
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Rebiana27 spune:
La Castelana m-am gandit de dimineata... n-a mai dat demult un semn de viata! ... ca muuuulte alte fete, de altfel.
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
GabyHila spune:
Eu ii dau avocado de prin primele zile de diversificare. Homemadybabyfoods zice ca e f sigur ca si primele alimente pentru diversificare si ca avand lipide e f bun de amestecat cu fructe si legume. E si potentator de betacaroten. Avocado i l-am dat lui Joy cu pere, mere, piersica. Am mai adaugat cate o lingurita de cereale bio (cautati pe google Holle) si papa fetita mea f bine. Supa de la amiaza e in cate un recipient de pastrat laptele, plin si il papa tot.
Eu am o problema reala cu cartoful. de cand cu cartea lui Montigniac, care zice ca singura modalitate de a manca cartoful e crud si cu coaja, noi l-am eliminat total din alimentatie. Lui Joy nu i-am dat si nici nu o sa ii dau cartofi. Supele creme care le papa la amiaza se leaga foarte bine si fara el.
Mango ii dau si ii place f tare.
Sa fiti atente la pere ca oxideaza foarte tare si sa nu fie amare.
In sezon acuma mai sunt afinele care puse cate o lingurita in fructe sunt o nebunie de vitamine.
hai ca iara am scris prea mult.
se anunta de ploaie la noi si nu prea a chef de nimic!!!
child spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Rebiana27 M-a lasat bateria neuronului.. am uitat ce vroiam sa mai scriu... |
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
child spune:
ELLA mi-am amintit ca intrebai cat poate sa stea bebe in sling.
Din ce stiu nu exista contraindicatii decat ca trebuie sa schimbi umarul pe care se sprijina slingul la vreo 2 ore.
Albert nu sta nici macar ora in sling decat daca adoarme si atunci nu-l tin eu in el, il las ori in carucior ori in patut.
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
GabyHila spune:
Si eu ma gandeam acuma cateva zile la Castelana!!
In privinta diversificarii mie imi place siteul asta
http://www.homemade-baby-food-recipes.com/index.html
daca tin bine minte Delia l-a pus.
Si sa nu uit de sfatuitorul meu din totdeauna:) Roxana
fetele, puneti toate pozele din albume pe privat. treaba cu pedofilii e f nasoala. Propun sa avem si un criteriu de intrare in clubul iepurilor. Daca oricare nou venit spune ca are un bebe de varsta alor nostrii si dupa 2 posturi cere parolele... tot degeaba sunt pe private. Mi se pare ingrozitor si out of this world .. dar mai bine ne pazim decat sa gasim poze cu copiii nostrii (doamne fereste) cu comentarii obscene!!!
ellanik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lindal Hi, hi, Ella, ti-a facut vanataie? Matei si-a facut singur la incheietura mainii, se pare ca degetzelele nu-i ajung. |
cand eram in liceu aveam o colega care venea mereu de la intalnire "supta"pe gat de iubitul ei.Ei bine, ceva de genul ala am si eu pe brat.Hihihi!
fetelor,intreb si eu...am tot citit despre diversificare si de pe mailul comun (unde am gasit niste materiale aiurea care se contrazic ) si am retinut cum ca se evita fructele cu seminte mici precum frucetele de padure,bananele,kiwi capsunile pana pe la vreun an.Cat adevar e in aceasta afiramtie ca deja simt ca ma ia cu ameteala cand ma gandesc la diversificare.de ex eu nu stiu : in prima sapt dau crema de legume sa zicem si dupa caeasta saptamana cand se presupune ca a acceptat-o....ii pot da fructe sau fructele le dau la alta masa?Sunt varza si nu vreau sa fac aiureli .
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!