Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (31)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Se cunoaste ca azi e vineri.. toata lumea pofteste la cafeaua Ancai. Eu am servit una, dar, mai servesc si un www.caffecorsini.cz/img/capucino1x1a.jpg" target="_blank">capucino cu placere!

Child felicitari pt printisorul cuceritor!! Cat despre spatar pt inceput zic sa-l ridici sa zicem 10 min in prima zi, apoi un pic mai mult, si tot asa... ca la diversificare.

Martisorul meu drag, Irina Paula (8.03.2010), mami te iubeste!

My age

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Child, si eu i-am ridicat spatarul carutului Marei la 45 grade dar nu o tin f mult timp astfel. Pot spune c-as mai fi asteptat pana sa ridic insa plange mandra cu suspine daca o las sa admire capota carutului (din pozitia culcat pe spate cam asta vede).

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

child il poti ridica linistita oricum sta inclinat, ar fi mai rau sa stea in fund tot timpul, dar ei oricum si daca.i pui in fund nu se sustin la varsta asta decat atat cand sa nu.si faca rau, cand stau in fund bine, atunci fi sigura ca nu le dauneaza, isi urmeaza cursul...
ca normal, nu.i nimeni nebun sa.i pune drepti pe ceva tare fortat

amy mi.ai facut pofta, am pus cartofii la fiert, dar de azi dimineata ma gandesc daca s.o fac sau nu, la mine lenea e mare

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna mamaici si iepurasi!

Roxana computerul fie are un troian fie a facut Daria o combinatie interesanta de taste de au disparut toate.

L-am trimis la reparat ieri dupa-amiaza.

Am vazut poze cu frumoasa ta. Arata numai bine nu e grasa deloc. Ce as vrea eu ceva extra colacei la David.

Am vazut si pozele cu Denisa si mami. Am scris pe messenger.

Am citit despre diversificare si parca ma apuca emotiile desi la mine nu ar fi prima data.

Sunt de acord cu Vladi in legatura cu produsele de la tarani. Noi luam o parte din legume din cele cultivate de parintii mei iar la David vreau sa incerc borcanele Bio din Germania. Daria a refuzat orice fel de borcanel dar sper ca David sa le accepte pentru ca sunt foarte comode mai ales in vacanta.

Bibeinteles ca la inceput o sa ii fac piureurele de 1 si doua legume in casa dar cind va trece la meniu complex incerc si cu borcanele.

Citeam despre fructe congelate. Afine, mure si zmeura voi pune si eu mai ales pentru mine-imi place sa stiu ca am sursa de antioxidanti si sper ca si Daria va incepe sa manince mai multe fructe.

Sa aveti un week-end racoros si linistit!

-------------------------------

Erina mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Noi suntem iar la tara, numai ca de data asta am si net...asa ca incerc sa ma tin la curent cu ce faceti voi. Si noi avem in program maine salata orientala..ca in curte imi permit sa stau sub bolta de vie si sa toc ditamai ligheanul de legume (acasa am robot, dar tot la cutit le toc, pt ca robotul le toaca mult prea mici si mie imi place asa mai mare..sa vad ce bag in gura).
Ericutu e in culmea fericirii ca i-am luat o piscina de 2m x 1,5 x 0,5m si cu colacelul de la Miremia va dati seama ce face... In schimb ma supara tare ca nu mai vrea sa stea decat in fund..si inca nu a facut nici 4 luni. fug ca ma "striga" bebe

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

erina
acum nu o mai vad asa grasa, tocmai bine oricum bine ca.l mosteneste pe ta.su la picioare lungi si subtiri ca eu sunt oribila stiu

cu diversificarea incercati sa amestecati piure facut de voi cu piure la borcan, poate asa accepta mai bine

briza eu la orientala pun doar cartofi, masline , ceapa si ton, oua nu pun ca nu vad scris pe ele termenul si eu sa ma duc sa cumpar altele?nu

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Fetele care ati inceput diversificarea si ati dat bebelusilor fructe, incercati sa le oferiti si avocado.. este excelent ca fruct de start. Este un aliment complex, ajuta la dezvoltarea fizica si cerebrala a bebelusului si pentru ca are o textura cremoasa este bine tolerat de puiutzi. Citeam ca este unul dintre alimentele perfecte deoarece contine toate elementele nutritive de care are un om nevoie pt a supravietui.
Cand ii cumparam lui Luca avocado aveam grija sa nu fie prea moale (mi se parea scarbos la gust) dar nici prea tare. Cineva m-a invatat sa pipai fructul si sa am grija sa fie la atingere de fermitatea unei canapele de piele :)) mai in gluma, mai in serios asa am facut si n-am dat gres niciodata. Eu foloseam o parte din fruct iar restul il congelam pentru zilele care urmau.

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

rebiana da , e foarte buna avocado, bine eu ii zic aguacate cum i se spune aici, e foarte nutritiv cum spui tu, noi il mancam si ca leguma, dat la blender cu usturoi si ulei de masline, sau cu lapte si zahar dat tot la blender, lui ivan nu.i place pt ca nu i.am dat de mic
silvanei o sa fie unul din primele pe care i le voi da si o sa.i dau sub toate formele, nu cu zahar, dar cu lapte, cu alte fructe si gol frecat doar cu ulei de masline eventual iaurt, multe combinatii se pot face

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Hello.

Si eu sunt pt avocado. Am mai zis-o cred. E tare bun.
La noi va merge dupa dovlecel, telina ...

Roxi- si noi mancam cu iaurt, smantana si usturoi. Yummy.
Tot timpul avem unul la copt in casa.

Briza- bolta de vita am si eu dar la 33 C sub ea nu ma ajuta cu nimic

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Vin si eu la un cappuccino, mai este?

Noi ne declaram pe drumul cel bun cu diversificarea. Daca in prima zi a fost cah, in a doua zi a fost binisor, azi am fost chiar multumita. Deschidea gurita inainte sa ajung eu cu lingurita.
Unul din secrete a fost ieri sa ii adaug o masura de cereale si azi un pic de ulei de masline si am trecut la morcov+patrunjel radacina. Maine adaugam dovlecel la fiert si apoi duminica in piure. Abia astept sa ajng la cartof dulce. Sa vedem daca gasesc aici in Auchan.
Azi cred ca s-au adunat vreo 10 lingurite.

Roxi imi si cumpar azi branza de burduf sa fac mamaliga cu branza si ochiuri maine dimineata. Ce dietetic.
Silvana e frumusica tare tare. Poti acum sa ii micsorezi cantitatea de lapte de la o masa? Eu stiu ca o data dat mai mult,lor li s-a marit stomacelul si nu prea mai papa mai putin.

Denisa da-ne si noua link cu hainutele.

Anca ce inseamna tot ce i-ai dat? Cam cate lingurite? Noi papapm tot 150 dupa legume. Azi a mancat doar 120 ca a adormit si obosisem sa tot astept sa termine.
Aaa, si pastarnac de unde? Ca eu in piata nu gasesc? O fi la supermarket?

Bumbita welcome back.

Child mi-l si inchipui pe Albert inconjurat de gagici. Las ca venim si noi sa vedem frumusete de baiat.
Cu spatarul si eu il mai ridic, dar nu mereu, ca daca il urc asa sus se trage in fund si nu as vrea inca.

M-ati omorat cu salata orientala poate bag si eu una in we.

Erina

Briza mai mai dar ce va place la aer curat.

Rebi multumim de sfatul cu avocado. Eu nu am mancat niciodata, poate lui o sa ii dau.
Chiar, oare la cat timp dupa legume sa incep si cu fructe, dupa ce mi le accepta pe toate?

V-am pupacit, azi e zi de shopping. Iar merg dupa LP HA. Mi-a zis dra de fam sa caut Topfer. Sa vedem daca gasesc si mai ales cu cat, ca m-am speriat. Pe net la o farmacie on line e 53 pe cand la Sensiblu, Dona, etc e aproape 80. Nici cu transport prin curier nu ajung la pretul asta.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput