Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (31)
Raspunsuri - Pagina 6
babyangel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Rebiana27 Anca, sa nu zici ca te refuz beau din toate cate o cescuta ... asa ca nesatula Annya, n-ai mai zis nimic de Raducu... cum mai e? Mami de doua minuni: Luca si Mara Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare... I can't fake with dignity so i'll not try!! |
ok, s-a facut!
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 4-a
babyangel spune:
legat de bcg, cum ar trebui sa arate locul?la noi a fost rosu o saptamana si a trecut..a ramas ca o pata pala...nu cred ca e bine..eu stiu ca trebuie sa faca buboi
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 4-a
Rebiana27 spune:
citat din mesajul lui babyangel legat de bcg, cum ar trebui sa arate locul?la noi a fost rosu o saptamana si a trecut..a ramas ca o pata pala...nu cred ca e bine..eu stiu ca trebuie sa faca buboi Anca _ mami de Codrin (20.03.2010) si de Lucas (21.09.2000) Codrin luna a 4-a |
Anca, la Mara s-a inflamat si a colectat puroi la 2 luni de la vaccinare asa ca mai e timp sa se desfasoare.
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
honeybaby spune:
Anca nu-i obligatoriu sa sparga. Daca a fost rosu e bine., Problema era daca nu avea nici o reactie
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
Ioanact spune:
Buna fetele!
Noi suntem de ieri la Deva, vom sta cateva zile.
Nu am reusit sa citesc decat prima pagina si am citit ca i-a iesit si al doilea dintisor lui Codrin (babyangel) , Felicitari!
Merg sa mai citesc cat m a m lasa Justina.
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
dayanara spune:
rebiana, denisa, anca
anca pai mananca bine codrin, para ii pica bine nu? cum ai amestecat cu lp facut sau praf?
denisa nu era f racoare dar eu din blugi ies rar...oricum nici f cald nu a fost, silvana avea mainile si picioarele reci reci...asta e, data viitoare iau ceva cu mine
as manca o salata orientala dar lenea e prea mare si singura nu vrea sa se faca, ma rog de ea de 3 luni
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Bumbitza spune:
Salutare gagici :*
Am lipsit o vreme si ma tot chinui sa recuperez dar n-am spor.
A fost tare frumos la munte, a dormit fata mai mereu, de papat nu pot spune ca a mancat mai mult de cat de obicei, mai ales ca o obosea tare aerul si cam facea figuri la san. Cand am ajuns acasa, in caldura asta infernala, am avut iar 2 zile crancene de acomodare in care plangea in continuu In orice caz, o data cu vacanta la munte, s-a obisnuit in brate...plangea si abia se potolea in brate, asa ca vad ca-si pastreaza acest obicei "frumos" si acasa. Numai ca de azi am zis gata! trebuie sa doarma singurica, m-am inarmat cu rabdare multa si nervi de otel..sper sa reusesc.
Altfel, ne laudam cu tumbele pe care le face in patut. A descoperit cum sa se rastoarne de pe burta pe spate, primele dati se speria, acum chinuie de bucurie.
Multumim fetelor care ne-au urat l amulti ani de ziua onomastica, prima de altfel, pe 20 iulie.
Pup toata gasca, sper ca sunteti bine toate si toti iepurasii Vad ca discutati despre diversificare, abia o astept si eu
M-am decis sa fac si eu Rotarixul si Prevenarul, e cineva cu o parere naspa despre vreunul dintre vaccinele astea? Sar'mana!
Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/BotezIlincaAna_26062010#
child spune:
Buna!
ANCA te rog si la mine un capucino!
Sa va spun ce succes are fiu-meu la fete in parc.
Deja sunt obisnuita sa vina cate un copil si sa il admire pe Albert.
Odata m-a intrebat un baietel ce de l-am tuns chel pe Albert .
Azi, la fel, vine o fata si se repede sa-l imbratiseze pe Albert.
No, zic eu, ceva obisnuit.
Da' nu va spun ca intr-o secunda toate fetele din parc erau pe el, gramada si Albert era in culmea fericirii le dadea niste zambete, ce mai, rasete sonore chiar.
Trebuie sa-i facem cat de curand o surioara sau un fratior!
Albert e innebunit dupa pupaturi, asa ne si jucam, mai ales cand e marait, daca il pupa jucaria (are un elefantel favorit) chicoteste de incantare
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
child spune:
Intrebare: pot sa ridic spatarul de la carucior la 45 grade?
Acum il tin, cand nu doarme, inclinat la 30 grade. Albert face 5 luni peste o saptamana.
Oare pot sa-i ridic spatarul inca o treapta, nu e prea devreme?
Stiu ca de la 5 luni se pot tine in fundulet intre perne.
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
ami_84 spune:
citat din mesajul lui dayanara as manca o salata orientala dar lenea e prea mare si singura nu vrea sa se faca, ma rog de ea de 3 luni roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) POZE |
Te invit la mine.
Tocmai am facut ca si eu pofteam!
Martisorul meu drag, Irina Paula (8.03.2010), mami te iubeste!
My age