Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (31)
Raspunsuri - Pagina 5
ami_84 spune:
Honeybaby sa va fie de bine "diversificarea". Am cautat si eu balon pt Irina si nu am gasit. Pup Maya cea draguta!
Da. Chiar asa Dayanara ce era in farfuria aia? Ca m-ai facut curioasa... Ca ce a mancat Denisa.. vazut.. placut.. salivat pe taste!!!
Noapte buna!!
Martisorul meu drag, Irina Paula (8.03.2010), mami te iubeste!
My age
dayanara spune:
acum am venit de la terasa, dar pana sa ma schimb etc intru sa va spun ca era mbs, mamaliga cu branza si smantana
revin....
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
honeybaby spune:
Roxana- pai aia la mine e mancare sanatoasa fata . Ba chiar o pot considera mancare de dieta cu putina indulgenta.
Dupa ca m-am chinuit sa trimit mailuri cu hainutele la bzar am vazut ca s-au schimbat treburile pe acolo si ca nu mai e nevoie sa trimit mail.
Pana acum am stat si am urcat la hainute pe siteul nou.
Mai am si pt maine 3.
Fug la somn ca nu mai pot
Noapte buna
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
dayanara spune:
oana denisa, fetelor nu ma refeream la mbs ca e porcarie, ca asta e prima dupa nastere facuta, pofta a invins lenea
eu nu gatesc de fel si de lene :))
leo mananca la restaurant zilnic si acasa ia mancare gatita in weekend sau orice gata facut
am pus si eu niste poze
http://picasaweb.google.es/roxana1777/SilvanaLuna4Iulie#5496864656802125202
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
honeybaby spune:
roxi - frumoasa rau fi-ta. defapt toti sunteti niste frumosi. nu e asa cald daca sunteti in pantaloni lungi.
E superba poza asta
http://picasaweb.google.es/roxana1777/SilvanaLuna4Iulie#5496749681518954674
babyangel spune:
'neata la toata lumea,
Aoleu, Denisa...nu ai somn??La ora 5 si ceva pe forum?
Dayanara, sukara rau Silvana..Pai cu bentitza aia pe cap o mananci..Pe voi v-a multumit DD: baiatul a lu' mama, si fetita a lu' tata..exact ca la carte
Codrinel al meu din nou s-a trezit asta noapte...si sper din tot sufletu sa nu ii mai iasa vreun dinte cateva luni..sper sa fi fost tot de la astia pe care ii are deja..
legat de diversifcare, ieri a baut pe nerasuflate 40-50 ml de suc de para cu mar, si a papat piure moale de cartof dulce cu patrunjel radacina. De data asta l-am facut cu putin lapte praf, si a papat tot cat i-am dat, dupa care am completat masa u 110 ml LP.
Azi avem in menu morcov cu pastarnac.
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 4-a
honeybaby spune:
Anca - hraneam un bucata copil care aseara s-a culcat la 7
Si mai zici ca nu papa Codrin
Rebiana27 spune:
‘Neata!
Ancutzo n-ai dat cafea?... ca-n dimineata asta m-as abona la una.
Nu cred sa-i mai dea vreun dintisor lui Codrin, de regula mai dureaza pana apar urmatorii (cei de sus). Sa aibe pofta puiul, e un mare papacios!
Roxi, e o frumusete Silvana. Iti vine s-o pupacesti!
… ma chinui de-aproape o ora sa trimit mesajul; din cauza de net taaaare puturos!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
babyangel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Rebiana27 ‘Neata! Ancutzo n-ai dat cafea?... ca-n dimineata asta m-as abona la una. Nu cred sa-i mai dea vreun dintisor lui Codrin, de regula mai dureaza pana apar urmatorii (cei de sus). Sa aibe pofta puiul, e un mare papacios! Roxi, e o frumusete Silvana. Iti vine s-o pupacesti! … ma chinui de-aproape o ora sa trimit mesajul; din cauza de net taaaare puturos! Mami de doua minuni: Luca si Mara Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare... I can't fake with dignity so i'll not try!! |
Rebi, draga mea, pai se poate sa te refuz?? O data te vad cu pofta de cafea si sa nu dau?? am zis ca fiind criza , voi da la cerere sa nu fac risipa
Astazi am asa: expresso intenso, latte machiatto sau ciococino..alaturi de prune uscate si nuci...Deci?? cu ce te servesc??
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 4-a
Rebiana27 spune:
Anca, sa nu zici ca te refuz beau din toate cate o cescuta ... asa ca nesatula
Annya, n-ai mai zis nimic de Raducu... cum mai e?
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!