Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (31)
Raspunsuri - Pagina 18
child spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara asta e rochita silvanei cu care va merge la botez http://picasaweb.google.es/roxana1777/SilvanaLuna4Iulie#5497562799095058306 |
ROXI superba rochita, deja mi-o imaginez pe Silvana in ea, ce eleganta va fi! O mica printesa
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
Rebiana27 spune:
Luati de va-nfruptati ca-s serif de 4 stele!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
oanaiacovita spune:
Neata!
Am facut toate albumele private cu sign in si nu unlisted, deci se vor putea vedea pozele doar daca sunteti logate.
Ce s-a intamplat cu albumele respective, nu erau sign in ci unlisted, iar pedofilii aia erau la FANS. Noi la FANS o avem doar pe Cami, deci e ok.
Am vazut fete care au in albume doar poze de gravidute. Poate puneti si cu bebei.
Merg sa recuperez.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
child spune:
citat din mesajul lui babyangel buna dimi, va invit pe toate la o cafea sau capucino si o felie mica de tort la implinirea a 11 ani de casnicie!! |
ANCA La multi ani fericiti impreuna!
Eu servesc un capucina, cafea deja am baut!
Si felia de tort, mmm, buna, buna!
Rebiana27 spune:
citat din mesajul lui oanaiacovita Neata! Am facut toate albumele private cu sign in si nu unlisted, deci se vor putea vedea pozele doar daca sunteti logate. Ce s-a intamplat cu albumele respective, nu erau sign in ci unlisted, iar pedofilii aia erau la FANS. Noi la FANS o avem doar pe Cami, deci e ok. Am vazut fete care au in albume doar poze de gravidute. Poate puneti si cu bebei. Merg sa recuperez. Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010) Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi! Cand cineva acolo SUS te iubeste... |
Onita, mai erau 2 persoane la fani (leroiv si alinutzza sau ceva de genul) dar cum n-am recunoscut numele/username-ul le-am blocat Poate am sters pe cineva dintre fetele de aici dar n-am vrut sa risc aiurea...
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
Rebiana27 spune:
Anca la multi ani fericiti impreuna!!
child spune:
OANA, ADRIANA nu mai vin in Cluj .
Ne-am razgandit ieri, cand am vazut cod galben pe partea vestica.
Noi am fi vrut sa ne plimbam prin Cluj, sa ajungem si in Turda la salina, dar pe ploaie nu prea ne vine.
Am amanat-o pe altadata, poate in august, depinde de concediul sotului.
Imi pare rau ca nu ne vedem, dar nu au intrat zilele in sac, tot o sa ne vedem noi!
cristina30 spune:
Buna dimineata,
vreau si eu parola de la gmail.... multumesc frumos
Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)
oanaiacovita spune:
Bun, sa vedem ce ati mai scris.
Bine ati venit: Elba, anka78, sanzi!
Ami vai ce scumpica e Irinuca ta. Mai vrem poze cu ea si cu tine sa te cunoastem.
Alina la contul comun nu am schimbat parola, dar cred ca ar fi bine sa avem una peste tot,sa nu ne incurcam in ele. Incerc sa ma ocup azi daca ma lasa piciul.
Roxi e superba rochitica Silvanei pentru botez.
Bumbitza sper sa treceti peste hopul cu bibe si sa isi revina bumbitza mica la san.
Cu pipi noaptea, mai urmareste-o, nu cred ca e cazul sa iti faci asa repede griji.
Anca La multi ani fericiti inainte. Si multu de tratatie.
Alina2 ce s-a intamplat in Turcia? Ce mult imi place cum vorbesti de minunea ta.
Si noi suntem topiti dupa el. Iubesc weekendurile cand ne hilizim toti 3 in pat dimineata. Eric mi-e asa drag ca nu stie la cine sa se intoarca la iubit, la mine sau la tati. Stau si ma intreb cum am putut trai pana acum fara el?
Ieri mi-a fost asa cuminte de nu imi venea sa cred ca era puiul meu. In timpul fiecarui bibe a adormit si a tinut-o asa cel putin o ora. De papat piure de legume cred ca a bagat vreo 150 ieri, cel putin la nivelul de 150 era in recipientul de la blender. Si isi baga singur in gurita lingurita.
Rebi felicitari pentru stelute. Bine ca ai blocat fanii aia.
Oare [b[Cami unde e?
Child off ce rau imi pare ca nu mai vii? Te asteptam cand poti.
Cand cineva acolo SUS te iubeste... [/b]
oanaiacovita spune:
Duamna Rebiana ai sters albumul cu voi?????
Cand cineva acolo SUS te iubeste...