Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (31)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

buna dimi,

va invit pe toate la o cafea sau capucino si o felie mica de tort la implinirea a 11 ani de casnicie!!
Niki de-a dreptul superbe rochitele Mariei..ce nora frumoasa

Acum cat dorm musafirii ma bag la recuperat!!

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 4-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Bumbitza - Multumesc pentru primire. Sa stii ca exact ca tine am patit si eu cu ceaiul, desi Mara este cu o luna mai mare decat Ilinca si nu imi faceam probleme ca ar refuza sanul dupa putin ceai. Eu o alaptez exclusiv, stiu ca lm trebuie sa tina si de foame si de sete, dar i-am dat ceai Baby drink si apoi baby calm, pt ca se linistea mai repede pe caldurile de zilele astea. A inceput sa refuze sanul, ii mulgeam in bibe cate 20-30 ml (nu reuseam mai mult, ca in timpul asta plangea) pe care ii bea pe nerasuflate, apoi iar ii mulgeam, pana se satura cat sa adoarma. Eu am pus totusi pe seama oboselii, pentru ca dupa ce se trezeste accepta sanul fara probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Ami, tare scumpa Irina..seamana cu Codrin al meu..brunetica si buzatica ...dar de ce nu pui si poze cu tine?

Dayanara, tare draguta si rochita Silvanei

LAlexandra merci de parola

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 4-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

neata!!!!!!!!!!!!

noi suntem pe baricade de la 5:20 dimineata si inca vad ca nu are somn, ci chef de vb si tipat

am cam tras chiulul pt ca am fost la turci 4 zile...dar in loc sa fie o vacanta frumoasa, am avut parte de niste zile oribile cu dezamagiri si suparare:((((...asta este...
ma bucur insa ca acolo i-am gasit piticei gecutza de iarna si un hanorac super misto...o sa pun poze zilele astea..

aaaa si apropo de poze si nenorociti de pedofili....eu ceva ceva am "mirosit" si le-am sters de la semnatura(daca va uitati la ultima mea postare din 19 iulie parca, nu le mai am,le-am sters de la semnatura) insa nu am sa la sters de tot, o sa le pun pe privat numai prietenii sa le poata vedea.

am vz poze cu iepurasi superbi, mandrii tare
deasemenea rochite pt botezul printesicilor super frumoase-sa le poarte sanatoase

i-a cumparat si soacra-mea lu asta mica o rochita cu care sa o aduc la biserica- eu aveam una , dar daca a insistat sa ii cumpere si i-a placut asa mult , nu am zis nu, si a mai dat si o carutza de bani pe ea, 70euro, asa ca....ce sa fac, o sa o imbracam cu asta noua, care nu e urata, e ok, cred ca o sa fie o bombonica roz fiimea in ea

in sfarsit mi-am luat si eu rochitza pt botezul printesei mele...bine ca am scapat de stresul asta...

cam astea sunt noutatile noastre......

mama mama ce mai vorbeste fiimea acum, are un chef de zile mari iar mie mi se umple inima de bucurie si mandrie cand o aud gangurind
fetelor...cred ca e RARAITA , ca il zice asa de curat pe R

aaa si ce scheme face mai nou....isi scoate suzeta din gura si incearca sa si-o bage iar in guritza....si culmea de cele mai multe ori reuseste..cand nu se enerveaza si incepe sa tipe
si-a descoperit si ea piciorusele...suptul pumnilor, degetelor e la ordinea zilei, ma pipaie pe fata cum ma prinde, se intoarce de n-are treaba , pe o parte ....
si e haioasa tare, cand beau eu apa din sticla si se "plimba" apa ...se uita asa atenta , cu gura cascata si intinde mainile sa prinda si ea sticla

deja stie acum cand pregateste mami lapticul si asteapta cumintica

ce sa mai am fata mare si cuminte pe care o iubesc mai mult ca orice pe lumea asta...
numai cu somnul avem problemutze

BUMBITZA nu-ti mai face probleme cu greutatea....e f bine fata
a mea mandrutza avea pe 18 iulie 5900kg.....cred ca cel mai putin dintre toti bb, dar sincer daca ma mai stresez....arata super bine, a facut un pic de bulanase , a pus si pe manutza....daca asa e conformatia ei....o las sa fie fotomodela
si sa spun drept....si eu eram aschilabrica rau cand eram mica, de ma indopa mama cu de toata si tot degeaba...

aaaa si nu va spun, ca ma suna tata pe 15 de ziua mea, vb si imi zice la un moment dat....fii atenta sa nu o presezi pe fiita sa pape daca nu vrea, ca maica-ta te cam forta sa papi si nu e bine
nu a spus-o cu rautate pt mama, normal, dar uite ca si un barbat poate intelege.

gata, termin ca m-am lungit......
mi-am luat revansa ca nu am postat atatea zile

va pupik pe toate toate...

aaa, bun venit noilor fete

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Astero merci de raspuns. Chiar ma intrebam ce faci ca nu te-am mai vazut pe forum. Imi pare rau ca ati fost dezamagiti de vacanta
Ai trecut la LP?

Am mai pus cateva poze noi pe contul comun, sa vedeti ce-am mai crescut. Am facut si eu private albumul, ca si cele personale de altfel

Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/BotezIlincaAna_26062010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Helau de dimineata!
Niki imi pare rau pt pierderea verisoarei tale! Tare greu trebuie sa-i fie ei si bebelusului sa traiasca fara el! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Imi plac tare mult rochitele Mariei!
Roxi e superba rochita Silvanei de botez!!
Denisa felicitari pentru ca/cum te ocupi de hainutele (tare faine) primite de la Vladi!
Ami e o scumpete rara Irinuca!
LAlexandra mercic de parola!
Acum ca a fost schimbata parola voi mai pune si eu pozici cu Maruska mea!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anka78

Buna,
M-am inscris si eu la inceput la odiseea iepurasilor si dupa aceea v-am citit in mod constant numai ca am stat mai "in umbra" asa. Am o fetita nascuta pe 28 februarie, se numeste Daria Andreea si este printesa noastra.Chiar daca nu am sa scriu prea des, cu siguranta am sa citesc zilnic ce se mai discuta.

Bine-ai revenit! Te invit sa ne impartasesti din experienta ta ori de cate ori simti nevoia; ne sunt de folos ideile altora!
Elba bun venit pe imasul cu iepurasi! Sedere indelungata alaturi de noi!

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2anke spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

ami ai o fetita frumoasa, imi vine s.o mananc

asta e rochita silvanei cu care va merge la botez
http://picasaweb.google.es/roxana1777/SilvanaLuna4Iulie#5497562799095058306

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

ffffffffffff frumoasa rochita
Eu o sa o imbrac pe Melina la botez cu o rochie alba eleganta, aleasa de mine, si dupa acea cred ca in un colorata sau poate tot alba dar nu asa de eleganta.
Mi-am sters si eu pozele de pe gmail mai ales ca am inteles ca la celelate odisei pe albmele private s-a intamplat .

Anca cu Melina Isabel (28 Martie) si Lucas 5 ani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sanzi

Buna! Va citesc de vreo 2 luni, dar nu am avut curaj sa intervin, voi va cunoasteti de mult si aveam impresia ca as fi in plus. M-am hotarat dupa ce am vazut mesajul Elbei. Ma numesc Sanziana, am o fetita nascuta pe 21.02, pe nume Mara Elena. Ma primiti si pe mine in gasca?

Bun venit Sanzi!
(Gaaaaabyyyy, vazusi de unde-i Sanzi? Poate va vedeti cand vii la socrii)

Mergi la inceput

Hihi... mai scriu doua mesaje si mi se albastresc stelutele!
Tre' sa scriu ceva simpatic la mesajul cu nr 3000. Ce sa fie-ce sa fie?

Mergi la inceput