Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (31)
Raspunsuri - Pagina 16
Ioanact spune:
Am vazut fetita amei tare scumpa e.
Si iti zic si eu bine-ai venit!
Alina2 am vazut si cele 2 rochite, prima imi place cel m mult!
..si ca tot am intrat mi-am facut si eu albumele pe privat. Voi intra si pe contul comun sa m vad poze, apoi ma bag la somn.
Noapte buna!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
anka78 spune:
Buna,
M-am inscris si eu la inceput la odiseea iepurasilor si dupa aceea v-am citit in mod constant numai ca am stat mai "in umbra" asa. Am o fetita nascuta pe 28 februarie, se numeste Daria Andreea si este printesa noastra.Chiar daca nu am sa scriu prea des, cu siguranta am sa citesc zilnic ce se mai discuta.
elba spune:
Multumesc!
Mai multe despre mine....hmm...am 28 de ani, sunt vesela si optimista dar usor timida..daca vreti sa ma mai intrebati ceva va raspund cu bucurie
Pe baietelul meu il cheama Filip si l-am nascut pe 30 aprilie, o sarcina usor in prelungiri 40+5
mi se par interesante discutiile voastre despre diversificare, desi inca mai avem pana acolo,bag totul la cap
Bumbitza spune:
Seara buna!
Ami, vazut poze, f frumoasa printesa ta
Elba, bine ai venit!
Roxana, super rochita, imi place tare mult.
Eu sunt cam necajita cu cea mica..i-am dat Baby drink cu bibe, de cand cu caldurile..si incepuse sa faca figuri la san. Am scos ceaiul, gandindu-ma ca din cauza ca e prea dulce nu mai vrea laptic, am cumparat baby calm (desi recunosc ca-i fac mai rar), si ii dau apa cu bibe. Si tot ia sanul f greu, dar daca ii dau lapte cu biberonul il ia cu doua maini...asa de repede oare sa se obisnuiasca cu biberonul, si la varsta asta? (ma gandeam ca doar la inceput, cand sunt micuti se obisnuiesc asa repede). Si mai tineti minte cand ma temeam ca nu ia biberonul? De maine ii dau apa sau ceai numai cu lingurita
Si inca ceva, luna trecuta a luat 400gr, acum am vazut ca nu a luat mai mult de 500gr...pana la 4 luni mi-a zis pediatra ca ar trebui sa-si dubleze greutatea pe care a avut-o la nastere, ceea ce nu cred ca se va putea. Ce greutate au avut/au bebii vostri la 4 luni? A mea la 3 luni si 3 sapt are 5,900kg.
Intrebare pt cele care alapteaza exclusiv, cand ati introdus/introduceti sucuri in meniul lui bb?
Somn usor, vise placute, puricii sa va sarute bine bine...veveritele sa va sarute
Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/BotezIlincaAna_26062010#
Bumbitza spune:
Aaaa..si sa-mi trimiteti si mie parolele, m-ati omis
Multam.
sanzi spune:
Buna! Va citesc de vreo 2 luni, dar nu am avut curaj sa intervin, voi va cunoasteti de mult si aveam impresia ca as fi in plus. M-am hotarat dupa ce am vazut mesajul Elbei. Ma numesc Sanziana, am o fetita nascuta pe 21.02, pe nume Mara Elena. Ma primiti si pe mine in gasca?
Bumbitza spune:
Anka78 bine ai revenit! Scrieti si voi (tu si Elba) 10 mesaje despre orice ca sa scapati de moderare, altfel mesajele voastre apar mai tarziu si de cele mai multe ori nu le vedem deoarece nu citim din urma..
honeybaby spune:
Roxi - misto rochita. Si eu trebuie sa caut dar nu stiu ce vreau.
Pt tine ce ai luat.
Deci eu vorbeam de ml pe zi si tu de gr pe luna
Bumbitza- dute repede si arde pe rug bibele ala!!!
Eu zic sa-l scoti repede pana nu ajungi ca mine. PAi ea e fraiera sa traga la tzatza cand la bibe vine totul usor si frumos.
Da-i cu lingurita apa daca crezi ca ii este sete desi ar trebui sa isi ia de la san .
In veci vecilor nu voi intelege rolul ceaiurilor.
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
Bumbitza spune:
Neata! Fii-mea doarme in continuare si eu nu mai am somn
De aseara de pe la 10 cand a adormit si pana acum cred ca are maximum una bucata pipi in Pampers...nu s-a mai intamplat pana acum, de regula luam o bomba de scutec imbibat cu pipi. Ar trebui sa-mi fac griji?
Sanzi bine ai venit in gasca! Asa cum le spuneam si celorlalte doua fete, pana la primele 10 mesaje sunteti moderate si apare mai tarziu ce scrieti. Si eu am intrat mai tarziu in gasca, pe cand eram la odisee si fetele m-au primit cu bratele deschise
Honeysa nu mai aud de biberoane! Aseara m-am muls pana la urma si i-am dat 40ml ca sa se calmeze dupa care a acceptat sanul Nu stiu cum rezisti sa te mulgi mereu, sa sterilizezi etc mai ales ca nu are un program bine stabilit, uite o din partea mea pt mamica cea mai dedicata.
N-am mai plecat ieri la tara, a fost prea cald..azi vad ca-i mai ok, sa se trezeasca familionul si fugim la aer.