Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (31)
Raspunsuri - Pagina 19
dayanara spune:
fetelor multumim, ma bucur ca va place rochita
rebiana felicitari pt stelute
bumbita e tare frumoasa ilinca comentariul de la poza botez m.a dat pe spate:)))
exact cum spune asteropi nu.ti face griji de greutate, uite ce bine arata, e frumoasa foc, ca si asteropi, le stau hainutele frumos pe ele, sunt vesele , nu tre sa fie umflate ca doar sunt fete
eu ramasesem fixata de la ivan cu greutatea, dar acum ca e fetita nu mai vreau sa fie grasa
anca si eu am observat ca irina seamana cu codrin
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
irinabobe spune:
oana multumesc mult pt parola. o sa pun si eu azi poze cu asa zisa diversificare. oricum am facut progrese am ajuns la 14 lingurite pe zi dar se cam plictiseste in scaun si vrea jos.... din pacate de cand am inceput diversificarea e si cam marait banuiesc ca il doare burtica ca se trezeste din somn plangand si kk e mai gros sper sa nu se constipe. suntem in a doua saptamana de legume. de sapt viitoare incepem sa introducem carnita si incepem si masa a doua cu fructe...
dayanara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiacovita Alina2 ce s-a intamplat in Turcia? Ce mult imi place cum vorbesti de minunea ta. Si noi suntem topiti dupa el. Iubesc weekendurile cand ne hilizim toti 3 in pat dimineata. Eric mi-e asa drag ca nu stie la cine sa se intoarca la iubit, la mine sau la tati. Stau si ma intreb cum am putut trai pana acum fara el? Ieri mi-a fost asa cuminte de nu imi venea sa cred ca era puiul meu. In timpul fiecarui bibe a adormit si a tinut-o asa cel putin o ora. De papat piure de legume cred ca a bagat vreo 150 ieri, cel putin la nivelul de 150 era in recipientul de la blender. Si isi baga singur in gurita lingurita. Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010) Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi! Cand cineva acolo SUS te iubeste... |
da da de acord, foarte frumos povestiti
nu ma pricep dar si eu cand ma uit la ea nu pot sa cred cat e de frumoasa, o ador, nu ma asteptam la asta si cred ca nici lumea din jur, cand ne vede eu urata si ea asa diferita si frumoasa ii vad cum se mira:)))))))
POZE
oanaiacovita spune:
Irina de la morcov se constipa. Si Eric face mai tare si deja ma apuca nostalgia ca face kk de om mare. Nu mai e bebelus.
Roxi auzi tu URATA!!!! Nu mai ai oglinzi in casa???? Eu chiar cred ca esti frumoasa si sunteti o familie frumoasa.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
dayanara spune:
denis pt mine am luat rochie de botez ieftina care sa nu.mi para rau cand o vad stand in sifonier degeaba:)) o sa.i fac poza, dar am spalat.o, sandale scumpe de purtat in fiecare zi si comode, alea clarks de care ziceam eu...silvanei 3 rochii dar tot asa le bagasem la spalat o sa le pozez, ivan si leo si.au luat singuri
POZE
oanaiacovita spune:
Irina, cand introducem fructele o sa se mai regleze. E bine daca am gasi pere, desi acum cred ca sunt doar de import.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
atb spune:
Child, stai linistita ca nu au intrat zilele in sac. Si mai ales ca acum ploua si e tare naspa vremea, numa' chef de iesit din casa nu ai. Vorba Oanei, mai bine stam in pat si ne dragalim pe vremea asta, sa-i vedeti pe baietii mei ce se mai iubesc...
O sa pun si eu poze noi insa nu am acces inca la parola noua, nu stiu de ce nu vrea sa mi se deschida PM-ul, am vazut ca am mesaj de la LAlexandra ( multumesc mult ) dar nu-l pot deschide nicicum.
Roxi, e superba rochita, de-abia astept sa o vad pe Silvana imbracata in ea.
Bun venit noilor fete, Elba, Anka78, Sanzi!!! Acomodare usoara printre noi!
Bumbitza, da' chiar e adevarata faza cu dublarea kg pana la 4 luni? Pai daca Denis s-a nascut cu 4,400 kg acum la 4 luni si 10 zile ar trebui sa aibe deja aproape 9 kg? Nuuuu, vai de bratele mele... Momentan are 7,850 si e f bine asa.
Asteropi, imi pare rau pt vacanta, paote ne povestesti...
Andra_s, azi-noapte am visat cu tine, dar poti sa ma pici cu ceara ca nu-mi mai aduc aminte ce. Azi-noapte am stat vreo 2 ore pe Facebook cautand colegi din liceu si scoala generala si m-am uitat si peste pozele de la profilul tau, si cred ca mi-a ramas intiparita in minte poza cu tine si Ianis.
Rebiana, felicitari! Te prinde nbine albastrul!
Anka, felicitari!!!La cat mai multe aniversari inainte!
Ce vreme mohorata... macar asa am timp de stat pe net mai mult.
Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
2anke spune:
vreau sa-mi fac semnatura care sa-mi arate automat varsta copiilor si nu merge . Stie careva?
[url=http://lilypie.com][/url]