PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (192)
Raspunsuri - Pagina 7
vias spune:
Moni_or noi nu am mai avut timp pentru cel electronic...adica eu ultima data cand am fost sa-mi fac pasaport....acum 3 ani... (si fraiera de mine am crezut ca e la fel ca atunci) era altcumva, am si intrat pe net sa caut informatii..si m-au derutat mai tare..ca eu am cautat neaparat aici in Brasov...
Noi aveam rezervarea deja facuta, nu am vrut eu sa schimb data plecarii noastre...si asa ca am ajuns sa-i fac temporar..a costat 220 ron..asta este.. dar poate il folosim la anu' ca am zis sa mergem prin iunie...cand nu va mai fi asa mare zapuseala.........
La Brasov nu exista DM ...asa ca nu stiu de unde sa iau pampers pentru apa..am cautat in kaufland, si carrefour..poate azi ajung in Real...
In concediu plecam...aici..la vecini in Bulgaria....am vrut mai departe...dar Flavius nu se comporta asa bine la drum...si oricum...nici nu ne dadeau banii afara din casa pentru nu stiu ce statiune mai exotica..
daca vrei colac...sa-mi spui..ca ti-l trimit zilele astea....
si acum am duc sa calc, daca nu se trezeste Flavius....
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
vias spune:
Diarux si sper ca toate problemele voastre sa-si gaseasca rapid rezolvarea...si pupici la "sora ta"
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
moni_or spune:
CAMY, am inteles, ma gandeam eu ca probabil din considerente de timp l=ati luat pe cel temporar. Legat de scutece impermeabile, eu INCERC sa merg azi prin DM, daca apuc iti iau si tie si ti le trimit prin posta.(Voi cand exact mergeti la bulgari?Ca daca nu apuc sa merg azi, sa stiu daca nu e prea tarziu sa-ti iau si mai incolo). Numai sa=mi spui, cate kg are Flavius? Si cam cate bucati sa=ti iau? (uitandu=ma un pic pe net am vazut ca alea de la Huggies sunt cam 11-12 intr-un pachet, astea de la DM nu cred ca sunt Huggies dar banuiesc ca tot cam atatea sunt). Iar legat de colac, o sa ma uit azi si in Carrefour (ca este tot acolo unde e DM=ul), fetele zic ca se gaseste acolo, deci cu ala sper sa ma descurc, eu numai in Real ma uitasem.
SIB, daaa, clar trebuie supravegheat non=stop, doar ca asa cu colac sau vesta cum zici nu trebuie sa-l tin numai in brate.
DIARUX si o imbratisare mare mare de la mine, sa dea Dumnezeu sa vi se rezolve toate problemele si sa fiti fericiti, asa cum meritati.
Noi ne chinuim mult de tot cu somnul lui Luca, doarme extrem de prost si nu stiu, cred ca se teme de ceva, mi se rupe sufletul, cand se trezeste nu vrea sa readoarma decat daca ne culcam langa el ori eu ori sotul, iar dupa ce plecam iar sa trezeste si o luam de la capat.Lumina de veghe avem, nu e intuneric complet, deci nu stiu daca de asta e vorba. Iar de vorbit tot nu vorbeste, sa ne spuna care e baiul. Am fost si la homeopat cu el, i-a dat ceva tratament, sa speram ca va da rezultate. A ajuns bebelusul sa doarma mai bine decat el
Iar cu Alex ne chinuim cu masajul la ochisor, nu-i place deloc dar n-are incotro, si cred ca sapt. viitoare il duc iar la oftalmolog ca am impresia ca o pleoapa e mai umflata, sotul zice ca mi se pare mie, dar mie cand vine vorba de ochi mi-e groaza sa nu cumva sa merg prea tarziu, ca doar de ochi toata viata ai nevoie (ca de celelalte organe, de altfel, dar eu am ce am cu ochii).
Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!
katalyna spune:
buna fetele!
moni, eu am luat de la decathlon bluza cu filtru uv cu pana in 30 lei. am luat-o anul trecut si i-a venit si anul asta. crema am luat de la dm si este super buna, nu se prinde apa de ei, ioanei ii dadeam de max 2 ori pe dimineata.
pampers eu i-am luat baby love de la dm din real, nu ca nu intra apa in ei, dar nu retin apa, adica apa intra si iese nu ca la pampersul normal care se umfla cu apa.
colac eu i-am luat normal, am gasit asa mic pt ea.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg
Chuny spune:
Moni, eu v-as propune o varianta. Sa dormiti unul din voi cu el. Daca e o perioada in care el isi doreste prezenta voastra, dati-i ce isi doreste pt ca el sa depaseasca aceasta perioada dificila.
Noi am avut perioade in care a trebuit sa dormim cu Vladimir, in camera lui. Nu e asa o tragedie, la urma urmei is cativa ani acolo in care ei sunt mici si au atata nevoie de ei ... nici n-o sa ne dam seama cand va trece timpul si ne vor inchide usa in nas pt a nu intra in camera lor.
Deci sotul mergea la Vladimir si si-a pus un pat in camera lui. Apoi intr-o zi n-a mai fost nevoie, Vladimir i-a spus ca vrea sa citeasca singur. Si asta a fost :-) dar a durat cateva luni.
Cu Anna e alta poveste ... acum dormim toti 3 in aceeasi camera si ne impartim in 2 paturi, depinde cum adormim
Uneori o pun pe Anna la somn in camera si apoi stau cu Vladi pana adoarme. Apoi cand ma culc ma duc in camera si vad unde doarme Anna. :-) Noaptea ea mai circula intre cele 2 paturi, dar nu e niciun deranj. Intre timp incepem sa-i amenajam camera si se va duce ea acolo cand va pofti. Deja la siesta isi prefera camera
Poate pur si simplu Luca poate a intrat in perioada de cosmaruri si de asta are nevoie sa se simta in siguranta.
Sib http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/ ***** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA
Nasterea ariciului Vladimir ***** ***** Anna, o nastere cu viteza
dara_d spune:
Buna ziua
CAMY ma bucur ca ai mai intrat si la pepenasi, ma gandeam la voi zilele trecute, ma bucur ca suntei bine si va pregatiti de concediu.Apropo de pamapersi de apa anul asta cand am fost in bulgaria am vazut ca aveau al metro ruse si varna, noi de acolo am luat si erau mai ieftini ca la noi, iar colace mici si din alea cu bagat picioarele erau o groaza prin statiuni si nu erau foarte scumpe.Referitor la bluza uV , noi avem de anul trecut si nu am folosit-oi ca se irita pe spate asta mica , tot de la decathlon o avem si noi, eu una zic ca il poti unge cu crema factor 50 si sa evitati expunerea la soare si la noi a mers varianta asta destul de bine.
DIARUX toate cele bune si sa auzim de bine!
MONI OR nu stiu daca gasesti colac din ala cu bagat picioarele la supermarket-urile astea dar sigur gasesti la mare , acum de pret nu stiu ca nu stiu unde mergeti.
Ma duc sa pregatesc pranzul .
Pupici
http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png
ankalaura spune:
MONI - eu dupa ce am constatat, cum zice si KAT, ca de fapt apa intra si iese, din pampersii de apa - la fel ca si pisu de altfel.... - nu mi-am mai batut capul cu zece mii de perechi asa ca avem un singur pachet, din care pana acum am folosit vreo 2-3 pentru ca ii las sa se usuce si ii imbraca din nou...
Ba chiar si slipul Bambino Mio pe care il laudasem atata, abia acum am observat ca nici ala nu tine nici un pisu, ca ne-a onorat piticuta cu unul fix pe prosop - am observat asta cand s-a facut prosopul mai albastru sub fundul ei
Acuma ma intreb daca ma aflu in povestea aia cu hainele imparatului, ca se pare ca e aceeasi filosofie si la pampersii de apa,... de fapt e evident ca nu retin absolut nici o picatura de pipi, dar marketingu' la ei e in floare, pe plan mondial (si mai sunt si scumpi, evident... - adica... pentru o chestie care nu face nimic....)
SunSmile spune:
Buna seara,
La multi ani Magda!
La muuuuuulti ani pepenasilor dragi: Alexander (Ada_s), Elena Theodora (motanik), Laura Ioana (punca1976), Alexander David-un baietel foarte special pt mine (Ingry)!
La multi ani Ana-Maria! Sa-ti dea DD tot ce e mai bun, fata draga si frumoasa!
Altfel, am citit si cam atat. Vroiam sa va zic doar atat: bucurati-va de copiii vostri, bucurati-va ca ii aveti sanatosi, alaturi de voi! Bucurati-va ca aveti sufletele si bratele pline de ei!
Nepotelul meu s-a suit la ceruri, langa Dariusica, sa fie ingeras...
Va pup pe toate! Numai bine!
Mamica unui MIRACOL 2+
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá
anaxena spune:
Laura imi pare rau pentru nepotelul tau si sper ca familia voastra sa treaca peste aceasta tragedie
multumesc pt urari
Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 6+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
atb spune:
Laura, imi pare tare rau pentru nepotelul tau... Dumnezeu sa-i vegheze zborul spre lumea ingerilor... condoleante familiei indurerate... dar, ce s-a intamplat?
Ruxi, ma rog ca de-acum incolo sa nu mai aveti necazuri si sa intri mai des si cu voie buna. Pupam Andreiu' scump!
Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)