PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (192)
Raspunsuri - Pagina 6
ankalaura spune:
BUJO - eu stiu ca sunt cativa si din astia, dar sunt extrem de putini. Eu nu cunosc pe nimeni, personal, in schimb cunosc din plin oameni care muncesc la negru ca n-au de ales, care muncesc weekenduri (desi au 40 de ore in contract), care stau 10-12 ore pe zi la serviciu si trag precum sclavii...
Ma rog, stiu si pe cineva cu 8 ore, dar lucreaza la stat...
Tecky spune:
Salutare!
Imi pare rau ca nu am timp sa scriu mai des.
Maine plecam la mare si stam 12 zile.
Tare nasol cu gasitul unui job in ziua de azi...
Va pup
ina C spune:
Va multumesc foarte mult pentru urarile transmise de ziua lui Vlad!
Ina, mami de doi baieti minunati
moni_or spune:
Mamici, am nevoie de ajutorul vostru! Imi cer scuze ca precis s-au mai discutat chestiile astea insa cum nu prea am timp si nu ma interesau la momentul respectiv le-am citit in diagonala:
1. Vrem sa-i facem pasaport la bebe. Luca are deja, dar nu mai tin minte ce acte trebuiau, am gasit ceva lista pe net insa am gasit si ceva de genul "documente care sa motiveze solicitarea". Voi ati dat asa ceva? Ce, trebuie sa dau raportul pt. ce imi trebuie pasaport la copil?
2. Cele care ati facut noul pasaport electronic, dureaza mult? Eu am citit ca pana la 30 zile lucratoare
3.Costumas de baie de copii pt. protectie UV doar asa scump gasesc??? Eu am gasit la 129 ron. Ma gandesc ca si asa la anul o sa-i fie mic. Si noua ne trebuie doar pt. cateva zile(3-4). Alta solutie n-ar fi sa nu il arda soarele si sa-l dau de 100 de ori cu crema de cate ori iese din apa? (oricum si in apa il arde soarele)
4. Voi aveti colac normal de ala gol in mijloc la pepenasi? Nu e prea larg pentru ei? Sau este colac special pt. copii asa mici?
5. Pampersii impermeabili care sunt cei mai buni?Huggies? Stiu ca parca erau mamici care spuneau ca si in aia intra apa, dar tot imi trebuie ceva...
Nu mergem la mare, insa ne bate gandul sa mergem in ceva statiune din ungaria, cu apa termala, aqua park si de astea, pe cateva zile.
Multumesc anticipat!
Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui moni_or Mamici, am nevoie de ajutorul vostru! Imi cer scuze ca precis s-au mai discutat chestiile astea insa cum nu prea am timp si nu ma interesau la momentul respectiv le-am citit in diagonala: 1. Vrem sa-i facem pasaport la bebe. Luca are deja, dar nu mai tin minte ce acte trebuiau, am gasit ceva lista pe net insa am gasit si ceva de genul "documente care sa motiveze solicitarea". Voi ati dat asa ceva? Ce, trebuie sa dau raportul pt. ce imi trebuie pasaport la copil? 2. Cele care ati facut noul pasaport electronic, dureaza mult? Eu am citit ca pana la 30 zile lucratoare 3.Costumas de baie de copii pt. protectie UV doar asa scump gasesc??? Eu am gasit la 129 ron. Ma gandesc ca si asa la anul o sa-i fie mic. Si noua ne trebuie doar pt. cateva zile(3-4). Alta solutie n-ar fi sa nu il arda soarele si sa-l dau de 100 de ori cu crema de cate ori iese din apa? (oricum si in apa il arde soarele) 4. Voi aveti colac normal de ala gol in mijloc la pepenasi? Nu e prea larg pentru ei? Sau este colac special pt. copii asa mici? 5. Pampersii impermeabili care sunt cei mai buni?Huggies? Stiu ca parca erau mamici care spuneau ca si in aia intra apa, dar tot imi trebuie ceva... Nu mergem la mare, insa ne bate gandul sa mergem in ceva statiune din ungaria, cu apa termala, aqua park si de astea, pe cateva zile. Multumesc anticipat! Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010) Doamne, ai grija de minunile mele! |
1. acum 2 zile i-am facut si eu pasaport lui Flavius, mi-a trebuit certificatul lui de nastere, buletinul meu si al lui Cristi, taxele platite (eu am facut pasaport temporar) la Cec si la trezorerie... si la politie am completat o cerere. neaparat sa mergi impreuna cu sotul. Nu mi-a cerut nimeni nici un document care sa motiveze solicitarea.
2. eu am facut cel temporar...si la asta se plateste obligatoriu taxa de urgenta...nu conteaza cand iti trebuie pasaportul, ei il elibereaza in 2 ore...asa ca am platit si taxa de urgenta 100 ron. Stiu ca cel electronic la Brasov dureaza 3 saptamani...asa am fost anuntata...si costa si mai mult!!!
3.eu nu stiu de costumas cu protectie UV...am auzit parca, parca ceva...dar nu am vazut pe nicaieri...sincer nu cred ca ii cumpar asa ceva...
4.inca nu am cumparat colac pt Flavius, dar am vazut ca este colac special pt cei mici...si in interiorul colacului au 2 gauri pe unde sa-si scoata piciorusele. Daca nu gasesti si vrei, imi trimiti PM si iti trimit eu unul.
5.de vreo 2 saptamani caut si eu pampersi impermeabii...si nu gasesc... daca stiti pe unde as putea gasi...as fi super fericita!!!
Moni
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
ankalaura spune:
MONI - cumpara crema solara rezistenta la apa. Eu luasem de la DM una absolut bestiala, ziceai ca e vopsit copilul, dar nu l-a atins soarele! Si pe cap, palariuta.
Pampersi de apa sunt in orice Carrefour, si nu te preocupa, toti sunt la fel de prosti! Se cheama specific, cu ceva in coada - splash, swimmers, aqua..... Noi i-am testat pe toti, continuam sa purtam pentru ca e obligatoriu, dar zau ca nu fac nici o treaba.
Musai colacul trebuie sa fie de-ala cu gaurici. Noi am luat de la Kaufland. Iti trimit link pe messenger, cu poza. Sunt multe modele si se gasesc peste tot.
iriss27 spune:
moni, daca vrei iti dau eu colac de apa pt Luca, anu asta nu cred ca il mai folosesc, poate la anu ... si daca vrei, ma duc la DM si-ti iau si pampersi (sunt mai buni decat toti din caref) si mai ieftini si iti iau si crema de care zice anka (desi nu stiu de care ). Da-mi PM sau sms, ca sa nu ratez mesajul tau. Apropos, in supermk nu mai gasesti pampersi de apa de o luna
moni_or spune:
CAMY multumesc de raspunsuri! Voi de ce i-ati facut temporar? Pt. ca se elibera mai repede? Ca altfel iese aproape la fel de scump,nu? daca zici ca e taxa de urgenta de 100 ron si pe langa asta mai sunt taxe care parca tot pe la 100 ron ajung. Si asta temporar e valabil numai un an ,nu? Am vazut ca cel electronic costa 276, dar macar e valabil 3 ani. Unde mergeti in vacanta? Distractie placuta! si pupici lui superbebe Flavius!
ANKA, mersi de ponturi! Avem si noi DM, o sa intru acolo sa vad si de crema si de pampersi de apa. Kaufland nu avem aici in oradea, m-am uitat in Real da acolo n=am gasit colac cu gauri la picioare. O sa ma mai uit in Carrefour.
IRISS multumesc mult de tot! Avem DM in oras, o sa merg sa cercetez, stii cumva ce marca sunt pampersii de apa? Oricum, banuiesc ca ii dibuiesc eu. Cat despre colac, cred ca totusi prefer sa il avem pe al nostru ca oricum ii va trebui si lui Alex peste un an. Eu intrebam ca nu stiam sigur cum sunt alea de copii mici, daca e bun ala normal cu gaura sau este altceva special. In Real n-am vazut de asta cu gauri, dar ma mai uit in Carrefour si daca nu oricum precis gasesc in Ungaria, unde vom merge.
TURTU, nu ne tine in suspans, spune-ne sexul bebelului
Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!
diarux spune:
buna seara...
am reusit sa citesc si eu din urma tot..
din pacate...noi nu suntem intr-o stare prea fericita....suntem sanatosi, asta e important deocamdata...Andrei e super bine, creste si invata repede(mai ales prostii).
nu am mai intrat de mult timp...am fost ocupata...apoi am dat de o mare belea despre care nu pot sa vb acum. sper doar ca DD ne va ajuta sa scapam de ea si sa fim fericiti toti trei.
vreau sa mai spun o data, chiar daca nu era nevoie, SORMIA este o femeie minunata si deosebita, care ne-a primit in casa ei cand ne-a fost mai greu si ne-a ajutat cu sfaturi si ganduri bune. si ea si Tavi sunt nemaipomeniti!!!!stiu si ca se roaga pentru noi si ca se gandesc mereu la lucuri frumoase doar ca ele sa se intample.
asa se explica si de ce nu am intrat sa felicit anul acetsa niciun pepenas. dar sa stiti ca m-am gandit la ei si ca le doresc sa fie niste copii sanatosi si frumosi care sa isi bucure parintii si sa le lumineze viata.
am citit si de noile mamici pe care le felicit si le admir pentru ceea ce sunt.
am citit si de album, sper ca l-ati sters si pe al meu, daca am inteles bine.
va pup si mi-e dor de voi. spun si eu ca SORMIA, tare imi e dor de zilele alea cand stateam pe net ore in sir....
sper sa revin curand...
Chuny spune:
Turtuuu, mie nu-mi dai adresa? ca vreau si io sa trec joi pe la tine, ai promis ca-mi faci un gratar etc ?
Camy, ma bucur sa te vad!
Moni, noi la piscina luam o vesta speciala de copii. Dar, de fapt, oricum tre' sa ii supraveghezi non stop, cu sau fara colac/ vesta.
Mami de Clara si Riana, iti urez multa energie si multa odihna ca sa recuperezi. :-)
Tecky, concediu placut!
Vio ( cea cu pozele) : ma bucur ca iei aminte la ceea ce s-a intamplat. Am descoperit si noi o fatza oribila a lumii si trebuie sa ne protejam copiii. Inconstienti sunt cei care dupa ce au citit acel subiect pe DC si au vazut cate minti bolnave exista, isi mai pun poze cu copiii dezbracati sau ii mai lasa goi la plaja spre delectarea pedofililor.
Diarux, sper sa va mearga numai bine de acum incolo.
Va pupez si mai trec eu cand pot.
Sib http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/ ***** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA
Nasterea ariciului Vladimir ***** ***** Anna, o nastere cu viteza