Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (107)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

mandruta, sanatate multa Cristinei! Eu cred ca daca era ceva de speriat rezultatul ar fi fost clar si fata n-ar fi avut o stare asa buna. O pentru mamica optimista!

de Isabela si Irina (01.02.2010)

la fel zic si eu

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Citat:
Eu nu sunt de acord cu asta si n-am facut-o niciodata. Copilul (in opinia mea) nu trebuie sa aiba impresia ca ii face o favoare altcuiva pentru ca mananca. Trebuie sa manance pentru el, cand ii e foame, pana se satura. Citisem mai demult pe babycenter ca datoria mamei este sa-i pregateasca o masa sanatoasa copilului si sa i-o ofere. Ce face copilul mai departe, mananca sau nu, e responsabilitatea lui. N-a murit niciun copil de foame cu mancarea in fata. Si mai zicea acolo o chestie: copilul trebuie sa stie ca la masa se mananca si atat. Adica fara jucarele, avioane sau mai rau, tv. Mananca, bine, nu mananca, ne vedem la masa urmatoare. Poate suna dur, dar mie asa mi se pare corect. Este parerea mea.

Edit ca scrisesem aiurea.

Nikole, sunt perfect de acord cu tine. Eu cand ii dau Cristinei sa manance nu ma joc cu ea, nu ma stramb la ea sau sa incerc sa o pacalesc in vreun fel. Mananca foarte bine orice. Daca nu vrea inseamna ca nu-i place sau nu ii e foame. A incercat si tati sa-i dea intr-o zi si se prostea si radea la ea si copilul avea chef de joaca si n-a mai vrut sa manance.
Pe de alta parte, recunosc ca am noroc de un copil papacios, care nu mi-a refuzat mancarea si cand vede lingurita casca gura cum stau puii de cioara cu ciocurile deschise. Poate daca facea figuri incercam si eu putin circ.

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

mandruta

Acum sa fiu si eu cinstita pana la capat si sa spun ca am facut asa la Isa de cand am diversificat-o, pentru ca inca o alaptam si ea stia ca se bazeaza pe tzitzi, chiar daca nu mananca mancarea. Adica n-am infometat-o. Am incercat sa mentin teoria si dupa intarcare, dar nu stiu exact cum sta treaba, pentru ca nu stau permanent cu ea. Cand e cu mine, de multe ori am impresia ca nu mananca mare lucru, desi ii ofer mereu alternative. Oricum, slaba nu e, nu arata nici pe departe a copil malnutrit. Asa ca nu-mi fac prea multe griji in privinta asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:

In alta ordine de idei, am mancat ceva alterat (doua zile la rand, ca nu mi-am dat seama de la inceput de la ce e) si ma chinuie o enterocolita. In astea doua zile am slabit un kil jumate, daca mai mananc tot asa inca vreo cateva zile, raman fara amr. Glumesc, desigur.

multa sanatate! sa ai grija sa te hidratezi corespunzator

btw...daca imi amintesc bine,cris d. la fel a patit cu ce a mai ramas din amr-ul ei

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

cris d. ati facut vaccinul? cum se simte ema? ce ati ales? infanrix sau ca si mine?

bea,ziceam ca esti aproape de albastre la 3000 isi schimba culoarea

mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)

asa creste Alex

nu, am decis sa astept pana dupa concediu: la medicul de familie e o sala de asteptare nashpa rau, iar ieri era prea canicula sa "incerc". plus zilele de "risc" de dupa vaccin, ma apropiam de data plecarii, plus programul aiurea de ieri.... mai lejer cand ne intoarcem. depasim cu 4 zile data la care l-am facut pe cel de 4 luni, deci ok.
multzam de intrebare

Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Am uitat sa rad la asta:

Citat:
recunosc ca am noroc de un copil papacios, care nu mi-a refuzat mancarea si cand vede lingurita casca gura cum stau puii de cioara cu ciocurile deschise.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Citat:

Citat:

In alta ordine de idei, am mancat ceva alterat (doua zile la rand, ca nu mi-am dat seama de la inceput de la ce e) si ma chinuie o enterocolita. In astea doua zile am slabit un kil jumate, daca mai mananc tot asa inca vreo cateva zile, raman fara amr. Glumesc, desigur.

btw...daca imi amintesc bine,cris d. la fel a patit cu ce a mai ramas din amr-ul ei

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Sa inteleg ca asta ar fi o solutie ca sa scap de kg in plus? Il bate si pe monti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

neata
eu sunt socata, de problemele aparute cu pozele 'la vedere' ... se pare k nikole a avut dreptate .. .le-am scos de la semnatura
citesc si revin

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

MP, multumesc mult! Da, asa-mi amintesc si eu, vad ca e cris pe aici sa ne confirme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

'Neata! Multumim de cafea, eu nu mai servesc de ceva timp, parca nu -mi vine sa cred ca am renuntat, eu care eram mare cafegioaica!

Daniel s-a trezit decat o data azi-noapte, ce bine! Sa raspund si eu in leg cu ce s-a vorbit:
1. Il voi pune pe Daniel pe olita cand va sta f bine in fund, am zis!!!! AM prietene care si-au pus copilasii pe olita dela 6 lni si au scapat rpd de pampersi.
2. Nu doarme cu noi in pat ci in patutul lui, desi se trezeste si el des noaptea sa pape, dar dormim cu el in camera pt c anu avem de ales, stam in ap cu 2 cam.
3. Cu mancatul eu sunt stan patitul si daca am "noroc" de copil scarandiv ca paul , am incurcat-o....ma supar f tare cand nu mananca...NIKOLE, nu-i chiar asa ca ii pui in fata si daca mannaca bine daca nu, nu.....sau cel putin eu nu pot, am incercat-o de cateva ori si cand vedeam ca nu manca trei mese /zi imi faceam tot felul de mustrari de constiinta, e nasol....pana la urma a papat la tv, la reclame, ii distrageau atentia de la mancat.....acum e bine, mancam la masa toti, dar tot nu se da in vant dupa mancarica.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Sa inteleg ca asta ar fi o solutie ca sa scap de kg in plus? Il bate si pe monti!

mandruta, iti pastrez niste supa? Aia e de vina la mine. Stii ca glumesc, da?

Mergi la inceput