Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (107)
Raspunsuri - Pagina 7
Nik0le spune:
onitza, stiu ce zici, nici eu nu mi-am tinut copilul flamand, am scris intr-un mesaj ulterior. Ma bucur ca Daniel e mai bine!
de Isabela si Irina (01.02.2010)
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) asa creste Alex |
da datu esti din 2009 mai tarziu cu un an si cu doi copii da io............................
Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...
cris.dogarel spune:
da, enterocolita m-a scapt de amr 2 kile
nu mai stiu de la ce am facut, dar pe caldurile astea...orice merge
. si eu glumesc
BEA, sanatate si uite un butoi de rabdacol din rezerva mea federala. totul va fi ok, doar sa ai rabdare si tarie sa treaca momentul asta nasol. sterge poze, filme, ca putem trai si fara asta. pe picassa deschizi album si mergi in edit si ai optiune de delete album. hai, capul sus. daca nu mere rabdacolul,am si nishte...anestezic bun (o crema de visichi, ceva?/absint).
Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)
poze
povestea noastra
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel da, enterocolita m-a scapt de amr 2 kile nu mai stiu de la ce am facut, dar pe caldurile astea...orice merge . si eu glumesc BEA, sanatate si uite un butoi de rabdacol din rezerva mea federala. totul va fi ok, doar sa ai rabdare si tarie sa treaca momentul asta nasol. sterge poze, filme, ca putem trai si fara asta. pe picassa deschizi album si mergi in edit si ai optiune de delete album. hai, capul sus. daca nu mere rabdacolul,am si nishte...anestezic bun (o crema de visichi, ceva?/absint). Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003) poze povestea noastra |
apoi ai reusit sa ma convingi cu atatea rezerve si alea alea....................
e grele..............
sarumana pt delete..........:)
dar contul nu il pot sterge??????????????
Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...
mandruta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nik0le mandruta, iti pastrez niste supa? Aia e de vina la mine. Stii ca glumesc, da? de Isabela si Irina (01.02.2010) |
Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)
cris_mario spune:
chiar nu am cum sa recuperez,nu am lasa piticaaaaaaaaaa si nici Mario ... sta gramada pe mine aici,sa ne jucam...nu am incotro,ma iertati voi,da?
promit solemn k maine dimi recuperez tot,akm o sa merg in paralel dk am cum....mkr cap asta sa raspund k sa raman cu ex ... si dupa amiaza plecam la tara al bunica din partea mamei
aaa,a baut 180 ml suc din: o piersica,o caisa si un mar aa si 20 ml de apa,ii pun putina in toate sucurile
LML pufilor de azi
Nik0le spune:
Bea, poti sa-ti stergi contul de pe picasa daca alegi din coltul din dreapta sus "contul meu" (sau my account, daca-l ai setat in engleza) si pe urma alegi din stanga mijloc "edit" produsele mele si acolo ai optiunea sa stergi contul. Sanatate multa sotului tau si tie putere sa rezisti pana se intoarce!
Nik0le spune:
Cristies, multumim pentru prima pagina, arata foarte bine!
miremia ca mi-ai atras atentia!
miremia spune:
Nikole
Intrebare....m-am uitat prin contul comun si vad ca este ok, nu pot fi downloadate pozele insa am vazut la fans si la fav (cu exceptia a doua fete pe care le-am identificat) 2 conturi. Aveti idee ce este cu ele? Sper sa nu ma considerati paranoica dar imi place sa stiu exact ce si cum.
Daca ma ajuta cineva cu un PM (am uitat si unde erau ) cu conturile vechi de poze le sterg eu.
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 8 kg