Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (396)
Raspunsuri - Pagina 3
alinus_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina Alinush...da Doris nu are si ganglionii de la ceafa umflati? ca seamana cu o rubeola mai zdravana chestia aia.... |
Nu stiu! Eruptia nu a cuprins ceafa, torace.
Spuneam ca 3 medici au catalogat boala drept viroza/ceva viroza+urticarie/mai vedem ce apare.
Ca si debut, idem Michael. Prima zi mici puctulete rosii cat varful de ac, ceva febra dupa 5-6 ore, apoi inca 2 nopti febra, si eruptia cu pricina + vezicule in palme si talpi, Imi pare rau ca nu am fotografiat si veziculele, idem Energia.
Per total 3 zile crunte, de ieri si-a revenit, mananca de rupe, ma tzocane la greu!
Pielea in vindecare, insa tot arata rau, nu am scos-o nici azi. Plange rau cand pleaca Teo la plimbare.
Mie mai crunt mi s-a parut la Teo, inca nu papa solide, numai pasate cu cana avent-cioc mare. Si e vizibil indurerat de aftele alea, are cosmaruri, imi arata guritza, se retzine sa vorbeasca, si cand vorbeste o face cu multa saliva, parca si baleshte. Urla rau cand il dam cu stamicin.

Tu ai slabit raaaaaaau. Inleg ca numai cu grau/germeni? Poate detaliezi putin, ca mi se pare spectaculos, tot citeam, 70, sub 70, apoi cu 6, 5
. Arati trasnet! Te invidiez!!!!!!!!!!E cumva regimul Oshawa? Ma tenteaza sa-l tzin mai mult pt piele, insa e crunt in conditiile in care gatesc constant si nu are cine ma inlocui.Mi-e dor sa-i vad pe Sofia si Gheo. Pliz, o foto cu ei!
Alina,
Doris Maria (02.09.2009, ora 22.00)si
Iulius Teodor
(10.10.2007) MAI 2010 - mustind de fericire - Teo 31+ Doris 8+
Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.
alinus_25 spune:
Luy sper ca nu tzii vestile bune doar pt tine!
S-au i-a crescut putza?![]()
Plec sa vizionez papanashii.
Alina,
Doris Maria (02.09.2009, ora 22.00)
si
Iulius Teodor
(10.10.2007)
MAI 2010 - mustind de fericire - Teo 31+ Doris 8+
Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.
cecilia L spune:
'Neata si o
pentru doritoare.
Luy, asteptam vestile bune.
Alinus, off prin ce mai treceti si voi, sanatate multa.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
luy spune:
'Neatza, va invit la un mic dejun cu iaurt si biscuiti.
yupii, e vineri, s-a mai dus o saptamana ... se apropie concediul ... 
Suri e bine, n-a vrut sa ne lase sa-i vedem fatzuca, am doar o poza cu juma' de fata din care mi se pare ca seamana cu Maria
. A masurat nenea dr capsorul, burtica si femurul, fluxurile acelea si a zis ca-i tot in regula. Doamne ajuta !
Aveam si eu o grija cu perioada concediului doctorului - a zis ca-i plecat o saptamana in septembrie, dupa 4 septembrie. Deci am target sa o tin bine in garsoniera pana la jumatatea lunii. Dr mi-a spus ca programam nasterea undeva dupa 20 septembrie ( cf masuratorilor de ieri iesea data nasterii: 25 septembrie ).
Mi s-a parut cam rapida echografia de ieri, ma asteptam sa masoare/verifice mai multe, n-a zis nimic de organe. Oi fi eu obisnuita cu echo morfologice, ca alea sunt mai amanuntite ... Hmmm... Iar pretul ...
300 ron ...
In fine, noi sa fim sanatosi - mai am intalnire cu bebelina pe 5 august la Medicover ( v-am zis ca eu urmaresc sarcina in paralel ).
Sper ca atunci sa am tot vesti bune - si poate o sa fie si ea mai cooperanta si o sa-i zambeasca lui mami ![]()
P.S. - Azi am schimbat prefixul la semnatura ! 
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
30+ cu
la purtator
luy spune:
Off, Alinush, imi pare asa rau sa aud cat se chinuie micutii tai
. Sa-si revina cat mai rapid 
Mi se pare foarte frustrant sa nu poti primi un diagnostic corect 
Piciulika, n-am apucat sa vad poze aseara
. Da' o sa incerc sa fac o inginerie pe la serviciu si sa le accesez de la alt calculator, nu mai am rabdare. Sper ca ursuletii sunt mai bine - si voi la fel ( macar e Radu acasa, da ? ) Pupici multi, ne e dor de voi 
Rox, hehehe, iata ca a venit si vremea sa lauzi progresele verbale ale lui Andrei
. In curand o sa zici ca ti-ai dori sa nu mai vorbeasca atat
.
Iar in legatura cu apa... pai fiecare copil cred ca are temerile lui - eu ce sa zic de Maria ca se teme de muste si vrabii ? ![]()
N-am apucat sa vad poze cu Cristi la mare, dar trag sperante sa il vad live saptamana viitoare. Oricum, daca ajung pe mailul comun, o sa trag cu ochiul la pozele voastre...
Sabina, cum te mai simti ? 
crishtina, incepusem ieri sa-ti scriu un mesaj, dar n-am apucat sa-l mai trimit. Ma bucur ca ne mai dai vesti despre voi. Mi-l si inchipui pe Robert cel grijuliu, cum o protejeaza el pe Nicole 
.
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
30+ cu
la purtator
Yaia spune:
Ziua buna, doamnelor!
Am recuperat din urma, noroc ca nu scrieti mult, ca nu aveam cum recupera toata saptamana. A plecat si ultimul musafir, mi-am recastigat biroul si calculatorul.![]()
In primul rand, multa sanatate bolnavilor, sper sa treaca repede bolile nesuferite!
Adimercedes, de inot o sa aflu mai multe in august, cand incepem cursul de familie. Eu am aflat de la o familie prietena ca fata lor, care a inceput si ea inotul de mica, a inceput sa inoate singura pe la 5-6 ani. Nu stiu exact cum au urmat ei cursurile si ce au facut, nu am intrat in amanunte, dar in august vorbesc cu instructorul de inot si aflu mai multe de la el. E drept ca Tudor a inceput de la 3 luni si face scufundari si nu-i e teama de apa, dar poate trebuie sa fie mai mari sa invete inotul, poate e o chestie de coordonare miscari simultate maini-picioare....cine stie? Cand aflu mai multe, scriu aici informatiile.
Vazut poze cu Filip micut si Antonia creata, deliciosi.
Vazut si familia iepurita, adorabili Micha si Alex, m-a distrat Alex, disperat sa insface galeata lui Micha. Iepuroaica sefa arata su-per!
Vazut si bucalatul David si iubitoarea de Hello Kitty, Daria, care s-au distrat bine in valuri, dupa cum arata pozele!
Si vazut Cristi la mare, la bulgari!
Noi suntem bine, crestem si murim de cald in continuare. Mai are sotul o saptamana de concediu si Tudoar tot atata vacanta. Planuiesc si eu ceva curatenie in timpul asta, sperand sa stea sotul cu copii. Sincer, nu stiu daca-mi va iesi, dar incerc macar.
Va pup si sa fiti sanatosi, daaa?
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
Si nu in ultimul rand, pup
si tin pumnii de vesti bune si nasteri usoare!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Sabina spune:
Alinush, am 55.6 ...si tot scad.
Nu e cu germeni, ci orez integral plus grau de samanta. E o oshawa romaneasca...
Doua spatmanai mananc numai asta , fierte, si inca dpoua saptamanai adaug fructe, legume , ulei de masline, ou fiert moale, lactate fermentate.
In perioada de mixt ma ingras un kil, doua.
dar oshawa nu se face cand alaptezi, asa ca....
Luy, caldura asta e ucigatoare pt gravidute....stai potolita si cumintica. Eu ma simt mai bine la munte. Nu stiu ce vor spune analizele de spatmana viitoare...dar am invatat sa ma bucur de momentele in care prind putere fara sa ma gandesc prea tare la ce urmeaza....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Erina spune:
Buna!
34 de grade la Piatra Neamt.
Astazi am vrut sa ii facem pasaport lui David dar era o coada foarte mare asa ca ramine pe luni dimineata.
Daria e la locul de joaca. Sunt curioasa sa vad cum s-a simtit pentru ca dimineata s-a trezit la 5.50, l-a vazut pe tati si nu a vrut sa mai doarma.
Luiza, felicitari pentru 30 de saptamini si pentru rezultatele bune de la ecografie. Sigur Suri va semana ccu Maria. Ea ce mai face, cum asteapta sosirea iubitelei mici_
Alinus, teribil ce povestesti. M-am infiorat la descrierea despre cum sufera Teo. Pupicei si sper sa treaca repede bubitele de orice fel la amindoi puiutii.
Sabina, moralul e foarte important in orice mic dezechilibru. clipe relaxante la munte.
Yaia sper sa reusesti tot ce ti-ai propus. Inteleg ca e prea cald pentru plimbari ca altfel iesea tati cu amindoi si faceai treburile. Acum doua zile am pus AC si am muncit vreo 3 ore sa scap de parful care s-a facut. am avut noroc ca bebe a fost cuminte si la bichi si acasa si ca Daria a fost plecata la gradinita.
multumiri celor care au viyionat pozele. week-rnd racoros va doresc!
-------------------------------
Erina mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Happiness_4_us spune:
Intru si eu scurt cu o intrebare pentru mamicile care au nascut la Euroclinic: morfofetala de trim II facuta la Herghelegiu, trebuie pe urma vazuta/ interpretata de medicul care urmareste sarcina?
Vreau sa imi fac programare sa ma intalnesc cu dr si la cateva zile sa fac si morfofetala de trim II. Intrebarea era daca sa fac intai morfofetala si pe ruma sa merg la dr, sau sa ma intalnesc cu dr, pe urma morfofetala si iar mers la dr. O sa fie mai dificil ultima varianta avand in vedere ca daca ajung in Ro in sept, vom sta maxim 2 saptamani . Offf.
Multumesc din suflet!
Mamica fluturasului Andrei si
9+