Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (396)
Raspunsuri - Pagina 4
Sabina spune:
eu nu stiu cum e la euroclinic, dar mi se pare absurd sa te intalnesti de 2 ori cu dr...face eco si dupa aia te duci cu rezultatele. daca mai vrea analize suplimentare, e altceva.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Happiness_4_us Intru si eu scurt cu o intrebare pentru mamicile care au nascut la Euroclinic: morfofetala de trim II facuta la Herghelegiu, trebuie pe urma vazuta/ interpretata de medicul care urmareste sarcina? Vreau sa imi fac programare sa ma intalnesc cu dr si la cateva zile sa fac si morfofetala de trim II. Intrebarea era daca sa fac intai morfofetala si pe ruma sa merg la dr, sau sa ma intalnesc cu dr, pe urma morfofetala si iar mers la dr. O sa fie mai dificil ultima varianta avand in vedere ca daca ajung in Ro in sept, vom sta maxim 2 saptamani . Offf. ![]() Multumesc din suflet! ![]() Mamica fluturasului Andrei si 9+ |
ideal ar fi sa faci morfofetala innainte sa mergi la dr.

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Happiness_4_us spune:
Da, asa cred si eu, dar avand in vedere ca nu sunt inca inscrisa la nici un medic, consider ca trebuie mai intai intalnit cu medicul, pe urma eco si iar la medic. Sau sunt eu cu trila?
In mod normal era suficient eco si pe urma la medic, ca doar se presupune ca mai facusem asta si la prima eco de trim I.
Chiar nu stiu cum sa procedez.
Mi-e teama ca ducandu-ma la eco la Herghelegiu, sa nu intrebe cine m-a trimis la el, la ce medic sunt inscrisa etc.
Mamica fluturasului Andrei si
9+
bikmaria spune:
Buna fetelor,ati citit subiectul asta?????
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154424&whichpage=1
m-am ingrozit

cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Happiness_4_us Da, asa cred si eu, dar avand in vedere ca nu sunt inca inscrisa la nici un medic, consider ca trebuie mai intai intalnit cu medicul, pe urma eco si iar la medic. Sau sunt eu cu trila? ![]() In mod normal era suficient eco si pe urma la medic, ca doar se presupune ca mai facusem asta si la prima eco de trim I. Chiar nu stiu cum sa procedez. Mi-e teama ca ducandu-ma la eco la Herghelegiu, sa nu intrebe cine m-a trimis la el, la ce medic sunt inscrisa etc. Mamica fluturasului Andrei si 9+ |
Nu vad de ce ar conta cine te-a trimis, oricum platesti, indiferent daca te trimite sau nu cineva.
Eu as proceda asa: mi-as face morfofetala si as merge la medicul X cu toate analizele si morfofetala in brate, altfel o sa mergi la dr si te trimite la morfofetala si/sau analize, dupa care o sa te intorci la el sa le vada..... mie stiu ca mi-a cerut sa fac si analize in fiecare semestru de sarcina pe langa morfofetale.

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
SabinaY. spune:
Dragele mele,
Ieri micuta mea migdalata a implinit un anisor!
Am trimis cateva poze pe mailul comun.De la mini-party.
Eu de ieri sunt intr-o stare emotionala mai speciala.Inca nu-mi vine sa cred:)
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
Sabina spune:
La multi ani Lisa frumoasa si grabita! O sa fie mereu cu un pas inainte, mamico:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
mandarinutza spune:
La multi ani Lisa migdalata!
Multumim mult de aprecieri!
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 37s+ 
Poze
Marunzika spune:
Lisa Maria
sa ai o viata plina de frumuseti si bucurii alaturi de cei dragi tie! Nu pot vedea pozele pe care le-ai trimis pe mail, imi cere sa ma loghez :(
Vazut Cristi la mare, se vede ca s-a distrat, desi e uneori cam incruntat in poze
.
Vazut frumosii pui ai mandarinutei; chiar ce mic pare printul pe langa frumoasa cretulina
.
Erina puiul mic arata super-bine, deloc slab si e un dulce, la fel ca si surioara lui; cat e de lunga Daria? nici ea nu pare slaba si ce par lung are iar dupa cheliuta
.
Vazut si puiutii de Piciulik, adorabili
!
Mai dam pupici pe burtici frumoaselor gravidute si uram sarcini usoare in continuare!
Joi am fost si am luat pat nou Energiei. L-am montat rapid si l-am plasat in locul patutului din camera ei, insa l-am lasat pe cel de la noi din camera. S-a bucurat de el, s-a jucat dar apoi a baut laptele la mine in brate ca de obicei si apoi m-am bagat cu ea in noul patut si a adormit. Si.....a dormit pt 1x singura in camera ei pana la 7am! Oau
dar si
din partea mea, a trecut bebelusia mult prea repede
. Si pe 09.08 incepem si gradi...din partea mea
iar din partea Energiei
, dar o sa vedem cum o sa decurga lucrurile. Oricum o sa mearga doar 2 saptamani dupa care avem 3 saptamani concediu.
Si o mica povestioara: am mers saptamana trecuta la o cumnata, iar pe casa scarii mirosea puternic a mancare.
Puppi:"Au mancare ei?"
Eu: "cred ca da!"
Puppi:"da' eu nu vreau sa mananc, eu nu vreau mancare, da mami!?"
O seara placuta!
Erina spune:
Buna seara!
Nana, daca mergi la morfofetala la Herghelegiu nu te va intreba la cine esti in urmarire si nimic altceva.
Inteleg ca vrei ca alt medic sa iti urmareasca sarcina si in final sa nasti cu acest al doilea iar la Herghelegiu sa mergi ca o a doua opinie pentru ca e foarte bun in ecografie.
Nu e nici o problema sa mergi intii la morfiofetala la el daca medicul al nu are si el competenta in morfofetale pentru ca altfel s-ar putea intreba de ce ai facut la H si nu la el.
Daca ai nevoie de numarul asitentei personale a lui H. la care se fac programarile sa imi spui. El ofera consultatii la Euroclinic, Medsana Primaverii *spunea ca acolo e foarte bun aparatul, si Sanador. Ti-am spus pentru a vedea unde iti e mai usor sa ajungi.
-------------------------------
Erina mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle