Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (396)
Raspunsuri - Pagina 5
Erina spune:
Sabina mea japoneza
,
la multi ani iubitei Lisa. Sa ii dea Dumnezeu o viata fericita si in sanatate alaturi de voi!!!

Abia astept sa vad pozele de pe e-mail!
-------------------------------
Erina mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Maria, stiam subiectul pentru ca a fost semnalat si la grupul lui David.
Chiar vroiam sa propun sa schimbam parola de la PM-ul comun. Ma ofer sa fac eu asta cum am computerul inapoi si sa trimit noua adresa pe PM mamicilor active.
De nebuni nu te poti feri in totalitate nici pe Internet nici pe strada dar e bine cit mai multa prudenta.
Erina mamica Dariei
si a lui David
Erina spune:
am vrut sa scriu de la e0mailul comun
Maruntzika ce vesti frumoase despre Puppi. Sa stapineasca sanatoasa patul si sa doarma cit mai multe nopti in camera ei.
Dulce faza despre mincare. Si Daria gindeste exact la fel!
Multumiri pentru cuvintele frumoase. Daria arein jur de 102 cm. Parul ii creste fff repede. Cheliuta nu a mai fost primavar asta doar un bob mai scurt.
Imbratisari si numai bine.
Erina mamica Dariei
si a lui David
Erina spune:
Teodora, ce mai faci_ Ce face Mihnutzu_
Noi am fost la tara. A fost frumos doar bebe ce a fost la agitatun pic. Am vazut ca se simte perfect doar casa lui.
Sa aveti os eara linistita si o duminica frumoasa!
Erina mamica Dariei
si a lui David
gabitz78 spune:
buna ziua tuturor.
vazut poze frumoase cu protagonisti mici si mari!ii pupam pe toti.
eu sunt singura cu ambii balauri, asa ca timpul pe net e cam subtire...
vroiam sa va arat si eu ce baiat mare am!
![]()
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/stefan%207%20ani/
Gabriela77 spune:
Buna seara si de la noi!
Ne-am adunat si noi pe la casi si am intrat repede sa va tzuc pe toate!
Noi iar am ajuns la urgenta cu Sara. Iar varsaturi si tot asa la final
Doar ca de data asta nu a fost chiar asa nasol ca data trecuta sa ajungem la perfuzii, doar intravenos ceva si intramuscular sa opreasca varsaturile. Ce brutali si repeziti au fost
Nu mi-a mai tihnit niciun concediu...Eu cred ca la mare nu mai merg! De data asta am avut supergrija, de-aia am si inchiriat un apartament si am luat-o pe buni cu noi sa gateaesca ea doar ce e safe
si tot am patit-o, cred ca pur si simplu are ea o sensibilitate...
Despre Sofi, s-a comportat exemplar, zambareata, fericita, a dormit tare mult, arata splendid! E de o cumintenie rara, fetita asta
Altfel, ar fi fost frumos totul, vreme buna, cam prea cald, odihna, relaxare, mare extraordinar de calda, fete cuminti pe drum, au dormit practic tot drumul pe masina, am calatorit noaptea, dar asa a cuminat totul...
Acum e bine, si sper asa sa ramanem
SabinaY, La Multi Ani si toti incredibil de fericiti pt puiuta luptatoare, Lisa! Cat de frumoasa e! Sa va bucurati de ea!
Cuscra draga, asa m-au necajit vestile despre baieti, stiu ca nu e usor cu ei sanatosim daramite necajiti si bolnavi! Of! Multe imbratisari de la Cluj si sa fie repede bine!
Ce bune date are Alex!Noi aveam la 6 luni, 7, 300 . Dar si Sofi arata foarte bine. Si ma uitam si la Alex ce bebelu perfect e, arata f bine si proportionat! Bine ca merge bine diversificarea! Si noi am inceput cu pasi timizi, e ok, foarte receptiva!Am vazut pozele! Superbi! Toti!
Adi, iti amintesti bine, pe Sara nu am tuns=o ca ea nu a prea avut par, in schimb acum are un par frumos si des! Ma gandesc sa o tund din nou, ceva bob, ca nu prea vrea codite si la mare a cam tras cu caldura. Hotarsem sa lasam parul ca ea voia codite si agrafe, dar s-a razgandit
Va pupam pe toti!
Luy, cat imi place numele ales pt mamaruta mica
Mara
Mandarinuta, e minunat Filip, iar cretulina m-a dat gata
Pup cu drag toate mamicile si baieteii!
Roxana, ce vacanta frumoasa au copiii
Sabina
Alinus, 
Nana, te mai chinuie raul?
Erina, asa si noi la plaja, Sofi doar in carucior sub umbrela, si de regula la 10-11 plecam, reveneam abia pe la 17-18.00
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
cecilia L spune:
Am intrat repede sa va salut si sa anunt fetele ca noi nu ajungem azi la intalnire,daca mai era valabila, cu parere de rau dar nu vrem sa-i imbolnavim si pe alti copilasi....am fost la dr dimineata, avem laringita, a fost sambata la iarba verde si cand am ajuns s-a bagat repede sub o tasnitoare care uda iarba si s-a udat, l-am schimbat repede, dar probabil fiind incins si apaece a fost suficient.

Parca este ca un facut, miercuri urma sa plecam la Baia Mare....
Gabriela, pacat ca s-a sfarsit asa vacanta voastra, sanatate multa.
Piciulika, Alinus sper ca la voi toate sun bune si ati trecut peste ce afost mai greu.
La multi anisori Lisa, printesa de surioara cu ochi migdalati.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
luy spune:
La multi ani fericiti, Lisa cea puternica ! 
Sa-ti fie viata plina de bucurie si iubire, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta minunata !
Felicitari mamicii frumoase si tinere : iti vine sa crezi ce fetite minunate ai ? 
Sa te bucuri de ele , sa traiesti alaturi de ele o copilarie minunata !
Va imbratisam si va
cu mult drag !
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
30+ cu
la purtator
luy spune:
Gabriela, imi pare tare, tare rau pt finalul de cosmar al vacantei voastre !
Cand citesc cum ajungeti cu puiutii pe la urgente ma ia cu fiori si imi vine sa plang de mila lor si a voastra
.
Multa, multa sanatate va doresc - si refacere grabnica ! 
'Suri' este alintul Mariei pentru surioara ei - si cum deocamdata nu am discutat cu sotul nimic despre nume ( noi si data trecuta am discutat si ne-am hotarat tarziu ), deocamdata ii spunem si noi la fel ca Maria
. ( 'Suri' vine de la 'surioara' ).
Cecilia, multa sanatate lui Cristi, sper sa scapati cat mai repede si fara complicatii !
Lasa, ne vedem noi pana la toamna ! ( si daca nu si nu in vara, macar la petrecerea de 3 ani
)
Piciulika, alinush, sper ca-s mai bine bolnaviorii vostri. Si voi la fel 
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
30+ cu
la purtator