agresivitatea celor din jur
Raspunsuri - Pagina 8
Natasa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex_andra Natasa, iti multumesc pt "compliment" Daca sunt ipocrita pt ca nu vreau sa lovesc copii altora, atunci asa sa fie. daca va deranjez ca nu accept ca fetita mea sa fie lovita, agresata de un adult, atunci asa sa fie daca in asemenea cazuri, eu sunt cea agresiva si nu cele care agreseaza alti copii, e clar ca traim in lumi total diferite si ma bucur foarte mult pt asta. Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) BAZAR UMANITAR |
Ai mania persecutiei si citesti din 2 in 14. Unde am zis ca am agresat, lovit un copil???? Te-am intrebat ce ai face tu daca ar pati ceva asa de dureros copilul tau si nu mi-ai raspuns.
alex_andra spune:
Eseea, nu e vorba ca-i atragi atentia copilului respectiv.
Asa ceva e absolut normal.
Eu m-am declarat impotriva celor care agreseaza , adica : amenintat, cum se lauda cineva pe aici ca i-a mers cand a amenintat un copil, alungat de la locul de joaca, etc.
In veci nu mi-as permite sa amenint vreun copil cu ceva sau sa-l agresez in vreun fel.
Daca nu se poate nu vorba buna, asta e, vorbesc cu cine-l insoteste si daca nu se poate nici asa, plec.
Dar nu aleg sa fiu violenta cu un copil.
Ei...si de-aici, au sarit doamnele ofensate, ca eu sunt agresiva
Deci, in momentul de fata eu sunt omul negru, agresiva si ma dau superioara, pentru ca am zis ca daca un adult imi agreseaza copilul, eu nu voi sta cu mainile in san.
Cam asta e , din viziunea mea
Sincer, Eseea, daca fetita ta loveste intentionat sau nu un copil la locul de joaca, in mod repetat, se cearta pe o jucarie, ceva, nu conteaza si vine mama copilului respectiv si o agreseaza, tu ce faci??
Stai pasnica?
Eu sincera sa fiu, nu cred
Da, vorbesti cu fetita ta, ii explici ca nu-i frumos, eventual o certi.
Dar sa-mi agreseze un adult copilul??
Si tot ele se dau ofuscate, ca eu sunt aia mahalagioaica si certareata
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Eseea spune:
hei, hei eu nu vb despre agresiuni, adica fizice. Normal ca nu accept sa-mi loveasca nimeni copilul!! Si nici eu nu o fac, nici cu ai mei, nici cu altii. dar imi mai "cert" copiii daca ei agreseaza pe altii, desi nu prea s-a intamplat pana acum. Daca ar continua, as lua-o de la locul de joaca. Si le atrag si altor copii atentia, fara jugniri sau alte alea, daca e cazul, daca sunt loviti ai mei de catre ei. Chiar nu ma intereseaza daca s-ar simti lezat parintele celalalt, din moment ce el nu e atent la copilul lui si nu il indeparteaza de acolo daca e violent. Repet : nu bat pe nimeni, nu injur, nu imping dar nu-i las nici pe ai mei in voia sortii, sa se descurce singuri. Sunt prea mici pt asta. hai nu mai fiti suparate, asta poate fi un subiect f constructiv.
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
alex_andra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Natasa
Ai mania persecutiei si citesti din 2 in 14. Unde am zis ca am agresat, lovit un copil???? Te-am intrebat ce ai face tu daca ar pati ceva asa de dureros copilul tau si nu mi-ai raspuns. |
Natasa, daca eu am mania persecutiei, se pare ca tu uiti de la mana pana la gura
Tocmai ce-ai zis mai devreme ca ai gonit un copil de la locul de joaca.....hmmm....asta o fi alint, oare?
alex_andra spune:
Si Natasa, daca eu citesc din 2 in 14, tu nici macar atat nu faci, se pare, pentru ca am spus in cateva randuri ca as pleca , dar nu as agresa un alt copil.
Daca nu ma pot intelege omeneste cu el sau cu mama/bunica/bona/etc, plec.
Tu ai ales sa-l gonesti pe copil, bravo tie, esti puternica
alex_andra spune:
Eseea, eu stiu ca tu nu ai agresa un copil, nici pe al tau nici pe al altuia.
Nici eu nu as agresa un copil nici pe al meu nici pe al altuia.
Pe a mea o mai cert daca vad ca intra intr-o stare mai agitata,o mai apuca cateodata sa arunce cu nisip,in capul ei sau al altora, sau devine foarte posesiva cu jucariile ei, nu o bat, doamne fereste, dar vorbesc cu ea, ii atrag atentia.
Daca vad ca nu intelege, ne mutam in alta parte.
Pe ai altora nici macar nu-i cert, vorbesc frumos cu ei.
daca vad ca nu inteleg nici ei, iar ne mutam in alta parte.
Dar fetele de pe aici considera ca e ok sa ameninti alti copii, sa-i gonesti, etc.
Laura25 spune:
V-ati exprimat destul de clar fiecare punctul de vedere si pozitia. Cred ca e destul. Va rog sa lasati cearta deoparte inainte la a ajunge la jigniri si acuze mai grave decat s-au vehiculat deja.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Bebe Beca spune:
Andra, tu nu ai spune nimic unui copil care se poarta mai putin frumos cu copilul tau, preferi sa te adresezi parintelui. Eu sunt de parere ca, atata timp cat parintele copilului nu este acolo, pot sa rog copilul frumos sa opreasca actiunea care ii face rau copilului meu. Dupa mintea mea asta nu inseamna ca il agresez. Ci doar ca imi ajut copilul sa treaca peste o situatie care il necajeste.
Roxyn, nu as putea sa iti spun cum sa reacctionezi. Pentru ca nici noi nu reactionam la fel de fiecare data, depinde si de starea de spirit in care ne aflam la momentul in care un copil imi supara fetele. Probabil ca as pleca de acolo.
Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 8+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
alex_andra spune:
Sunt perfect de acord cu tine
de fiecare data cand eva a mai incasat-o voit sau involuntar de la cate un copil, i-am vorbit frumos copilului si i-am explicat cat de frumos ar fi sa se joace impreuna, frumos.
ba mai mult, am stat cu ei si ne-am jucat impreuna, ori la nisip, ori la tobogan, depinde unde eram.
Perfect de acord cu tine ca atunci cand ii vorbesti frumos unui copil, nu il agresezi
Din pacate, aici nu era vorba de vorbit frumos, ci de amenintat copilul respectiv sau de gonit la locul de joaca, de mame care considerau ca, copilul lor e pus in dificultate de celalat copil(cel de care-ti ziceam ca mama l-a agresat cu amenintari si izgoniri de la locul de joaca).
Laura,scuze, gata, ma retrag