Pufuleti gustosi de ian-feb 2010 - CAP.106
Raspunsuri - Pagina 15
cris_mario spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui rox_y
cumnata mea (imi place foarte mult cum a crescut-o pe fetita ei) a pus-o pe nepotica mea de la 6 luni pe olita..si de la 8 luni plangea ca vrea sa faca pipi in olita. dupa 1 an -1 an si cateva luni... nu mai purta pampers. eu sunt adepta cu cat mai repede cu atat mai bine..ma refer la pampers si la statul pe olita....chiar nu as vrea sa poarte pampers pe la 3 ani..(am vazut o fetita de 3 ani cu pampers..si chiar nu mi-a placut) oricum fiecare isi creste copilul cum doreste 31.12.2009 Roxi de Diana Poze Bebe Diana Poze noi |
si eu sunt de acord cu roxy,tot asa am stat si eu la olita de la 6 luni,si alexandra va sta imediat ce va sta singura in fundulet....la Mario nu am procedat asa si a stat cu pamp pana la 2 ani
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
varsta Alexandrei
cristies spune:
Cris.d, super pretul. Si super atitudine ai avut cu agentia! Noi am programat urmatoarea escapada dupa ce-si ia sotul (Doamne Ajuta!) permisul, dar cu ideea voastra mi se pare mult mai bine. Adica scapam de drumul prin Ro (care si in doi soferi tot e horror) si il reantrenam (ca sa nu zic redresam) pe tati cu zborul, ca poate n-o mai fi dracul asa de negru si pe zbor de 30-40'.
Ruxita, poti sa-i zici cum vrei, atata timp cat iti asumi petele de pipi de pe saltea, de pe covor si de pe bancheta cand ti-e lumea mai draga... way to go! Eu nu ma pricep la medicina, poate va fi sau nu afectata coloana, dar copilul care isi vede tatal/mama suparat/a ca el a facut mizerie si mai mult, sa nu inteleaga ca nu e vina lui mi se pare un teren foarte propice pentru a petrece la maturitate timp prin cabinetele de psihologie. Eu ma gandesc ca la un moment dat va intreba de ce noi mergem la baie sa facem pipi (si nu avem pampersi) si atunci ar fi un moment propice sa introduci olita, de fun! Dar sa stau sa studiez expresiile fetei si sa dau navala sa-l pun pe olita cand s-a incordat bietul copil... nu-i de mine! Dar va doresc succes!
cristies spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
Salut, am tot citit si eu despre cartoful dulce, dar nu stiu care e, de unde se cumpara? E un cartof special? De ce nu putem da cartof normal? de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm |
Are la supermarketuri in zona de legume/fructe exotice. E cam 10 lei kg. Merita incercat daca va plac mancarurile dulci.
Eu cred ca n-am "gust" pentru mancarurile dulci, nu-mi plac retetele cu portocale, cu ananas, cu prune, gutui... cred ca d-aia nici cartoful asta nu-mi place. Dar aia nutret de porci sunt buni, pacat ca nu-s si monti.
happyella spune:
buna!
lucia sorry raspund cu intarziere, vaccinul de 6 luni a fost 280 lei direct de la cabinet (nu stiu daca te ajuta)
ratusca ce rau imi pare ca am ratat intalnirea cu mamicile si pufuletii ... ma bucur sa aud ca Andrei nu si-a gasit alta dragutza, ca la cat am lipsit nu mai spera fiica-mea sa-l gaseasca available
si mie mi-a zis asistenta sa incep sa o pun pe olitza acum ca sta in fundulet si eu mama locca am intrat azi in Miniblu si am zis sa fac o proba cu Andreea pe olita asa de fun.... mi-a trecut repede cand a inceput sa planga cand s-a vazut cu fundul in gaura... asa ca am amanat achizitionarea pentru mai tarziu
trimit si mai revin ca Andre isi intinde manutzele sa bata la butoane
fericita de buburuza Andreea Maria
cris_mario spune:
hy,
vad discutii 'aprinse' pe aici cu privire la olita ... fiecare face asa cum crede ... eu stiu knd face alexandra caca,deoarece se inroseste la fata fff tare,mai ales in zona sprancenelor...nu am zis k o sa o pun zilnic/mereu,dar o voi pune,ptr k nu vreau la 2-3 ani sa aiba pampersi/scutece .... pareri si pareri ... ca si la diversificare ...ca si cu alaptatul .... cu toate
e extra maraita,revin
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
varsta Alexandrei
happyella spune:
nikole sigur ca ne vedem in parc, numai ca noi suntem cam matinale de cand cu caldura iesim afara intre 8-10/10.30 dimineata si uneori si seara dupa 7 cam o ora.
acum doua saptamani a zis si Andreea primul ma-ma-ma ... s-a mai repetat de cateva ori, mai ales in momentele cand e necajita isi baga nasul in salteluta sau vreo jucarie si incepe sa zica ma-ma-ma pe un glas plangacios de parca m-ar chema si eu bineinteles ca imediat apar ca doar ma striga copilul ... va dati seama ce mandra sunt, nu?
si de curand, intr-o dimineata am auzit-o zicand si la-la-la de cateva ori cu limba intre "dinti"... asta cand e linistita si binedispusa
edit pentru dinti, vorba vine, ca inca nu are niciunul
fericita de buburuza Andreea Maria
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dandanaG neataa nici nu stiu ce mai faceti, am de recuperat cap asta si cel trecut am intrat sa va zic , Dragos a facut bronsita , i-a dat augmentin la 8 ore si inca 3 feluri de picaturi tuseste rau din gat fff repede a evoluat, dimi tusea un pic, ca nici nu imi dadeam seama daca e ceva si a doua zi dimi( cand era dr de tura) deja haraia in piept toti pufuletii sa fie sanatosi Dana, mamica de cretzulin Dragos Andrei (27.12.2009) poze |
multa sanatate micutzului
pup mamica sa fie tare!
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
mariucasara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui myky791 buna ziua si de la noi! imi cer iertare ca nu am mai dat pe aici de vreo sapt dar am cam picat intro depresie, incep sa cred ca erau si cateva atacuri de panica( ma trezeam cu o frica in suflet si nu mai voiam sa stau singura cu copii in casa si ii imbtracam si ieseam la scara). incerc sami revin am constientizat ca am o problema si incerc sa o rezolv. am vb cus otul meu cu mama, nu stiu dc am picat in depresie. eu cred ca e depresia aia postnatala... Mihaela mami mandra de baieti cucuieti |
Miky imi pare tare rau ca treci prin asa ceva. Depresia nu vine dintr-o cauza anume. Oboseala, stresul, supararile sunt scanteia ce declansaza episoadele depresive dar nu cauza ei. F. bine ca iesi, chiar si pana in fatza blocului. Stai mult afara, rezerva-ti o ora doar pentru tine in care sa faci ceva ce iti place. Poti incerca sa afli ce declanseaza atacul de panica, din aproape in aproape....Cand apar de obicei, ce activitate aveai inainte de declansarea crizei, cu ce asociezi activitatea respectiva, si tot asa incet incet poti invata sa lucrezi cu tine. La un moment dat vei bloca atacurile de panica prin identificarea lor inainte de a incepe criza propriu-zisa sau odata identificata problema reala vor disparea ele singure. Din pacate nu vorbesc din carti ci am aflat pe propria mea piele cum sta treaba cu atacurile de panica....
Mamica de caprita si shtrumf
AMR 4 kg....si apoi inca 3 daca se poate......
oani_2002 spune:
Iar la pranz, iar nu stiu cum sa va salut.
eu tot mai rar, ca ma pregatesc serios de "marele inceput"! Nu mai lucrez de la jum lui octombrie si parca am uitat tot!
In primul rand multumesc de laudele la adresa mancaciosului. V-am zis ca nectarina aia a fost the best thing ever. Obisnuieste el sa pape bine (chiar si dovlecelul, brrrr), dar nu cu viteza aia...
CRISTIES - hai in vizita la mine, nu in training!Mai ales ca vreu sa "fur2 si eu idei de jocuri, jucarii pt copii
RUXITA - lui Caius si felicitari pt prima jumatate de an! Muzica din fundal era muzica portugheza pt copii. Avem doua CD-uri , unul rom. altul port. si le alternam. Iar linguritele sunt obisnuite, de silicon, de la Nuk. La cum papa in ziua aia puteam s-i dau si cu lingura de metal.
AYANNA - diversificat e de nevoie, de vreo 3 sapt, dar Lucas chiar m-a surprins cu mancarea. Voi nu stiti, dar eu am exemplul lui ANdre, caruia inca ii mai dau din cand in cand cu lingura in gura. Concluzia mea e ca "mancatul frumos" e meritul copilului, nu al parintilor. Si o alta pb e ca Lucas nu accepta biberonul...Sunt inebunita, poate aveti idei, ca in 2-3 sapt incep sa lucrez si nu stiu c efac cu el. Parca nu i-as da 3 mese solide deja...Am incercat s afie tati cel care ii da biberonul, am incercat 3 feluri de LP, am incercat 3 feluri de biberoane si 3 tipuri de tetine, am incercat cu LM in biberon...NU VREA! Ma chinui cu apa de ma urc pe pereti, cu cana cu cioc, cu pahar simplu, cu lingurita. Dar papa bine
MIREMIA - multumesc de felicitari, dar dupa cum am zis, Lucas trebuie sa le primeasca. Pe mine ma cam ingrijoreaza...oare voi ajunge vreodata sa-l opresc de la mancare?
In alta ordine de idei, ai experimentat feeder-ul? Vreau si eu sa-i cumpar piciului, ca tare imi e frica de inecat si l-as lasa sa roada...
HAIRCUT - sa foloseasca Maia sanatoasa caruciorul si sa aveti un concediu minunat!
RATUSCA, MP - haideti, mai, nu ma faceti sa ajung la concluzia ca forumul dauneaza grav sanatatii...mentale a mamei! Nici Lucas nu se intoarce inca complet de pe spate pe burta...si o face si numai pe partea stanga. E mai spre "pepenas" si e mai greu sa se miste. Si nici mama nu a zis inca
Am terminat cap 104 (pe diagonala, asa) si s-a si trezit pitixul. Revin daca ma lasa
Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)
myky791 spune:
multumesc de incurajari. am sa merg la un psihiatru dar nu vreau antidepresive. chiar usoare. mie teama ca nu ma mai pot ocupa cum trebuie de copii, dau somnolenta si multe altele.
MS cred ca de la stresw, noptile nedormite, timp pt mine nu am aproape deloc. am inceput sa cred ca am avut mare curaj sal fac pe al doliea bb. dar stiu dc lam facut pt primul copil sa aiba un frate ca e bn sa fie 2. dar e greu. am slabit sapt trecuta 2 kg. efectiv nu puteam manca. stateam pe zi cu 2 covrigi si aia mancati in sila. nu credeam ca mi se poate intampla mie asa ceva dar uite ca mi se intampla. probabil unde n u mai ai timp sa fac si trebutrile in casa . lasa ca trec eu si peste asta.
am inceput sa iau spirulina si omega 3 cu 6.
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti