Pufuleti gustosi de ian-feb 2010 - CAP.106
Raspunsuri - Pagina 13
Ruxita spune:
Buna gagici!
Noi dam azi de baut - o cupa de sampanie! (a voastra preferata desigur) (imi place sa desfac sampanii, sunt mese) si acum repede ca n-am timp de mai mult - o placinta de casa cu branza de vaci si cu stafide (dupa care eu sunt innebunita) ... papanasi (pe care i-am comandat la botez si n-au venit nici dupa 2 ore de asteptare si am ramas cu o neimplinire)... si evident cafelute, ceaiuri (azi turcesti!), suculete (ohne zucker, naturlich asa) si ce va mai pofteste inimioara!
Facem si noi juma de an! vai, suntem mari! acum am si eu impresia asta, ca atunci cand am inceput sa ies cu piciul afara, vedeam numai bebelori mari, acum vad numai bebelushti mici...
si chiar mai mult de atat... ieri era la kineto o graviduta, atat de entuziasmata ca i-a vazut putzica baiatuui ei la ecografie... am zambat doar in tacere... (evident net superior)... de vai, mamica, sa vezi cum e la 6 luni si sa-ti tii puiul in brate!
M-am si emotionat! Pup.
AMR 8, aproape o dama bine!
Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)
Ruxita spune:
larisel, vreau sa fiu una din gemanutzele tale, sa ma balacesc in piscinutza, sa ma joc cu inelele, sa mai dau in leagan si sa ma joc cu matriosti... foarte frumos! te-ai gandit la toate, le-ai luat de toate, faci totul pentur fetitele tale! Mda... esti o inspiratie pentru ... mine cel putin! am vrut sa zic noi, dar
nu-i frumos sa te "iscalesti" in nume colectiv, dar am vrut sa zic ca esti o inspiratie pentru noi toate!
Nik0le spune:
Neata!
haircut, multumesc pentru raspuns! Nu stiu cat are Irina acum, n-am cantarit-o de saptamana trecuta, astept weekendul. Sa stapaneasca Mara sanatoasa carutul, iar voi sa petreceti frumos la mare!
plateea, si eu vreau sa stiu cat de des putem spera sa te citim! Eu as vrea zilnic, crezi ca se poate? Macar un rand, doua, acolo...
happyella, bine ai revenit! Felicitari pentru crestere si pentru statul in fundulet! Ne mai vedem prin parc sau plecati iar?
xela, sanatate multa socrului si tie bafta cu amandoi, sa fie Andreea numai in pase bune!
onitza, sanatate multa lui Danut! Si la mine a recidivat problema cu sanul, ma duc maine la dermatolog ca nu mai pot de durere.
roxy, felicitari pentru "MAMA"!
dandanaG, of, sanatate multa lui Dragos!
myky, tu daca nu mai alaptezi ai putea sa iei niste antidepresive usoare, bine ar fi sa mergi la doctor pentru un consult. Sanatate multa! Felicitari lui Petru pentru statul in fundulet!
alicredo, iti tin pumnii sa fie bine! Sunt sigura ca tati o sa se descurce cu David!
Ruxita, sanatate multa! Sa-ti traiasca baiatul, multumim de tratatie!
cristies, ce-mi place de tine ca esti elementul stabilizator pe forumul asta! Gasesti mereu echilibrul!
Despre olita, intreb un singur lucru: de ce a nu pune copilul pe olita de la 6-7-8 luni duce direct la concluzia ca va purta scutec pana la 3 ani? Adica de ce 3? De ce nu 2 sau 4? Pe aici s-a spus ca incepand cu varsta de 2 ani copilul incepe sa constientizeze si sa-ti controleze sfincterele. Deci, cu riscul de a fi redundanta, de ce 3? Isa mea a renuntat la scutec tarziu, dupa 2 ani jumate mai mult din cauza conjuncturii (am avut o sarcina cu risc si a trebuit sa stau mult la pat, nu m-am putut ocupa de ea), iar imediat dupa nasterea Irinei nu era indicat sa incepem treaba asta. Si cu toate astea, a renuntat la scutec inainte de 3 ani (si nu mai poarta nici noaptea). Cum spunea si cristies, inteleg argumentul ca nu sunt bani pentru scutece, dar altfel nu vad nicio graba.
de Isabela si Irina (01.02.2010)
Ruxita spune:
dandana_G, onitza, fugiti repede la medic... si eu auzisem de Prospan, dar lucrurile s-au dovedit mai serioase de atat! cat despre fortificarea imunitatii am auzit de Immuno Baby... evident la recomandarea medicului!
cris.d - sper si eu ca medicina sa evolueze in sensul bun si medicii sa ne dea cele mai bune sfaturi de acum incolo... o sa-i cer astazi parerea pediatrei vs de olita... singura mea retinere este coloana, in rest, nu tre sa-l tin la galeata cu orele, nu tre sa-l fortez sa faca, nu tre sa fac o drama ca n-a facut la olita, ca s-a scapat pe el, am zis ca e un comportament care se invata, ca si bautul cu cana, mersul pe bicicleta si alte comportamente care "se invata"! (dresaj e un cuvant impropriu cred in contextul dat)... conteaza metoda pe care o aplici, blanda, adaptata nivelului de intelegere a copilului, cu recunoasterea si premierea pentru progrese cat de mici samd... mersi de articole, le voi lectura cu interes!
Ruxita spune:
miky, chiar daca nu alaptezi, mergi la medic! eu de cum am inceput sa iau medicamente nu am mai avut niciun singur incident de atac de panica sau altceva (!)... a fost deranjant doar ca a trebuit sa le iau a la long , 9 luni cand initial medicul mi-a zis ca vom face terapie maxim o juma de an... nu stiu de ce am luat tocmai 9, asa a considerat ea... imi spunea ca sa nu fac recidiva, dar uite ca am facut... e drept, mult diminuata!
m-am documentat ieri, se pot face multe - tratament homeopat, yoga (respiratii chiar foarte bune), alte tehnici de relaxare, exercitii fizice, mai multe plimbari in aer liber la lumina (azi am dat jos draperiile groase ca sa intre mai multa lumina ca era cam intuneric in casa mea)... de evitat zaharul alb, faina alba, cafeaua, alcoolul... mai multe sucuri naturale, ceaiuri de plante (verbina, ginseng), laptisor de matca... masaj de relaxare (umerii, gatul), detensionarea musculaturii... s.a. uite dupa ce ma dumiresc ce si cum, fac un rezumat, dar ceva mai solid.
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ruxita larisel, vreau sa fiu una din gemanutzele tale, sa ma balacesc in piscinutza, sa ma joc cu inelele, sa mai dau in leagan si sa ma joc cu matriosti... foarte frumos! te-ai gandit la toate, le-ai luat de toate, faci totul pentur fetitele tale! Mda... esti o inspiratie pentru ... mine cel putin! am vrut sa zic noi, dar nu-i frumos sa te "iscalesti" in nume colectiv, dar am vrut sa zic ca esti o inspiratie pentru noi toate! AMR 8, aproape o dama bine! Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010) |
puteai iscali linistita in nume colectiv pe aici "s-a spus" demult ca de asta a ales-o DD pe larisel sa-i "dea" gemanutze,ca o stia cat de organizata este si stia ca totul va fi mai mult decat ok cu ele
mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui Ruxita Buna gagici! Noi dam azi de baut - o cupa de sampanie! (a voastra preferata desigur) (imi place sa desfac sampanii, sunt mese) si acum repede ca n-am timp de mai mult - o placinta de casa cu branza de vaci si cu stafide (dupa care eu sunt innebunita) ... papanasi (pe care i-am comandat la botez si n-au venit nici dupa 2 ore de asteptare si am ramas cu o neimplinire)... si evident cafelute, ceaiuri (azi turcesti!), suculete (ohne zucker, naturlich asa) si ce va mai pofteste inimioara! Facem si noi juma de an! vai, suntem mari! acum am si eu impresia asta, ca atunci cand am inceput sa ies cu piciul afara, vedeam numai bebelori mari, acum vad numai bebelushti mici... si chiar mai mult de atat... ieri era la kineto o graviduta, atat de entuziasmata ca i-a vazut putzica baiatuui ei la ecografie... am zambat doar in tacere... (evident net superior)... de vai, mamica, sa vezi cum e la 6 luni si sa-ti tii puiul in brate! M-am si emotionat! Pup. AMR 8, aproape o dama bine! Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010) |
la multe lunitze!
multumim de tratatie!
mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
asa creste Alex
cris.dogarel spune:
CAIUS si mutumim Ruxita de ...placinta, in primul rand, ca si mie imi place de mor, da' de cand cu monti doar virtuala mai pup
moooama ca tratament si tratatzii faine ai inshirat tu acolo. vreau si eu, cu sau fara anxietattzi. masaj, yummy, de mancarici nu mai zic, suna a regim sanatos de viatza egal psihic relaxat, nu?
aaa, vroiam sa zic mai de muklt ca pozele cu Caius is cam intunecate, credeam ca sunt facute seara... deci de la draperii era
Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)
poze
povestea noastra
rox_y spune:
LML Caius cel vesel..(Ruxita Multumim de tratatie)
LML Stefan Fabian, Ana Sofia, Iustin, Tudor, David
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze noi
lorex spune:
citat din mesajul lui miremia Cristies pt exemplele de jucarii. La un bat pe care sa intre colacei ma gandeam si eu azi. In legatura cu prima pagina eu sunt de acord cu propunerile, doar sa salvam undeva in mail datele fetelor, sa le putem recupera in caz de reintoarcere. _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 8 kg |
si eu sunt total de acord!
am vrut sa propun si eu dar mi-a fost jena
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_