Pufuleti gustosi de ian-feb 2010 - CAP.106
Raspunsuri - Pagina 12
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dandanaG neataa nici nu stiu ce mai faceti, am de recuperat cap asta si cel trecut am intrat sa va zic , Dragos a facut bronsita , i-a dat augmentin la 8 ore si inca 3 feluri de picaturi tuseste rau din gat fff repede a evoluat, dimi tusea un pic, ca nici nu imi dadeam seama daca e ceva si a doua zi dimi( cand era dr de tura) deja haraia in piept toti pufuletii sa fie sanatosi Dana, mamica de cretzulin Dragos Andrei (27.12.2009) poze |
multa sanatate lui dragos!
mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
alexutzzza sa aveti parte de drum bun,usor,fara greve
distractie placuta la botez!
asteptam poze cu micutul grec crestinat
asa creste Alex
rox_y spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui larisel
Asha de devreme? Si crezi ca stie ce a facut??? Macar sta bine in fund? din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena Albume: L0-3; L4; L5; L6; L7; L8 Filmuletze AMR 3 (+11) |
Eu am prins momentul oportun (si m-am bucurat..si v-am impartit si voua bucuria mea), nu cred ca isi da seama ce si unde a facut....oricum (aviz Cristies) nu o sa o pun zilnic pe olita..sau la fiecare moment cand trebuie sa faca.Acum facem exercitii pentru mai tz...ne antrenam doar.
Si da Larisel, sta foarte bine in fund.
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze noi
rox_y spune:
am raspuns din urma si am uitat sa va spun:
Neatza si multumim de cafea Onitza
dandanaG..lui Dragos sa se faca bine
Mi-a zis sotul ca a zis Diana in dimineata asta...MAMA...am auzit-o si eu acum juma de ora..Doamne ce ma bucur...desi nu cred ca isi da seama c spune
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze noi
myky791 spune:
buna ziua si de la noi! imi cer iertare ca nu am mai dat pe aici de vreo sapt dar am cam picat intro depresie, incep sa cred ca erau si cateva atacuri de panica( ma trezeam cu o frica in suflet si nu mai voiam sa stau singura cu copii in casa si ii imbtracam si ieseam la scara). incerc sami revin am constientizat ca am o problema si incerc sa o rezolv. am vb cus otul meu cu mama, nu stiu dc am picat in depresie. eu cred ca e depresia aia postnatala... nu stiu dar o sami revin cu ajutorul lui Dumnezeu. mia fost asa dor de voi.
despre noi copiii sunt bine, pe pici incerc sal tin cat mai mult treaz ca sa doarma mai bn noaptea si cei drept sa mai reglat, se mai foieste de la caldura dar na ... ne foim noi oamenii mari dapai el. la masa de noapte ink nu arenuntat... dintisori nu... sta in fundulet aproape bine mai se duce stanga dreapta cand vrea cate o jucarie ceva dar sta. este foarte sociabil el se rade la toata lumea nu plnage dak il ia altcineva in brate. cand vien taicasu de la munca rade la el si e asa fericit. fratele sau mai mare il iubeste foarte mult si asta ma bucura enorm. cand ii fac frucetle dimineata ii fac si celui mare.... sa nu fac diferente.. supica nui place asa ca ii fac numai piciului. cel mare doar frucet manaca. si seara ii mai fac si lui lp(mia adus soacramea) ca sa bea cum bea si fartiorul lui. am inceput sai fac baita in cada(in fiecare seara ca transpira mult si trebuie sai fac) si e tare incantat. cam aglomerat in cada ca intra si fratele mai mare na! plus unul dintre noi deci 3 insi in cada dar ne descurcam ca nu suntem grasi asa si incapem
am citit cap asta si sunt in urma cu vreo 4 dar sper sa le recuperez candva... eu nu am timp decat foarte putin ca cu ambii acasa.... te ocupi cand de unul cand de celalalt.
va pupicesc pe toate si ink o data miati lipsit enorm!
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
myky791 spune:
despre olita pe cel mare la invatat maicamea pe 1 an si 8 luni sa fca la olita si noaptea iam scos pampersii pe la 2 ani. chiar dak sta bn in fundulet in primul rand nici nu face kk la aceesi ora. cel putin piciul meu.si e prea mic.
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
cris.dogarel spune:
BUNA DIMI
sunt plina de draci. ma programasem pt vaccin la cmu, k tot tre' platit si au conditii igienice si de asteptat mai bune ca la m.f.. e a 2 oara intr-o luna cand incurca programarea....au facut-o pe 28, la tel. mi-a zis "miercurea viitoare", 8.30. (am sunat vineri, dupa ce am luat biletele de avion).wtf?? tati invoit de la serv, k sa nu mai urle ema singura in scoica, drum, nervi, nema vaccin.merg dupa-amiaza sa cumpar si apoi la m.f., ca vreau sa am 3-4 zile pana plecam. sau sa il las la intoarcere? voi ce ziceti?
si eu am pus-o pe ana pe olitza la 6 luni, am diversificat la 4, am ascultat de neamuri si pediatra de acum 7 ani. am citit intre timp mai multe, am "procesat" unele "dovezi" stiintifice si acum, la ema, am mai schimbat unele lucruri. eu am observat, asa cum zicea si Oani ca raspuns la intrebarea Ruxitei, ca se mai schimba si comunitatea medicala, dupa "noi studii si dovezi", mai ales de cand cu EBM (evidence-based medicine). cert e ca si mie la Ana mi s-a parut ca e vax/dresaj...tot in jurul varstei de 2 ani a ajuns la "control". pana atunci era cu "dans" cand ii venea si o puneam repede. daca intrebam, zicea "nu fac" si ii dadea drumu in secunda 2.
k la multe alte kestii, fiecare face cum crede ca e mai bine. treaba cu dresaju' e insa f interpretabila...unii zic ca un copil are nevoie de "indikatzii pretzioase", "ordine", rutina, repere date de parinti. altii zic ca ntz, asta duce la frustrari si dezechilibre si lipsa de incredere in sine si, deci, mai subtire cu trasatul de limite si mai....cu libertate asa, k sa descopere singur lumea. la care aialaltzi raspund ca e haotic, prea independent si...greu de adaptat later. no, ramane ca noi sa ne alegem stilu' personal si sa-l prezentam kupilului ca pe "the/our thing" si sa speram ca merge/o sa ii placa.
tii, ce v-am incurcat, nu?
Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)
poze
povestea noastra
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rox_y Mi-a zis sotul ca a zis Diana in dimineata asta...MAMA...am auzit-o si eu acum juma de ora..Doamne ce ma bucur...desi nu cred ca isi da seama c spune 31.12.2009 Roxi de Diana Poze Bebe Diana Poze noi |
asa creste Alex
cris.dogarel spune:
va mai las si un articol despre olitza de pe attachement parenting aici si gata.
rox y pt ma-ma. si ce daca nu stie? si cand "zambesc" in somn la 1 luna nu e de fapt zambet, dar ne repezim sa ii facem poza "razand", etc
Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)
poze
povestea noastra
mamidepuiuti spune:
cuscra,daca tot il cumperi,as zice sa mergi azi
asa creste Alex