Pufuleti gustosi de ian-feb 2010 - CAP.106

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Mai spuneti si voi ce jucarii le luati pufuletilor mai mari sa ma inspir si eu.

Eu am spus mai demult...am luat: centru de activitati gonflabil cu bile, leagane, premergatoare, piscinutza cu animalutze chitzaitoare, piramida cu inele, paharele gen "matrioshka" ruseasca daca shtii...plus diferite inele pt dentitzie (deshi dinti nu ne ies inca), jucarii zornaitoare plus pungi foshnitoare, linguri, linguritze & co ...nimic spectaculos.

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

Albume: L0-3; L4; L5; L6; L7; L8
Filmuletze

AMR 3 (+11)

Multumesc din suflet.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 8 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

larisel super tare! imi place ca nu le-ai luat la fel,aceiasi culoare! am aruncat si eu un ochi la fete si sunt niste minunate! si ce ochi albastii avem

cristies...transanta...mda keep gooing! nici eu nu sunt de accord cu pusul 8 h pe zi pe olita a copilului ca in final sa ne ''laudam'' ca face de la 8 luni, si pe la 6 ani sa ne trezim ca face noaptea in pat.traume...care se vor vedea in timp.[:-(]...eu una voi incercam sa ii spus ca acum face kk ,fara sa ma stramb la el ca e ceva rau si puturos,care iasa din el.

mai scriu si eu cate ceva sa nu ma treceti pe lista cu ..''asteptam vesti de la..''

am noroc ca am primit o gramada de jucarii ,dar inele tot o sa-i iau.

revin:e ok sa fie rosu,parca coace, dupa bcg in locul in care i-a fost facuta injectia? e cat buricul unui deget de al meu.mi-a raspuns cineva(ca vroia un subiect pe tema asta,mii de scuze ca nu am salvat si nu am raspuns atunci)

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

larisel super tare! imi place ca nu le-ai luat la fel,aceiasi culoare! am aruncat si eu un ochi la fete si sunt niste minunate! si ce ochi albastii avem

cristies...transanta...mda keep gooing! nici eu nu sunt de accord cu pusul 8 h pe zi pe olita a copilului ca in final sa ne ''laudam'' ca face de la 8 luni, si pe la 6 ani sa ne trezim ca face noaptea in pat.traume...care se vor vedea in timp.[:-(]...eu una voi incercam sa ii spus ca acum face kk ,fara sa ma stramb la el ca e ceva rau si puturos,care iasa din el.

mai scriu si eu cate ceva sa nu ma treceti pe lista cu ..''asteptam vesti de la..''

am noroc ca am primit o gramada de jucarii ,dar inele tot o sa-i iau.

revin:e ok sa fie rosu,parca coace, dupa bcg in locul in care i-a fost facuta injectia? e cat buricul unui deget de al meu.mi-a raspuns cineva(ca vroia un subiect pe tema asta,mii de scuze ca nu am salvat si nu am raspuns atunci)

te iubim puiule....!!!

E normal da, aia este reactia care trebuie sa apara daca vaccinul a fost bun.

_

AMR 8 kg

Mergi la inceput

noapte buna dragele mele! sper sa revin in forta desi va citesc de 2-3 ori pe zi...si pe la ora asta inainte de culcare sunt la zi cu tot ce ati scris

btw mai bine nu cititi partea asta,vreau numa sa ma descarc !: de vineri incep lucrul... 3 zile saptamana asta.de la 7 la 15.la 15:20 sunt acasa.sper sa se descurce tati cu el.sunt atat de stresata am avut un atac de panica,sau cadere de calciu ,nici acum nu stiu ce a fost(poate ma lamuriti voi)acum 2 ani dupa primul meu concediu de 3 saptamani.Emotiile,stresul,agitatia au pus stapanire pe mine....am ajuns la lucru in prima mea zi de dupa concediu toate bune si frumoase....am mai mesterit eu pe aoclo ce am mai mesterit si dupa al doilea client am simtit ca ma lasa picioarele,ca ma sufoc,ca toate se deplaseaza,vedeam in ceata,gri si plus, prin tot corpul simteam o mie de ace(pe brate,pe corp,la inima)...am iesit afara...am vomat...am tras aer curat in piept...am fumat o tigara si mi-am revenit.Da Doamne sa fie bine! managerul de abia asteapta sa ma intorc...mi-a spus-o si el si o colega(a zis ca asa a zis-o managerul de parca numai eu sunt buna si ele nu )eram in locul sefului cand pleca in concedii,am dat ce a fost mai bun din mine,am invatat aici ca nimeni nu este de neinlocuit,nu m-am luat in gura,dar nici nu am inghitit kkt,am incercat sa-mi pastrez job-ul,le-am facut cum a zis-o el,dar in felul meu,dupa 3 ani cand am plecat,fetele aveau listuta cu ce sa faca,la ce ore,etc...dupa atata timp,el venea la mine sa le zic la fete ,ca numai eu il ascult si pe mine ma asculta fetele... si acum e si presiunea mare,asteptarile.... am facut o pauza de 6 luni...nu mai pot fii ca inainte....trebuie sa-mi intru iar in ritm... e greu sa ma acomodez din nou,cred! am zis .

te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

te iubim puiule....!!!

E normal da, aia este reactia care trebuie sa apara daca vaccinul a fost bun.

_

AMR 8 kg

sar'mana noapte buna draguta!

te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ALICREDO, m-ai impresionat la lacrimi!!!!! Nu doar ca esti cea mai buna mami pentru copilasul tau dar esti si cea mia buna angajata si trebuie sa fii tare mandra de tine, eu una sunt!!!! Cnad vezi cate asteptari au ceilalti de la tine, ti se face poate un pic frica, ai emotii, dar nu trebuie, pentur ca face parte din tine sa dai tot ce poti si sa faci o treaba excelenta! Eu sunt sigura ca desi vei avea un pic de emotii in prima zi, vei reusi sa impresionezi inca de la inceput pe sef, colegi si clienti. Te tzuc si iti doresc tot binele din lume. Iar cu tati nu-ti face griji, ii lasi o lista cu ce tii musai sa faca bine, iar restul se dscurca el, oricum am vazut ca barbatii sunt f degajati in privinta cresterii copilului, ma uit eu la al meu.

AM uitat sa dau cafeuaua...poftiti la ce va pofteste "inimaua", cum zicea paul cand era mic. Apropo de paul, ma intrebai MAMIDEPUIUTI,ce mia face , pai e un strengar si jumatate care nu stie decat sa isi speculeze parintii si sa le intinda nervii la maxim. Acum e la bunici pt o sapt ca sa ma ocup eu de bagaje , numai bine l-am dus ca s-a imbolnavit si danut si ne=ar fi fost greu sa il stapanim si pe paul in situatia de fata. Are momentele lui cand e zapa, dar si cand vede ca suferim cu danut, e cuminte, ii e si lui mila de fratior. A inceput sa ne mai declare ca ne iubeste f mult, el care sa nu fii stat la pupat sau dragalasit.

Azi merg la doc pediatru cu daniel, la doc nanu de la medicover, am inteles ca e f buna. L-am programat si la doc Palicari (am inteles ca desi in varsta dansa e ca mai buna , ea a invatat-o pe culcer tot ce stie) dar nu am gasit loc decat pe 10 august cand implineste 6 luni . Azi mergem cu el sa il asculte la plamani cu tusea, sa ne spuna daca mergem in continuare cu siropul prospan si ceva sfaturi pt concediu....eventual o rog sa ne spuna daca ii pot da ceva tratament pt imunitate daca e asa de mic, ca prea mi-a racit de multe ori pana acum. Tot azi merg sa fac fungigrama sau analiza microbiologica a laptelui sa vad daca am totusi vreun tip de ciuperca la sfarcuri, sa ii dau de cap odata.....

Mama, ce m=am intins. I-am luat cadou de 6 luni mai devreme, o omida cu numere, culori, in engleza, sunt cantecele si muzica clasica, e tare dragalasa. Am dat 1 mil pe ea, dar e cadou de la o matusa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

neata fetele,multu de cofee onitza
tare dulci sunt baietii tai! imi pare rau ca daniel e racitut,poate gaseste dr de azi o rezolvare
am trimis pe mailul comun ceva cu salina de la turda ... in "sfera" de raceli si saline,hai sa zic ce am facut eu...ca sa nu fiu buimaca toata noaptea,am avut lumina de veghe;am gasit o veioza din sare,un bloc de sare[pt convingere l-am gustat si eu si radu si e sare ] ceva austriac...si arata bine si cica are si efect terapeutic ...poate,nu stiu daca o fi asa dpdv stiintific,dar pt psihicul meu functie plus ca nu am racit[nici macar muci nu am avut] toata iarna nici eu,nici piticul,desi am fost in contact cu potentiali jermeni

alicredo super mama si super angajat!

ratusca succes cu gimnastica si masajul
lui alex ii place masajul la nebunie la inceput,DOAR la masaj accepta pozitia stand pe burtica [eu zic ca seamana cu mine cu masajul ]

cuscra scrisesem valeriana,ca daca as fi scris matraguna ,nu mai corectam

voi ma omorati cu calcatul prosoapelor je le intinde bine pe uscator si le impatura frumos... da' acum licare o luminitza in capul meu...voi aveti masina de spalat+uscat hainele...asta trebuie sa fie de ies prosoapele sifonate rau [hai,ziceti ca-i asa]

mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Citat:
Ratusca... examen psihomotor dupa decalotare???????????? Azi chiar e ziua socurilor...
Nu cred ca olita face parte din experientele copilului la 7-8-9 luni. Au foarte multe chestii de facut/explorat decat sa stea cu fundul intr-o galeata si sa se uite pe tavan.

Macar o data asa de fun... sa nu intelegi ca imi propun sa pun copilul zilnic pe olita si sa stam cu orele pana se gandeste el sa faca

Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)

AMR 2 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Cica daca se nimereste sa faca in timpul in care e pe olita si mama se bucura (ii zice bravo, il lauda) va incerca sa o bucure in continuare (si de aici copiii care la un an plang ca vor la olita nu in pampers). E primul pas in dresaj. Ce rau imi pare ca nu mai stiu unde am citit, poate gasesc fetele linkul (Xela parca sa zic ca l-a pus).

_
Povestea unei .
Cresc

ce-mi place mie cat esti tu de organizata
asa e ai concluzionat fain tot ce s-a discutat!

mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

neataa

nici nu stiu ce mai faceti, am de recuperat cap asta si cel trecut

am intrat sa va zic , Dragos a facut bronsita , i-a dat augmentin la 8 ore si inca 3 feluri de picaturi
tuseste rau din gat

fff repede a evoluat, dimi tusea un pic, ca nici nu imi dadeam seama daca e ceva si a doua zi dimi( cand era dr de tura) deja haraia in piept

toti pufuletii sa fie sanatosi

Dana, mamica de cretzulin Dragos Andrei (27.12.2009)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Neatza!
Ma bag si eu in seama putin si fug ca am o groaza de treaba, dar am o mare nedumerire....copilasii aia care fac la olita de la 8,9 luni 1 an, in cazul in care olita nu e disponibila (mers pe autostrada de ex cand copilul e blocat in scoica si nu ai unde sa opresti) ce fac? Semnalizeaza ca fac (cum?)si se tin 30-40 de min? Daca fac asta atunci jos palaria. Fii-mea desi vorbea de la 6-7 luni nu reusea sa spuna ca face nici la 1.5 ani Ori spunea in timp ce facea, ori spunea si incerca sa se tina si nu reusea.

Mamica de caprita si shtrumf
AMR 4 kg....si apoi inca 3 daca se poate......

Mergi la inceput