Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***230***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Multumim seamana cu mine ,cu cine sa semene

Simina vazut poze sunteti superbe la mare,a crescut printesa ta

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

andiaroro - nici nu trebuie sa te dezmeticesti
ce? ... vrei deja sa iesi din "starea" de concediu?
pupacim fratiorii

PS: tare rau imi pare ca nu am reusit sa ajung in herastrau
am sperat ca poate se mai organizeaza o intalnire inainte de plecare... dar constat ca deja ai disparut
dar la anuuuuu....

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Multumim pt aprecieri si laude, fac bine la corazon
Am fost in Eforie Nord.In viata mea n-am vazut statiunea atat de aglomerata.Sambata si duminica nu aveai loc sa ajungi la apa ...fff multa lume

Dodo, eu am zis ca plecam in Eforie cand a zis Dyana ca pleaca la mare si nu stie ce va face mutzu cu maselutele. Imi pare rau ca nu m-am intaklnit cu voi pe acolo

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui uali

simina...vazut poze...superbi sunteti!
...dar ce aglomerat era la mare....

speram sa ajungem si noi la gura portitei sapt viitoare...nu stim daca sa mergem cu cupil sau fara... apropos de conditiile de acolo, ca vom sta in casutele de pe plaja...poate imi zice Bianca ce si cum, ca ea e mai umblata in locuri de-astea

Medeea

Pot sa zic doar sa te iti iei neopren sa te protejezi de tantari ca astia de anul asta fac fata la orice.

De conditii de cazare nu stiu nimic. In Delta stiu (pe testatelea) doar mon Jardin si Green Village care sunt de 4 stele (am avut niste evenimente acolo) si sunt si scumpute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uali spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:
citat din mesajul lui uali

simina...vazut poze...superbi sunteti!
...dar ce aglomerat era la mare....

speram sa ajungem si noi la gura portitei sapt viitoare...nu stim daca sa mergem cu cupil sau fara... apropos de conditiile de acolo, ca vom sta in casutele de pe plaja...poate imi zice Bianca ce si cum, ca ea e mai umblata in locuri de-astea

Pot sa zic doar sa te iti iei neopren sa te protejezi de tantari ca astia de anul asta fac fata la orice.

De conditii de cazare nu stiu nimic. In Delta stiu (pe testatelea) doar mon Jardin si Green Village care sunt de 4 stele (am avut niste evenimente acolo) si sunt si scumpute.

...mda..nu prea e de mers cu cupil...casutele sunt de lemn, minim de confort, buda si dusurile pe plaja, lasi masina in parcare la jurilovca (parca) si mergi cu salupa pana la portita, deci nu poti cara bagaje multe...nu stiu cum sa fac ca nu prea am cu cine sa-l las (pe cupil).

of...sper sa gasesc solutia cea mai buna....merci Bia pt sfaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

UALI, eu as merge cu copilul acolo. Doar am fost cu el la mare si budele erau la cucuieti. Copilului nu ii trebuie 5 stele pentru ca se adapteaza usor atat timp cat este cu parintii.

E adevarat ca nu poti cara multe insa daca iei si caruciorulo transporti mai usor pe salupa zic eu.

Acum, daca vreti sa fiti porumbei clar copilul trebuie sa ramana acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Ce liniste pe aici.
Copilasii mei au facut baie cu tati (le face dush pe rand si eu ii scot, ii sterg, ii imbrac), apoi Luana si tati au avut momentul lor de dragaleala si de ras. I-a bagat degetelele in ochi, in gura, la piscat, l-a muscat, a ras in hohote...pana a adormit.
Azi mi-a cazut netul intr-o veselie, am incercat de 3 ori sa descarc un album.

_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Ana, bine v-ati intors, dupa calculele mele, chiar era cazul! Of, nu ti se frange inima cand il cauta pe Alex si nu-l gaseste?
Tati nostru de vreo 2 saptamani merge la serviciu cu bicicleta (vreo 8 km), iar cand se intoarce, noi mergem in intampinare. Si ieri, Keutu a vazut o tanti in departare cu bicicleta indreptandu-se spre noi si a inceput sa chiuie, sa ii faca pa, nu mai stia de fericire si cand s-a apropiat si a vazut ca nu-i tati... De asta ma gandesc ce o fi si in sufletelul Anastasiei cand nu-l gaseste pe Alex. Si cine vi-l aduce, sau mergti voi inca o data sa-l luati, vine singur cu insotitor sau cum?

Ana, Geanina, care va indurati, dati reteta asa...in pasi marunti. M-am dus vineri sa iau tarate si "dormind in slapi", am luat tarate de ovaz. Azi am fost si am luat de grau. Deci am ce-mi trebuie. Am chiar si ce nu-mi trebuie. Alea de ovaz. Stie cineva ce-as putea sa fac cu ele?

Geanina, de mult am tot vrut sa zic, dar nu mai stiu daca am facut-o. Mie mi-a scos o aluna, asa cum zici si tu, ma asteptam sa se infiga in una mai mare, dar nu, in una mica, lesinata, ascunsa bine s-a oprit. Cica avea structura modificata. De fapt asa a iesit si la laborator. M-am stresat, dar scosul a durat cateva minute, repede repede a mers. Eu disperata am intrebat ce sa iau pt durere dupa ce trece anestezia si mi-a spus ca nu-i cazul, ca n-o sa doara. Si asa a si fost. Super simpla interventia (din pct de vedere al pacientului).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Simo, total Lucian, cum se duce la el in camera si tranteste usa!!! De muscat nu stiu cum sa-l dezveti.

Am vazut si poze cu burtosii de Maya si Vladimir! Super simpatici!

Maya, am tot vrut sa te intreb, Maria a inceput sa-si dea drumul la mers?

Pozele lui Saby le-am ratat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

DYANA, eu nu cred ca ii pica foarte bine lui Cristi apropierea ta de ai tai. Faptul ca familia ta e buna, iubim-iubim, iar a lui e sisi, oricat ar fi de adevarat, e imposibil sa nu-l doara. Daca vrei implicare cu adevarat din partea lui, ar trebui sa-i dai sansa sa-si constriasca propria familie, nu sa se integreze intr-a ta sau sa fuga de a lui. Adica, in opinia mea, o sansa reala pentru el ar fi sa locuiti undeva doar voi trei, tu, el si Mutzu. Cu toate greutatile aferente, ar aduce si mari satisfactii, si automat, responsabilitate.
Nu zic ca eu vad lucrurile mai bine, si ar trebui sa faci ca mine, ca altfel "ai sa vezi tu", ci incerc sa sustin un aspect pe care l-ai sesizat si tu cu siguranta, ca doar tu ai intors lucrurile pe toate fetele, si stii cel mai bine cum sta treaba.

pup fetele ca ne-am intors rupti de oboseala si ma bag la somnic
ana... pai noi nu stam cu ai mei!!!!!!! ai mei sunt la campina, deci ne vedem cam la 2 week-enduri; ai lui sunt aici, de multe ori ne vedem zilnic; noi am stat singuri dinainte de casatorie, cu un an inainte adica; cu ai mei am mers doar acum in concediu (slava Domnului, ca altfel nu mancam nimic la nici o masa la modul cum l-a durut pe sotul meu in fund de mine.

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume

Mergi la inceput