Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***230***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Alina felicitari!

Fetele din Moldova, ati facut vreodata bors in casa plecand de la 0, adica facut inclusiv hustele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Greu ne mai dezmeticim si noi...
vacanta ro a fost aiurita nitel ca a tr sa ne schimbam programul turistic din cauza inundatiilor (n-am mai ajuns la Piatra Neamt ca se prabusise podetul din fata pensiunii), dar nu m-a deranjat deloc ca asa am profitat sa facem niste chestii adm, iar eu am reusit sa-mi vad aproape toate prietenele bune( pe unele chiar de 2 ori) si sa ajung si la intalnirea din Herestrau ...asa tare mi-a placut ca as mai fi vrut io (in mintea mea) si repetir. Fetele si ghioceii sunt "super" (asa cum ma si asteptam) si ma bucur tare ca am vazut-o si pe Novus ca o intalnire intre noi 2(cel putin in teorie) era cam complicata. O sa scotocesc eu la capitolul resp sa vad pozele si o sa le pun si pe ale mele intr-o zi (cand o sa arhivez tot ce e pe camere, aparate si alte minunatii)

Ce am mai facut?...am fost la muzeul satului la fantana lu strabunicul (nu stiu cati "stra"), am fost si pe la tari, am vizitat pesteri si manastiri la Valcea (avem noi acolo cu program artistic pe care il bifam in fiecare vacanta)...Eu am fost(si inca sunt) extrem de obosita ca am avut-o tot timpul pe Anastasia( o singura zi am lasat-o cu maica-mea si am plecat pe coclauri), asa ca am compensat cu mancare muuulta si buuuna, dar nu-mi cumpar baterii la cantar ca nu vreau sa-mi stric moralul...imp e ca am intrat in rochia ce era prevazuta pr petrecerea la care am mers cum am ajuns(pt petrecerea asta am venit in ro in per asta) si intr-o pereche de pantaloni la intoarcere(deja la intalnirea cu fetele erau singurii care mai functionau).

Alex e acum la ai mei cu pisici, gaini, porci si e in extaz...Era sa nu-l mai lasam ca a luat un enterovirus si a facut si 39.7, a dat la boboci, a avut diaree...deja ne gandeam cum ii schimbam biletul, dar s-a rez pana la urma...Acum are o singura prblema: nu vorbeste anastasia corect la telefon...Nu ne asteptam sa fie atat de legati unul de altul: ea il cauta si-l striga in fiecare zi pe la el prin camera, iar el o cere tot timpul la telefon

asta-i raportul(pe scurt)...intru eu mai incolo si va mai pov si altele si ma pun la zi cu ce s-a mai intamplat

uitaem: n-am putut sa va scriu deloc ca la tara n-am avut internet, iar in bucuresti am aflat in ultima zi cand au catadixit reparatorii sa vina ca era ruter-ul ars si nu stiu prin ce minune am reusit atunci sa intru si sa dau un semn (multumesc Pisilina)

Kea- am facut eu si a iesit
ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Alina, felicitari pt mazarica!

Fetele, condimentati-va si voi ziua citind acest subiect si eventual relatia, citindu-l de acum incolo (ce postari vor mai aparea).

Noi am papat mamaliga cu lapte si nimic altceva, ca suntem la regim de vara, tinem la silueta. Acum la nani toata gasca, vorba unei fete de la alt club "ma f... o lene de aproape am orgasm".

_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro
Acum are o singura prblema: nu vorbeste anastasia corect la telefon...Nu ne asteptam sa fie atat de legati unul de altul: ea il cauta si-l striga in fiecare zi pe la el prin camera, iar el o cere tot timpul la telefon

Ha, ce dragut!
Si Clau o rasfata pe Luana cu "iubesc fata" ca asa il aude pe tac-su ca-i spune la ma-sa.

_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Helou

Am revenit de la mare

Excursionistele sunt inca in vacanta???..n-am retinut perioada lor

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Alina felicitari!

Fetele din Moldova, ati facut vreodata bors in casa plecand de la 0, adica facut inclusiv hustele?

Keutu cheliutu

eu nu, dar mama da
daca nu apare nimeni pe aici cu detalii, sa ma tragi de manecuta sa o intreb tot ce doresti

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Helou

Am revenit de la mare

Excursionistele sunt inca in vacanta???..n-am retinut perioada lor

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Super-super ce s-a mai distrat broscuta mica. Si tu arati superb. Unde ati fost, la noi la mare?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

plimbaretilor a-ti fost la mare si n-ati dat un semnc'est la vie!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uali spune:

simina...vazut poze...superbi sunteti!
...dar ce aglomerat era la mare....

speram sa ajungem si noi la gura portitei sapt viitoare...nu stim daca sa mergem cu cupil sau fara... apropos de conditiile de acolo, ca vom sta in casutele de pe plaja...poate imi zice Bianca ce si cum, ca ea e mai umblata in locuri de-astea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

simina- am admirat ranjita delicioasa
aoleu cade de scumpica poate fi cum doarme ea cu suzi atarnand din gurita

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic

Mergi la inceput