Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***230***
Raspunsuri - Pagina 5
uali spune:
Ina..m-am uitat pe harta, de la desenzano pana la milano sunt 124 km..deci intr-o ora pe autostrada esti acolo
inapreda spune:
Da, imi place si ma tenteaza; pina mai citesc, daca ai timp. da-mi, te rog, niste detalii despre unde si ce se poate...minca si ce mai crezi tu ca ar fi relevant.
Citat: |
citat din mesajul lui uali Ina..m-am uitat pe harta, de la desenzano pana la milano sunt 124 km..deci intr-o ora pe autostrada esti acolo Medeea |
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
simplyana_m spune:
Salutare!
INA, incearca Ctrl+Shift sa schimbe limba tastatura. Acum probabil e pe lb romana.
Eu, de cand cu MM parca nu mai am chef de nica, si nici macar n-am placut-o vreodata.
Si cum ma tot gandesc la nemurirea sufletului, nu ma pot abtine sa-mi dau cu parerea:
DYANA, eu nu cred ca ii pica foarte bine lui Cristi apropierea ta de ai tai. Faptul ca familia ta e buna, iubim-iubim, iar a lui e sisi, oricat ar fi de adevarat, e imposibil sa nu-l doara. Daca vrei implicare cu adevarat din partea lui, ar trebui sa-i dai sansa sa-si constriasca propria familie, nu sa se integreze intr-a ta sau sa fuga de a lui. Adica, in opinia mea, o sansa reala pentru el ar fi sa locuiti undeva doar voi trei, tu, el si Mutzu. Cu toate greutatile aferente, ar aduce si mari satisfactii, si automat, responsabilitate.
Nu zic ca eu vad lucrurile mai bine, si ar trebui sa faci ca mine, ca altfel "ai sa vezi tu", ci incerc sa sustin un aspect pe care l-ai sesizat si tu cu siguranta, ca doar tu ai intors lucrurile pe toate fetele, si stii cel mai bine cum sta treaba.
NIKOLETA, imi pare rau ca nu merge treaba cu M, tin minte ca ziceai ca va stiti si va iubiti de copii, mare pacat. Dar sa stii ca te si inteleg, am trecut si eu pe-aproape: Inainte de Mimi am fost implicata intr-o relatie de 10 ani batuti pe muchie, cu primul meu prieten ever. Am crescut practic impreuna, ne intelegeam din priviri (atunci cand ne intelegeam ) si una peste alta, era vorba de muuulta obisnuinta. Renuntasem demult la menajamente si romantisme, si ne iubeam sincer, dar eram mai mult frate si sora. Am fost colegi de liceu, apoi la facultate colegi de grupa, am locuit impreuna pe tot parcursul facultatii si ce a mai fost dupa, prin camine si chirii, toti prietenii/colegii/cunostintele erau comuni...in fine, eram doua boabe intr-o pastaie. Si situatia a fost relativ ok de la 15 pana la 25 de ani, cand iminenta casatoriei m-a pus pe fuga. Am realizat ca, oricat mi-ar fi de greu sa ma desprind, el imi e mai degraba copil de ingrijit, decat barbat pe care sa ma sprijin, ii stiam toate slabiciunile si ma simteam responsabila pentru el, lipsind complet mirajul si iluzia magnificei fortei masculine (nu vb de muschi). Si tot acest proces a fost declansat de fapt de moartea tatalui meu, ce a adus pe langa durerea imensa, un sentiment de dezradacinare si insecuritate, pe care prietenia lui EX nu-l alina nicicum, ba dimpotriva. Asa ca am preferat sa risc, si am iesit din culcusul meu caldut, in plina bataie a vantului, spre dezaprobarea tuturor. Miscare brusca si absolut neasteptata, pe care n-am regretat-o nici o secunda. Dar la mijloc nu era un copil. De-ar fi fost, n-as fi avut curajul asta.
Ma rog sa faci alegerea cea mai buna, si sa ai puterea sa faci asa cum ai decis TU!
http://www.lucamic.blogspot.com/
inapreda spune:
A, si inca ceva: preturile afisate sint per pers sau per camera?
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
curea spune:
INAPREDA: noi nu am fost in italia dar iti pot recomanda cu caldura portoroz in slovenia, super frumos si plaja si ce locuri am vazut. Tot cu bebe in burtica am fost si noi cu masina plecati in croatia-porec si de acolo am facut mici excursii. Am luat vaporasul si am ajuns in venetia.
GIANINA: ma bucur ca ai reusit sa iti faci rezervare. daca s-a confirmat te-as ruga sa imi zici si mie perioada poate ne vom suprapune si ne von intalni pe acolo.
Si eu azi sunt in pana de idei cu mancarea noroc ca mai avem de ieri: ciobita de perisoare, pui cu brocoli, cartof si morcov la cuptor cu putin unt si pt cina paste din orez cu cascaval si telemea. am observat ca radu nu mai accepta mancarea la borcanel si nici piureurile de fructe. noi mai avem un pic si revenim la mancare normala si late integral de maine vom avea numai lapte normal. Va recoamnd afinele sunt f sanatoase si strang la stomac celor care aveti probleme sper sa nu mai fie cazul...
Felicitari Alina N. pt bebe sa fie sanatos si asteptam vesti de al tine.
http://family.webshots.com/album/571720469OjAmWI?start=12
uali spune:
se poate manca foarte bine si pt toate buzunarele...nu e un oras muncitoresc si nu gasesti "impinge-tava" dar sunt si terase in centru unde poti manca traditional (pizza, paste etc) sau international cu preturi bune.
de ex. in centrul vechi, pe faleza lacului, este o terasa (nu-mi aduc aminte numele dar e fix la un sens giratoriu)unde o pizza e 7-10 euro, pastele la fel, ceva mai sofisticat 10-12-20 euro..
mai sunt taverne mici de familie, tata gateste, mama si copii servesc, atmosfera f prietenoasa, cu preturi bune si cate ceva din partea casei:))
de asemenea, gasesti si resto mai pretentioase, cu meniuri sofisticate, dar nu sa lesini de scumpe.
tip: daca stai la genul asta de vile cum e villagio vo, ai bucatarioara in apartament si noi faceam asa: micul dejun il pregateam noi din ce cumparam de la supermarket (gasesti de toate..si monti), mancam in liniste pe terasa, la malul lacului, savuram cafeaua, ceaiul si dupa aceea plecam "in lume".
in bucatarie au frigider, aragaz, oale, farfurii, boluri,cesti, pahare, tacamuri...tot ce vrei.
inca ceva: au si niste mall-uri bine "dotate" :leone di lonato (la intrarea in lonato) si le vele (la intrarea in desenzano). intre ele sunt doar vreo 5 km
simplyana_m spune:
Pana sa imi scriu eu memoriile...
ALINA, felicitari pentru mazarica!!! Cu cine seamana?
http://www.lucamic.blogspot.com/
uali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda A, si inca ceva: preturile afisate sint per pers sau per camera? Gina lu' Ian Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard Ian are 1 an! Ian 1 an + |
per camera...noi nu ne-am facut niciodata rezervare dar am gasit camere...si am mai si negociat pretul
Gianina34 spune:
alina - pupacim mazarica mica
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic
Gianina34 spune:
curea - am facut rezervarea... pe jumatate (adica urmeaza sa platesc maine)
astazi au fost fff ocupati cei de-acolo, fiind ultima zi de promotie si nu am apucat decat sa le trimit confirmarea ferma; la noapte primesc detaliile pt a face si plata
perioada: 29 iulie-5 august
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic