Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***230***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

niko pentru tine; daca asa simti cu tot sufletul ca e cel mai bine pentru tine si mario... da-i inainte; toata lumea iti spune sa te mai gandesti... eu sunt convinsa ca te-ai gandit mult pana acum; asa ca eu te sustin si sunt de acord ca decat o casnicie cu un sot absent si mai ales un tata absent din cresterea copilului mai bine lipsa; regrete o sa ai mereu, semne de intrebare daca ai luat decizia buna o sa ai mereu, dar decat o viata nefericita, mai bine divortul de 1000 de ori. oricum sunt sigura ca ai cantarit foarte bine toate aspectele si altfel nu se poate. acuma chiar plec la somn, dar am tinut neaparat sa-ti trimit pupici multi

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

[hi]

Am intrat doar sa va zic ca m-am intalnit cu Shasa azi, frumoasa cum o stiti cu un Petruc cret si inca 2 indieni simpatici foc! M-a rugat sa va , de o luna nu mai are net, de-aia n-a mai intrat (s-a schimbat reteaua in cartier si inca nu a trecut la cea noua), plus ca e superbizi cu cei 3...

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Desi m-am tot gandit la tine, niko, chiar nu stiu ce sa zic. Pe de o parte da, nu merita sa stai langa un sot/tata absent, dar oare daca ati sta singuri la fel ar sta lucrurile? Eu am tot spus, la toate cunostinetele mele, inclusiv la cumnate si sora, pt ca mamele aveau ajutor din partea parintilor/surorilor, sotii erau mai mult de decor. Au inceput sa se implice cand au mai crescut copiii si ii solicitau ei direct. Poate ar trebui inainte de a face pasul asta, sa locuiti singuri macar 3 luni (desi stiu, casa nu e gata, dar mai bine platiti 3 luni chirie undeva si ai sufletul impacat ca nu conjunctura a fost nefavorabila, ci omul era nepotrivit), daca nu se vede nici o imbunatatire, atunci stii calea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Neata,

tot io cu cafeaua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uali spune:

merci pt cafea Bianca!

chiar aveam nevoie ca am un somn de zile mari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Neatza!
BIANCA, multumesc pt cafea!

DYANA, CLAUDELA, ANDIARORO, sa va fie de bine concediul!

DYANA, eu parlamentez mult in capul meu cu fiecare din fete(de regula nu am acces la taste cand citesc, avand piticul in brate), iar cand e sa scriu, daca apuc, fac un rezumat...de-l inteleg doar eu . Cand am zis "ai tai", am generalizat, nu ma refeream strict la parinti, care retinusem ca nu stau in Bucuresti (dar vb zilnic cu ei la tel de cateva ori), insa aveam impresia ca locuiti impreuna cu surioara. Si nu ma refeream atat la o distantare fizica, cat mai mult la o detasare, atat fata de "ai tai", cat si fata de "ai lui". In incercarea de a intra cat de cat in papucii lui Cristi (am exercitiu, ca nici Mimi nu e departe la apucaturi, sau la "bagaj"), m-am gandit ca si mie mi-ar fi frica sa nu pic ca musca in lapte intr-o familie asa unita si armonioasa ca a ta, si m-as tine mai pe laturi, mai ales daca n-as prea sti/pricepe exact cum functioneaza, eu venind dintr-un mediu complet diferit. Asa m-am gandit eu, ca ala ce trebuie ajutat e Cristi, tu fiind de departe mai puternica si mai echilibrata. Dar nah, mai greseste omul . Intentia mea era sa pun un accent pe un aspect care tinde sa scape celor implicati, nu sa dau indicatii. Ai inteles tu.

AYLA, super tare subiectul subliniat de tine de la femina intim. M-am distrat pe cinste

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Ce activitate slabuta pe aici.

eu vreau sa il culc pe Vladimir insa el tot trage de timp. Cand se trezeste vreau sa mergem la strand (Tineretului). Sa vedem daca ne tinem de planuri. Oricum daca nu ajungem dupa-amiaza maine de diminieata ne infiintam acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Salutare! Ce nervi mi-am facut de dimineata!!! Vine soacra-mea cica sa ma ajute, sa stea cu copilul sa fac eu treaba. Am vrut sa va povestesc pe larg, dar nu va mai incarc cu prostii din astea, pe scurt, vine la 8, pana ne dezmeticim, aerisim, bem cafeaua, udam florile, dau drumul la masina de spalat vase, se face 9. O intreb daca nu vrea sa iasa cu copilul la plimbare cat fac eu treaba, zice ca da, ii echipez si in fata blocului imi zice ca se plimba pana pe la 9,30 , 9,45 , ca apoi trebuie sa plece ca are o programare nu stiu unde. M-am uitat la ceas, insemna ca se plimba intre 15 si 30 de minute. Imi venea sa ii iau caruciorul din mana si sa o trimit acasa. Bun, ma abtin, ma duc in casa si incep sa aspir. Nu reusesc decat doua camere si bucataria, ca vine sa-mi spunca ca a sunat-o cumnata-mea ca vrea masina ei sa se duca cu copilul la dr ca i-au aparut nu stiu ce bube si treb sa plece. Nu trecusera decat 15 minute. Nu ma abtin si o intreb unde e dr ala de treb sa vina soacra-mea de la 15 km sa-i duca masina si cica acolo la ei in apropiere.
Eu am terminat-o cu dusul in fiecare duminica la ei, sa se duca barbatu-meu daca vrea, eu m-am saturat, dupa ce ca pot sa numar pe degetele de la o mana de cate ori vine intr-un an la noi, nici cand vine nu poate sta putin mai mult? Saptamana asta e in concediu si ce imi tot spunea ca o sa vina in 2-3 zile sa reusesc sa spal geamuri, perdele De acum daca vor sa-si vada nepotul sa mai vina si ei, nu tot eu.
Si ca sa fiu obiectiva, cand am fost la ai mei, m-a enervat si maica-mea ca era procupata sa ne indoape cu mancare, era juma de zi in bucatarie in loc sa stea cu copilul, ca si asa il vede numai 1-2 ori pe an.

Mergi la inceput

Ce soacra tare ai,KEA!
pai mai bine ii spuneai sa nu se mai trezeasca asa de dimineata sa vina la tine ca poate sa doarma si ea mai mult ca doar e in concediu.

Iar mama ta, saracutza, s-o fi gandit ca mancati numai conserve si a zis sa va faca si ea chestii specifice. Stii doar ca asa se simt mamele bine...cand le sunt laudate calitatile de bucatarese.

pana la urma cel mai bine este sa te descurci singura. Sau cand vine cineva sa te ajute tu sa pleci. Eu asa fac...daca vine mama pe la mine imi fac de lucru ca sa nu stam doua inse sa distram un pici. Poate daca viitoare cand vine o pui pe ea sa faca curat si iesi tu cu Keutu afara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Am intrat 2 minute sa va anuntam ca am ajuns cu bine din bulgaria, aseara pe la 11,30. Multumesc mult familiilor [si mai ales soferilor ] care m-au asteptat si ajutat pe drum.

Despre concediul nostru, sunt ff multumita ca am avut vreme extrem de buna si apa curata, mai ales marea, mult mai curata ca la noi.

Atat.

Dupa ce citesc din urma, pt ca mi-a fost dor de voi, revin cu ganduri mai din adancuri...

Pup.

Poze cu noi

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 1 anisor

Mergi la inceput