Dovlecei frumosi sept-oct 2009*168*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

mimika, sa nu uiti sa cumperi paine .

---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

helleu,

Cate am pierdut zilele astea....nu mai reusesc sa intru deloc. Cupilu' asta ma termina fizic in primul rand. Are si diaree de cateva zile. am facut sant de la dormitor la baie de cate ori l-am dus sa-l spal la chiuveta. De mancat, mamanca din ce in ce mai prost. Paine daca i-as da toata ziua, am fi prieteni. restul ia 2 lingurite si gata. si incepe sa planga si sa-si puna mainile in fata in semn de aparare de cum vede ca-l pun la masa cu farfuria in fata.

Eu am fost cam abatuta zilele astea. M-am socat un pik cu Madalina Manole, iar apoi m-au luat gandurile cam nasoale. Cred ca de aia nici nu am intrat. Inca nu pot sa ma gandesc la gestul ei gandidu-ma la copilasul ala de un an care a ramas fara mama. Si ca o masochitsta ce sunt, m-am uitat pe net la toate clipurile de la inmormantare... si bineinteles ca nu am mai putut dormi noaptea. gata, ca nu vreau sa ma gandesc iarasi. ma duc sa mai citesc din urma.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mangulico, se pare ca suntem pe aceeasi dungc cu urlaciosii astia mici. La noi a avut mare succes schimbarea locului din scaunul lui pe pat, inconjurat de cateva jucarii. Mananca de nu-l mai recunosc. Nu-mi vine sa cred ca putea sa faca asa de urat doar fiindca nu voia sa stea in scaunul lui.

Cat despre Madalina Manole, acuma imi dau si eu cu parerea ca asta nu costa nimic, dar la ea era o predispozitie clara spre dezechilibru emotional pe fondul careia s-au acumulat cateva evenimente du potential depresiv si probabil ca i-a lipsit si sprijinul emotional si profesional de calitate. Cred ca e normal ca noi, ca mame sa simtim ca toata povestea ei ne-a atins o coarda sensibila. Dar tragem aer in piept, ne zambim in oglinda si mergem mai departe pentru ca stim ca orice ni s-ar intampla stim sa cerem ajutor si avem mai multe surse de suport disponibile. Una dintre ele este chiar aici, la distanta de-o tasta.

N-aveam de gand sa-ti tin o prelegere. Scuze. Uite o pentru o mamica moderna pe care o admir (aka TU).

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

Mamideandrei, m-ai omorat cu mancarurile astea. Pe bune, ce anume din fiinta femeiasca o poate determina (pe femeie ) sa stea atat in bucatarie si sa gateasca si sa bibileasca? N-am sa inteleg asta niciodata. Eu n-am nicio placere in a sta in bucatarie. I-am mai declarat si mamei mele ca in familia noastra, ea face parte din ultima generatie de femei care au gatit asaaaa...orice, oricand. Nu stiu, e un mister pt mine. Poate sa ma apuc si eu de bucatareala pt ca o avem pe Maia si nu prea am ajutor..., dar nicidecum nu o fac cu placere si nicidecum nu cred ca ma voi apuca sa fac rondelele alea de 1 cm de care vorbesti tu . Si jur ca stiu sa gatesc. Mi se pare chinul chinurilor din lumea chinuielilor. Hai, te pup. Cand ai vreo masa festiva, poate ma inviti si pe mine ca am salivat doar citind "titlurile" .
Aaaa, si maltratarea maltratarilor mi se par PRAJITURILE. Jesus!

Nici eu nu puteam s-o spun mai bine !!!

Citat:
citat din mesajul lui mimika
...Si apoi, mami cu ce se mai lauda ca e facut de mana ei?

Cum cu ce?? Cu sarbatoritii !!! Sunt sigura ca totul va iesi minunat !

C a r i n a
Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Hepilica eu zic sa punem neuron la neuron si sa facem un studiu documentat despre influenta locului de masa asupra apetitului la copii. Si sa-l facem bestseller pe tema alimentatiei copilului pana la un an. Nu de alta, dar trebuie sa facem si noi un ban de pe urma chinului asta, sa avem cu ce ne vopsi firele de par albe pe care ni le scot astia mici. Ce zici, te prinzi?

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamideandrei

si daca nu ma credeti ca-s vinovata de ce spuse mai sus: serviti, va rog!

TOT ANDREI DAR PE PICASA

...esti extraterestra. aveam ceva dubii, dar acum m-am convins.
n-as putea face asta nici daca as avea inelu' lu' arabela .

pupam pe andrei. pe tine nu te mai cunosc.

---

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui mamideandrei

si daca nu ma credeti ca-s vinovata de ce spuse mai sus: serviti, va rog!

TOT ANDREI DAR PE PICASA

...esti extraterestra. aveam ceva dubii, dar acum m-am convins.
n-as putea face asta nici daca as avea inelu' lu' arabela .

pupam pe andrei. pe tine nu te mai cunosc.

---

Multumesc lui DD.

haide mah, promit sa nu va mai supar!
ce ziceti, mai vorbiti cu mine? nu mai zic nimic de mancare...nici de-a mea si nici de-a lui Andrei...

TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Hepilica eu zic sa punem neuron la neuron si sa facem un studiu documentat despre influenta locului de masa asupra apetitului la copii. Si sa-l facem bestseller pe tema alimentatiei copilului pana la un an. Nu de alta, dar trebuie sa facem si noi un ban de pe urma chinului asta, sa avem cu ce ne vopsi firele de par albe pe care ni le scot astia mici. Ce zici, te prinzi?

_

gata bia! mi-am gasit in sfarsit vocatia. e clar, eu sunt buna numai de constatari .

---

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Fetelor, eu zic ca Mamideandrei este un asasin platit de vreun forum rival sa ne omoare prin pofta.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

gata! nu mai zic nimic! ma duc la culcare ! daca asa tare v-am suparat, eu sa stiti ca nu am vrut!

TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

_

gata bia! mi-am gasit in sfarsit vocatia. e clar, eu sunt buna numai de constatari .

---

Multumesc lui DD.

Pai e o vocatie in toata regula. Unii iau bani grei pe chestia asta.

_

Mergi la inceput