Dovlecei frumosi sept-oct 2009*168*
Raspunsuri - Pagina 4
mamideandrei spune:
ardei capia umpluti cu urda de oaie si taiati rondele de cca 1 cm
cam atat pot eu sa te ajut cu idei; aperitivele astea fac furori printre invitatii mei ; sper sa-ti fie de folos...
TOT ANDREI DAR PE PICASA
mimika spune:
mamideandrei, esti minunata! o sa ma laud la mami mea cu retetele si sigur alegem ceva.
Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
poze cu noi
hepilica spune:
Salutare!
Mamideandrei, m-ai omorat cu mancarurile astea. Pe bune, ce anume din fiinta femeiasca o poate determina (pe femeie ) sa stea atat in bucatarie si sa gateasca si sa bibileasca? N-am sa inteleg asta niciodata. Eu n-am nicio placere in a sta in bucatarie. I-am mai declarat si mamei mele ca in familia noastra, ea face parte din ultima generatie de femei care au gatit asaaaa...orice, oricand. Nu stiu, e un mister pt mine. Poate sa ma apuc si eu de bucatareala pt ca o avem pe Maia si nu prea am ajutor..., dar nicidecum nu o fac cu placere si nicidecum nu cred ca ma voi apuca sa fac rondelele alea de 1 cm de care vorbesti tu . Si jur ca stiu sa gatesc. Mi se pare chinul chinurilor din lumea chinuielilor. Hai, te pup. Cand ai vreo masa festiva, poate ma inviti si pe mine ca am salivat doar citind "titlurile" .
Aaaa, si maltratarea maltratarilor mi se par PRAJITURILE. Jesus!
Mimika draga, eu iti recomand asa: suna la o firma de catering si comanda cele mai delicatese delicatese . Nu trebuie decat sa pui mana pe telefon. Scurt .
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
mimika spune:
hepilica cea hepilicoasa, ce firma de catering avem noi in Corabia???? Poate de caterinca, ca de catering...Si nu merge adus din alte parti, ca e prea cald afara...Si apoi, mami cu ce se mai lauda ca e facut de mana ei?
Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
poze cu noi
hepilica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mimika hepilica cea hepilicoasa, ce firma de catering avem noi in Corabia???? Poate de caterinca, ca de catering...Si nu merge adus din alte parti, ca e prea cald afara...Si apoi, mami cu ce se mai lauda ca e facut de mana ei? |
...aici ai dreptate .
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
mamideandrei spune:
pai mai mami, eu joi am facut un tort de mere cu crema zahar ars doar ca imi era pofta de ceva dulce, si am luat reteta din revista si l-am facut pentru prima data; a iesit minune ; eu sunt plictisita de singura cofetarie buna care e in oras si sunt mareeeee amatoare de ceva dulce (motiv pentru care toata viata mea a fost o cura de slabire), asa ca pun mana si fac; iar la mese festive, imi place sa imi uimesc invitatii de fiecare data cu ceva nou...
TOT ANDREI DAR PE PICASA
Lali_mete spune:
Mimika mie imi place sa fac si :
carnaciori de bere inveliti in piept de pui feliat subtire,si cu o scobitoare infipta "in burta",cat sa tina pieptul, si se dau la cuptorul incins 5-10 minute.
Si imi mai plac si gogosele de miniecler/profiterol umplute cu branza de vaci,marar si putin usturoi pisat,foarte putin,cat sa se simta nitel gustul .
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Noi trei...un inceput de viata!
biaz29 spune:
Buna ziua, mamici dragi!
Am ajuns si noi de la cutreierarea orasului ca am fost in cautare de cadoo pentru soacra-mea.
Si intre timp ea a gatit niste retete de pe net (ca de aia are nora calculatorista pe care o tine treaza noaptea sa-i caute retete pe net. ). I-au iesit foarte gustoase. Daca iti plac, Mimika, uite link-uri:
http://edithfrincu.blogspot.com/2008/04/chec-cu-ciuperci.html
http://edithfrincu.blogspot.com/2008/12/tarta-cu-rosii-si-cimbru.html
Nu sunt tocmai cele mai sanatoase, dar sunt foarte gustoase si la o petrecere cred ca sunt chiar faine.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
carinablanca spune:
buna fetelor,
sarbatoritilor de azi
Maria, multumim. Multa sanatate la Aidan.
Luto, abia astept noutati.
Mimika, imi pare bine sa aud de voi!
Si vroiam sa va sun ca am trimis pe mail-ul comun un filmulet cu Maria cand umbla, ca v-am ramas datoare.
Pupici
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
http://capy72.mondozoo.com
mamideandrei spune:
si daca nu ma credeti ca-s vinovata de ce spuse mai sus: serviti, va rog!
TOT ANDREI DAR PE PICASA