Dovlecei frumosi sept-oct 2009*168*

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineata!
LA MULTI ANI celor care isi sarbatoresc onomastica astazi!
La multe lunite,sa cresteti mari ,frumosi si sanatosi : Stefan ( Raluk_u) , Andreea (Monique02), Ana Maria (mariaana) , Sofia (Delia79) ,Vladimir( margo1), Maria( anadomnica)

Dau si eu de baut,intrucat am inceput a primesc felicitari de dimineata pentru Paul Iulian nu stiam ca Iulian se sarbaoreste de Sf Ilie

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Noi trei...un inceput de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

La multi ani dovlecutilor aniversati azi! La multi ani si celor ce isi serbeaza onomastica!

Lali pentru Iulian (nu stiam ca e nume derivat din Ilie).

de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Buna dimineata

Viky ce face mamaruta ? te pup. Eu nu am inteles de ce pupa ea amandoi gemenii cand are dreptul numai la unu'. Cumnatu' e cumnat draga

Monica sa ne spui cat mai trebuie sa salivam dupa poze ? Imaginea cu tine carand lopatele, salteluta si toata toneta de jucarii mi se pare DE VIS !!!!!!
Cred ca aratati mortal bronzati cu ochii albastri

Alex ce bucurie mami, ce bine ca a mancat papusica. Hai poate se face bine mai repede si nu trebuie sa stea cu branula in manuta .....ca e mine ma apuca jalea cand imi imaginez. Auzi, dar nu vrea sa o scata? sau nu umbla la ea ?

Techila tu cu costumas rosu si fericita, tati cu pana in cap, gemenutii cu caschete anti insolatie....cutu la umbra.....sunteti minunati, tare dragi imi sunteti

Mangulica te salut. Piski e un grasan....ce falci are sa-l mananci tot.
Las-o pe Madalina Manole ca ea se credea uratica, asa am ascultat o interpretare psihologica....nu ca noi care
ne consideram si chiar suntem niste zane
Tu mai ai si breton sexy in plus

Lali daca se serbeaza baiatul azi atunci sa fie sanatos i din partea mea

Am mai vazut si Soimita superba si cu mami pe masura.
Felicit cu drag toti dovleceii care au luat-o la picior , care spun mama si care sunt perfecti.

Clodute ai grija de copilasi sa se faca bine
Hepilica ai fost tare ieri cu telefonul ...aveam si eu niste relici amuzante care acum nu-si mai au rostul

daca am uitat ceva IERTACIUNEEEEE

noi plecam la control ....mor de curiozitate sa vad cat e de inalt feciorul
si la gradi azi

Cand ma inroc sa gasesc vesti bune si teancuri de poze

Dovleceii de azi, sa fit sanatosi !!!!!!!!!!!!!!!

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna dimineata,

iau si io o cafea...acelasi program crunt de noapte la noi. Se pare ca io nu mi-ma facut temele ca lumea daca am ratat primii pasi ai lui David.

in schimb am vazut poze minunate cu Soimita si cu parintii ei fericiti. ce peisaje pitoesti aveti voi pe acolo.

La multe lunite Stefan, Andreea, Ana Maria, Sofia, Vladimir si Maria. Sa cresteti mari si frumosi, puilor!

vik ti pup.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Manga, ma bucur sa te citesc. Aceleasi ganduri le-am avut si eu in legatura cu sinuciderea Madalinei Manole, mi se pare imposibil sa faca cineva gestul asta cand are acasa un bebe atat de dorit. Poate inainte de Carina as fi crezut, acum nu pot sa concep asa ceva, Trist, foarte trist. Imi pare rau ca Aidan te supra-solicita, dar e un pui atat de frumos si de dulce!! Va pup pe amandoi si as fi mega fericita sa ajungi prin Constanta vreodata !!

Monica, am uitat sa-ti explic ce e cu avertismentul . Intr-o zi, o prietena mi-a aratat un topic in care o tanti deschidea un subiect, tare amarata si sincer deranjata de o nedreptate. Nu prea dadea detalii, o lalaia pe pagini intregi pana cand intra o alta tipa si ii deconspira motivele: era vorba de un concurs de fotografii pe care-l castigase un bebe din Constanta, un bebe cu probleme; tipa recunoaste si argumenteaza ca poza nu e deloc spectaculoasa si ca s-a tot lovit in viata de "nedreptati" de-astea, cum ca acesti copii tot castiga pe nedrept, dadea si exemple personale pline de rautate si inversunare. A inceput sa jigneasca pe toti cei care au votat, chiar l-a facut pe copil "handicapat" , in conditiile in care i se spusese ca mama copilului citeste subiectul si este, evident, indurerata de discutie...ma rog, s-a lasat cu multe avertismente - printre care si eu caci eram foarte pornita. Mesajul meu era mai lung si avea alt context decat paragraful citat in avertisment. Whatever....am fost bucuroasa ca ati mai vorbit cu mine dupa .

Vik, merci de complimente . Nu merge s-o fac fotomodel pe Carninoasa pentru ca are colacei la burtica si picioruse, ochii prea apropiati, nu are par, nu are genele intoarse, are urechile prea mari, degetele de la picioare uratele rau...in rest este perfecta Iar eu o ador, si stiu ca si ea pe mine .

Azi noapte m-am trezit si eu de nspe milioane de ori.. A adormit pitica mea in drum dinspre mall si nu i-am mai dat masa de seara - decat san, la greu. Si se vede treaba ca e apa de ploaie .

C a r i n a
Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Buna fete dragi,

La multi ani Iulian de sf Ilie sa cresti mare sanatos si mergaret cit mai repede.
Am vazut si eu poze cu piticii techilosi (si mi-am facut si eu model pe fata ca nu stiu daca mai ajungem la mare dupa episodul cu cei mici) cu soimita la gratareala si astept cu interes pozele cu Zgitix bronzat.
Am vazut ca e bine Zeinuca sa dea Doamne Doamne la toti copiii sa fie bine.
Va multumesc de urarile de sanatate tuturor si au functionat gindurile voastre bune pentru ca Patrick este aproape refacut alearga toata ziua dupa mau si ham ... dupa cocoi (cocosi) si mergem cu Cau (calul) in gradina la aba (iarba) insa Karo este inca in urma are inca rosu in git cu puroi si nu vrea sa manince nimic nici lapte nu prea mai vrea... SPER SA SE FACA mai REPEDE BINE. Despre mine nu are sens sa mai zic ca am pus tel sa sune din 4 in 4 ore sa le dau tratamentul si il opres si adorm... DAR MA FACE EU MARE... sper

Va pup acum si va urmaresc de aici de pe frontul de razboi.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Buna, fetili! Va era dor de mine? Mie da. De voi, nu de mine....Nu am mai intrat/citit de multisor pentru ca am facut niste renovari pe la casa si a fost de munca, plus ca si eu am fost 2-3 zile cam abatuta din cauza de MM (mult timp i-am copiat M-ul dupa autograf).
Foarte scurt m-am uitat pe ultimele pagini. Imi pare rau sa citesc ca iar sunt puiuti bolnaviori. Am vazut poze cu techilosi la mare, niste scumpi. Mergem si noi in august, cred ca pe 3 august ajungem la Navodari. Vrea cineva sa se intalneasca si cu noi?
Eu o sa intru acum direct in problema, ca am nevoie de ajutorul vostru. Gospodinelor, pe locuri, fiti gataaaa, START!
DECI. Peste nici 2 saptamani avem mare petrecere, ca facem 1 anisor. Cum nu prea am avut parte de petrecere de botez, camurise socra-mea, am zis sa facem acum ceva- ceva. O sa fim vreo 25-30 persoane, locatie: Corabia, clubul in care petrec pustii de obicei, dar acum e inchis, il deschid pentru noi, ca patronul e prieten c frate-mio.Mancarea si bautura o aducem noi. O sa fie 2 feluri de mancare. Unul cu aperitive, unul cu gratar. PLus inghetata si tortura. Problema e ca ne-a cam pierit imaginatia si nu stim ce aperitive sa facem. Nu vreau clasicele farfurii de la nunti. Eu magandeam la niste tarte care sa fie umplute cu carne (am gasit o reteta). Cred ca pot sa le umplu si cu icre!? (am multe). Sau cu branza cu marar, insa ma gandeam si la niste clatite straturi umplute cu crema de branza. Si aici mi s-a oprit imaginatia. E prea cald de salata boeuf. Salata de vinete fara maioneaza merge? Pusa pe ce, adica cum se fac rosiile umplute cu salata de vinete, dar sa umplu altceva...Asa, si gratarul se face loco. Ca si garnitura euma gandesc la garnituri maimulte, putin din fiecare. As vrea ceva cu ciupercute marinate, de exemplu, un platou cu salata de varza cu morcov, maica-mea face niste puisori simpatici din piure, o sa faca de astia ca sunt si copii.Ce garnituri ar mai merge? Vreau asa, ca tapas-urile spaniolilor (deja imi ploua in gura). Bauturi: whiski, gin tonic, vin nu stiu de care, tuica, cola si portocale. Inghetata facuta de mine. Faza e cu tortul pe care vreau sa il iau de la bucuresti. Sau sa facem 2? Asta e marea dilema. Si il vreau cu forma frumoasa sau cu poza, dar sa fie si bun la gust. Recomandari de cofetarii? Dar sa fie testate de voi. Alta intrebare: ce cadou sa iau la nasi? Precizez ca sunt de aia de au de toate. Insa au si o casa la tara, au balta cu peste si acolo nu stiu ce e prin camere sau ce le lipseste. E urat daca osun pe nasa sa o intreb?

V-am innebunit?

Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimika
[
DECI. Peste nici 2 saptamani avem mare petrecere, ca facem 1 anisor. Cum nu prea am avut parte de petrecere de botez, camurise socra-mea, am zis sa facem acum ceva- ceva. O sa fim vreo 25-30 persoane, locatie: Corabia, clubul in care petrec pustii de obicei, dar acum e inchis, il deschid pentru noi, ca patronul e prieten c frate-mio.Mancarea si bautura o aducem noi. O sa fie 2 feluri de mancare. Unul cu aperitive, unul cu gratar. PLus inghetata si tortura. Problema e ca ne-a cam pierit imaginatia si nu stim ce aperitive sa facem. Nu vreau clasicele farfurii de la nunti.


deci ca aperitiv eu as zice asa (atentie, nu ma dau gospodina, dar mie imi plac la nebunie )

bulete de cascaval : (sunt spornice, eu de ex pt o masa de 10 persoane fac jumatate din compozitie)


- 500g de branza de burduf
- 300g mozarella data prin razatoare
- 2 oua
- 5-6 linguri cu varf de faina
- un praf de copt



Se amesteca toate cu mixerul intr-un vas, se condimenteaza dupa gust, daca mai este cazul (cateodata branza de burduf e destul de sarata asa ca nu mai adaug sare). Separat se pune la incins baia de ulei, buletele trebuie sa pluteasca in ulei, asa se prajesc cel mai bine. Din pasta de branza se fac bilute cam cat de marimea unei visine si NU mai mari, pt ca se umfla foarte mult la copt. Se prajesc, cum spuneam, in ulei.. aveti insa foarte mare grija pt ca se prajesc foarte repede si trebuie scoase in cateva secunde, asa ca cel mai indicat este sa va preparati dinainte toate bilutele si apoi sa va ocupati doar de prajit, pt ca in nici un caz nu apucati sa modelati bilute intre doua ture de prajit.

dobos cu sunca si cascaval

Au urmat apoi clasicul "dobos de sunca si cascaval", intotdeauna apreciat de musafiri si intotdeauna vanat de mine in platourile de la nunti :)) Eu am ales varianta cea mai simpla: am cumparat sunca feliata si branza topita felii de la Hochland (atentie insa, nu pachetele clasice, ci cele Sandwich Scheiben, care sunt fie cu Emmentaler, fie cu Maasdamer si sunt mai groase feliile, deci perfecte pentru asa ceva). Am alternat o felie de sunca cu una de branza, am lipit intre ele cu unt si pentru mai multa stabilitate, am infipt una bucata scobitoare si una bucata boaba de strugure.




TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

rulada de cascaval


1 bucata de cascaval 300 g (hochland 45% grasime)

Pentru umplutura:
200-250 g sunca presata
3 oua fierte(tari)
1 ceapa mica
2-3 catei de ustroi
125 g unt
150 branza topita
patrunjel verde tocat foarte marunt,
sare si piper dupa gust


Mod de pregatire:

Sunca presata, ceapa, ustroiul, ouale fierte si patrunjelul, toate tocate marunt, se pun intr-un vas mai mare. Se adauga untul si branza topita (la temperatura camerei, taiat cubulete) si se amesteca bine toate componentele. Puneti apa la fiert intr-o oala, cand aceasta clocoteste introduceti bucata de cascaval in apa. Luati oala de pe foc, acoperiti cu un capac si lasati sa se topeasca cascavalul, aproximativ 20 de minute (asta depinde de felul cascavalului si grasimea lui). De aceea, este indicat sa faceti o proba cu furculita, dupa 10-15 minute. Daca furculita, patrunde bine bucata de cascaval si simtiti ca este moale-este gata! Cand cascavalul este moale, se scurge apa din oala, iar acesta se intinde o foaie (40x50 aprox.) cand este cald, cu sucitorul, pe masa de lucru, care trebuie sa fie neteda. Aceasta foaie se unge cu pasta de mai sus.

Se da la rece, timp de 2-3 ore. Se taie feliute de 5-7 milimetri grosime. Se serveste ca aperitiv, acompaniat de legume proaspete. Merge bine cu ardei rosu, cu rosii, castraveti in lipsa se poate servi si cu muraturi.




TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

rulouri cu somon

Timp de preparare:
15-20 min. (complexitate redusa)

Ingrediente:
6 clatite
6 felii de somon afumat
150g crema de branza (branza vaci sau telemea putin sarata)
1 lingura suc de lamaie
3 linguri marar tocat
sare
piper

Mod de preparare: Se fac clatitele din aluat putin mai gros ca de obicei, in care se pun cimbru, putin busuioc, piper si putin suc de rosii.
Amestecam branza cu mararul tocat, piper, suc lamaie si sare.
Asezam o clatita pe farfurie si intindem un strat subtire de branza.
Asezam deasupra somon cat sa acopere aproximativ toata clatita si apoi o rulam.

Taiem clatita in sase bucati, punem o felie de lamaie si le prindem cu scobitori. Repetam procesul cu celelalte clatite.


TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput