Dovlecei frumosi sept-oct 2009*168*
Raspunsuri - Pagina 6
x_ggg spune:
Acu invarti cutitul in rana ca te duci la culcare...vreo 2-3 ore asa, nu??
--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009
biaz29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vik-cj Biaz cum merge scrisul? Ai inspiratie? Va o zi minunata! de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009 Isabela |
A mers tare bine zilele trecute cand a fost sotz aici si a stat cu cei mici. Acum, nu chiar asa de bine.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
biaz29 spune:
citat din mesajul lui mamideandrei gata! nu mai zic nimic! ma duc la culcare ! daca asa tare v-am suparat, eu sa stiti ca nu am vrut! TOT ANDREI DAR PE PICASA |
Adica unde crezi ca pleci si ne lasi cu balele pe tastatura? Stai aici la apel!
_
x_ggg spune:
Mai, am facut si eu azi un lucru bun...l-am invatat pe fi-miu sa faca BRAVO ...acu daca ma vede ca bat din palme, imediat incepe si el ...pfuiii, am facut-o si pe asta!!
--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009
mamideandrei spune:
citat din mesajul lui x_ggg Acu invarti cutitul in rana ca te duci la culcare...vreo 2-3 ore asa, nu?? -------------------------------------------- Rares-Costin : 4 oct 2009 |
deci mor aici! haide-ti mai fetelor, cu ce sunt eu de vina? ziceti si voi! noroc ca Andrei doarme in alta camera, ca sigur il trezeam
TOT ANDREI DAR PE PICASA
hepilica spune:
citat din mesajul lui mamideandrei gata! nu mai zic nimic! ma duc la culcare ! daca asa tare v-am suparat, eu sa stiti ca nu am vrut! TOT ANDREI DAR PE PICASA |
...prea tarziu. raul e facut!
si m-am gandit...cred ca placerea pe care tu o simti in bucatarie, eu o simt in alta camera .
sa nu-mi trimiti acum poze cu ce stii tu, da? va stiu eu pe voi extraterestrii.
---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)
Multumesc lui DD.
mamideandrei spune:
citat din mesajul lui x_ggg Mai, am facut si eu azi un lucru bun...l-am invatat pe fi-miu sa faca BRAVO ...acu daca ma vede ca bat din palme, imediat incepe si el ...pfuiii, am facut-o si pe asta!! -------------------------------------------- Rares-Costin : 4 oct 2009 |
super tare Rareselul;
TOT ANDREI DAR PE PICASA
biaz29 spune:
citat din mesajul lui x_ggg Mai, am facut si eu azi un lucru bun...l-am invatat pe fi-miu sa faca BRAVO ...acu daca ma vede ca bat din palme, imediat incepe si el ...pfuiii, am facut-o si pe asta!! -------------------------------------------- Rares-Costin : 4 oct 2009 |
Bravo pentru bravo!
_
mamideandrei spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui hepilica
...prea tarziu. raul e facut! si m-am gandit...cred ca placerea pe care tu o simti in bucatarie, eu o simt in alta camera . sa nu-mi trimiti acum poze cu ce stii tu, da? va stiu eu pe voi extraterestrii. --- mami de minunata si cuminte (22.09.2009) Multumesc lui DD. |
am ras cu lacrimi! esti cea mai tare! ; si fiecare placere cu camera ei, sa stii
TOT ANDREI DAR PE PICASA
happy_uka spune:
citat din mesajul lui hepilica mimika, sa nu uiti sa cumperi paine . --- mami de minunata si cuminte (22.09.2009) Multumesc lui DD. |
si Cola !
ai facut-o soferitza pe Maia ? Cool!!
au descoperit defectu cu telefonu cu fulgeru? io-s tare curioasa ce avea, da asa-s io, pasionata de tehnica
C a r i n a
Nihil Sine Deo