"nu-l voi putea iubi"

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Dar, deh...asa e....suntem primii la scenarite

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

mi-am cerut scuze in avans pentru ineptii
si-mi mai cer odata

Mergi la inceput

ok, adela, m-am aprins si eu...

in fine, pana la urma ce e mai de condamnat: aceasta fata care vrea sa-si dea copilu, sau prietena mea care vrea sa intrerupa sarcina?care din cele 2 rele e de preferat??

(adela, daca erai atenta, fata in cauza era insarcinata in 20 de saptamani, deci nu mai putea face avort, pe cand, prietena mea, da, deci sarcina e mult mai mica, so, nu puteau fi una si aceeasi persoana, decat daca eu inventam sau minteam cu nerusinare....asta de fapt m-a enervat)

BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

in fine, pana la urma ce e mai de condamnat: aceasta fata care vrea sa-si dea copilu, sau prietena mea care vrea sa intrerupa sarcina?care din cele 2 rele e de preferat??

BAZAR UMANITAR

Nu am sa intzeleg niciodata de ce trebuie condamnat!Cine suntem noi s afacem asta si cu ce drept!

Mesajul asta este in spirirtul subiectului,care asa cum bine a precizat buli,nu stiu ce rost are...inb afara de cel mentzionat mai sus!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

dana, ai dreptate...m-am exprimat gresit.

Reformulez: ce e de preferat, care-i alternativa mai buna? Sa faci un copil si sa-l lasi intr-un orfelinat(cu riscul sa-l nenorocesti pe viata, dar si cu o posibilitate sa gaseasca o familie care sa-l iubeasca), in speranta ca cineva il va adopta, sau sa renunti la el?

Eu ma tot gandesc cum sa-mi conving prietena sa-si pastreze copilul...

BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Si ca sa raspund totusi; eu nu condamn pe nimeni, motivele si le cunoaste fiecare cel mai bine....dar mi se rupe sufletul de acel copil care va fi parasit de mama lui:(

BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Alexandra,nu te-ai exprimat gresit,din pacate asta este realitatea!Nu numai tu,totzi facem lucrul asta,condamnam!

Deci indiferenrt ce decizie se ia,ea este un cumul de factori,de care repectiva persoana este influientzata in acel moment si in virtutea careia ia decizia respectiva!Noi...spectatorii ,nu avem nicio influientza si niciun drept sa judecam!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui buli

voi nu pricepeti ca a incercat sa initieze un dialog? a luat o rigla peste degete si o usa-n cap. i-a fost sters mesajul cu totul si s-a deschis topicul asta, o tribuna numai buna de cocotzat si de emis idei moralizatoare.

chiar asa - la ce mai foloseste?

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Pai ei nu-i foloseste la nimic, (chiar sper sa nu gaseasca subiectul asta), dar uite ca foloseste altora sa-si expuna parerile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui A_Iulia

Citat:
citat din mesajul lui buli

voi nu pricepeti ca a incercat sa initieze un dialog? a luat o rigla peste degete si o usa-n cap. i-a fost sters mesajul cu totul si s-a deschis topicul asta, o tribuna numai buna de cocotzat si de emis idei moralizatoare.

chiar asa - la ce mai foloseste?

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Pai ei nu-i foloseste la nimic, (chiar sper sa nu gaseasca subiectul asta), dar uite ca foloseste altora sa-si expuna parerile.

un dialog?!UNDE? postase mesajul si lasase datele de contact!Probabil de aia si moderatorii au sters mesajul!

Gabriela
20 +

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Observ cu tristete ca misognismul este atat de puternic si raspandit pe toate meridianele globului, iar in Romania este in floare. Nu mai avem de ce sa ne miram ca salbaticii aia din Arabia Saudita omoara cu pietre femeile adulterine. Am fi si noi primii la aruncat cu pietrele dc. ar fi legal, nu suntem diferiti. Cand Mel Gibson a facut afirmatii rasiste, a vuit presa, toata lumea a fost indignata. Cand a facut niste afirmatii misogine oribile, mda, reactie, mai nimic, aia e OK. Barbatii in schimb sunt cainati "a fost pacalit saracul" blah blah blah, nu clipim din ochi cand atatia barbati isi parasesc copiii si femeile si nu le ajuta cu nimic, lor li se cuvine. Ea trebuie sa "faca totul" sa fie bine, fara nici un sprijin. Pe femeie o punem la zid, ca ea tb sa fie eroina si martira, o cale de mijloc nu exista. Judeam femeile cu o duritate demna de o cauza mai buna.

Dc. este ingrozitor sa iti dai copilul spre adoptie, de ce, la subiectele despre avort, scrieti "nu face avort, mai bine da-l spre adoptie". Cand stiti ca de fapt nu se poate da spre adoptie la nastere si doi ca a da copilul spre adoptie este o fapta ingrozitoare.

In legatura cu observatiile ca poate mai bine sarac, dar iubit, poate in filme, saracia nu e o virtute, iar oamenii saraci nu sunt neaparat buni. In vreme ce unii sunt buni, multi sunt inraiti de saracie. Poate ca aceasta femeie este intr-adevar dintre cei saraci si rai, dar poate fi si dintre cei saraci si buni. A-ti da copilul spre adoptie nu cred ca este o fapta asa de rea, ba chiar,in anumite conditii, este o fapta buna. A-l abandona si a pleca din spital, a nu semna actele de adoptie desi nici tu nu vrei sa il cresti, astea sunt faptele rele. Ce motive are femeia asta, bune sau rele, nu putem sti, dar tocmai pentru ca nu putem sti, ar trebui sa ne abtinem de a judeca, face scenarii si folosi aceasta ocazie si aceasta scena pentru a ne expune eroismul si moralitatea personale, reale sau potentiale.

Mergi la inceput