"nu-l voi putea iubi"

"nu-l voi putea iubi" | Autor: gabriella1

Link direct la acest mesaj

parafrazarea unui mesaj de pe DC !

"daca mai doriti un copil , eu sunt insarcinata in 5 luni si-l voi naste in decembrie 2010 . maine fac ecografia morfologica la diagnosis . Eu am avut grija de sarcina si de bebe pt ca am crezut ca va fi al meu . Nenorocirea a venit cand tatal lui m-a lasat singura , eu nu ma voi descurca singura cu el .In plus stiind cat de multe sunt in spate cate vise si planuri irosite nu-l voi putea iubi . Eu sunt in Bucuresti si ma gasiti la ...... "

Nu am deschis subiectul ptr ca mama cu pricina sa fie judecata.... fiecare face cum il taie capul. Ceea ce eu nu pot intelege/crede/accepta sunt doar aceste cateva cuvinte ce-mi bubuie in cap.
Dincolo de astea, DC a devenit site de "trafic" ptr copii?E legal?!

Gabriela
19+

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

nu pot sa cred ca o mama nu-si iubeste copilul. nu pot sa pricep asa ceva. eu as muri pentru copiii mei, as face orice sacrificiu.
poate persoana respectiva este intr-o pasa proasta, poate ca sufera o depresie ca i s-au naruit visele pe care si le facea. poate atunci cand isi va vedea copilul i se va umple inima de iubire si nu va putea sa renunte asa usor la el.
pe de alta parte un asemenea anunt... pe un forum cu mamici care-si adora copiii... nu-i a buna.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Important e ca e constienta si ca in loc sa-l arunce intr-o punga la gunoi, ii cauta o familie.
Doar ca nu e legal.

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

uof! daca ar fi o cale legala si decenta as spune sa mi-l dea mie ca-l vreau eu! doar ca legile strimbe si corupte ale Romanikai mi-au taiat orice speranta de gen.

este o scapare, imi amintesc ca pe DC postari de genul asta au fost inchise urgent, cred/sper ca si topicul asta va avea aceeasi soarta.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

cate fete plang aici ptr ca ,uneori, Doamne ,Doamne considera ca inca n-a venit ceasul....iar ea.... nu-l va putea iubi ....ptr ca i-a daramt visurile.
Doamne, e peste puterea mea de intelegere .........

Gabriela
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Nu am deschis subiectul ptr ca mama cu pricina sa fie judecata.... fiecare face cum il taie capul.

chiar as vrea sa stiu, la ce crezi ca foloseste subiectul asta?

cea care a scris poate fi o femeie gravida deprimata. tu ce crezi ca faci acum? o ajuti pe ea intr-un fel?
ajuti copilul nenascut?

chiar la modul serios as dori sa stiu ce motivatia ta.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Nu cred ca solutia este inchiderea subiectului sau a contului celei care a scris. Cred ca solutia este ca noi, mamici si viitoare mamici, sa putem sa vorbim cu fata care si-a dat aceasta trista condamnare.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marutzu spune:

binee ca i cauta macar o familie decat sa fi facut avort... mai are timp sa se razgandeasca totusi si poate o sa il accepte in final

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui buli

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Nu am deschis subiectul ptr ca mama cu pricina sa fie judecata.... fiecare face cum il taie capul.

chiar as vrea sa stiu, la ce crezi ca foloseste subiectul asta?

cea care a scris poate fi o femeie gravida deprimata. tu ce crezi ca faci acum? o ajuti pe ea intr-un fel?
ajuti copilul nenascut?

chiar la modul serios as dori sa stiu ce motivatia ta.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

1. io nu inteleg chestia cu deprimarea/depresia etc....
2.ma revolta acel "nu-l ....pentru ca... "
3. daca vrea sa-l dea ,DC nu e site de adoptii, de vanzari-cumparari etc. Exista institutii specializate ptr asa ceva.
Atat timp cat dai niste date de contact ,dupa mine, e primul pas ptr negocierea unei "vanzari".

Gabriela
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Saraca ,ce-o fi in sufletul ei!Poate e o copila de 16-17 ani,poate ca are in spate o familie care nu o ajuta si care o piseaza sa renunte....hai sa nu mai improscam cu venin.Daca nu iubea acest copil nu se inscria pe un astfel de forum,nu facea analizele.E doar speriata si sufera dupa tatic.Inca nu stie ce inseamna sa fie parinte,acum sufera dupa ruptura!Gabriella,tu iti doresti un copil si de aceea ti se pare de neconceput,insa suntem atat de diferiti si sunt atatia factori.........Ia in considerare faptul ca nu stie ce inseamna maternitatea! Ajut-o,nu o indeparta!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

daca tu nu intelegi cum e cu depresia/deprimarea asta inseamna ca nu exista? ca fata asta nu sufera?
e ca si cum, daca nu intelegem fizica cuantica, asta nu exista, nu? Ori nu inteleg dialectul bosimanilro cu buza strapunsa de arc, asta nu exista!

e un strigat de ajutor! Putem ajuta, ori ignora.
La voi vad ca exista si optiunea "da cu pietre"

Mergi la inceput