"nu-l voi putea iubi"

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Citat:
citat din mesajul lui buli

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Nu am deschis subiectul ptr ca mama cu pricina sa fie judecata.... fiecare face cum il taie capul.

chiar as vrea sa stiu, la ce crezi ca foloseste subiectul asta?

cea care a scris poate fi o femeie gravida deprimata. tu ce crezi ca faci acum? o ajuti pe ea intr-un fel?
ajuti copilul nenascut?

chiar la modul serios as dori sa stiu ce motivatia ta.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

1. io nu inteleg chestia cu deprimarea/depresia etc....
2.ma revolta acel "nu-l ....pentru ca... "
3. daca vrea sa-l dea ,DC nu e site de adoptii, de vanzari-cumparari etc. Exista institutii specializate ptr asa ceva.
Atat timp cat dai niste date de contact ,dupa mine, e primul pas ptr negocierea unei "vanzari".

Gabriela
19+

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

1. citeste subiectul cu MM - ala cu rautatea lumii
2. daca te revolta ceva nu inseamna ca tb sa emiti judecati dupa ce citesti 10 rinduri
3. poate are pur si simplu nevoie sa vb, poate nu stie ca exista institutii specializate pe adoptii, nu toata lumea e asa informata si brici ca tine.

unii oameni pot fi in situatii dificile si atunci cel mai rau lucru e sa-i arati cu degetul si sa-i pui la index.
exista si varianta in care poti initia un dialog si poti incerca sa vezi ce motivatii au pentru un gest disperat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

dupa o rapida consultare l-am readus in prim plan cu urmatoarele amendamente:
- site-ul DC nu incurajeaza traficul de copii asa cum dragut gabriella1 se intreaba retoric. De accea am decis sa stergem postarea de la adoptii ca sa nu existe discutii

- cred ca discutia in sine este insa interesanta. Am discutat atat de depresii de nevoia de sprijin etc etc.

Simte ca nu poate face fata si incearca sa-si strige amarul pe undeva ca sigur nu se poate duce la maica-s sa-i zica. Ii dam in cap?

Mergi la inceput

Marina, daca ai sters postarea de la adoptii, fata n-o sa stie ce si pe unde s-a intimplat.
poate split sau redirectionare - ceva.
asta daca voi credeti ca poate iesi ceva bun, ca tare mi-e ca vad flamuri de razboi in zare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

dimineata a fost deschis topic si la fel, sters !

Poate-s io mai neintelegatoare acum,dar cand bebe iti face cu manuta pe echo si simti ca te topesti de dragul lui, cum nu-l poti iubi?
Eu,ii pot da un singur sfat dar nu cred ca va tine cont de el. Si ...pacat...un bebe caruia i se hotaraste un destin inainte de a fi venit pe lume .Cine te poate iubi mai mult pe pamantul acesta decat mama ?!

Gabriela
19+

Mergi la inceput

dar poate ca intr-adevar nu poate/nu are cum/ nu se simte in stare sa creasca un copil.
mi se pare mult mai bine sa spuna asta tare, decit sa faca cine stie ce prostii din disperare.
si daca a spus aci, probabil ca nu are unde in alta parte.

cind ai sa te uiti cu copilul tau la Bambi ai sa vezi o faza: "daca nu poti spune ceva dragutz, mai bine taci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui buli

dar poate ca intr-adevar nu poate/nu are cum/ nu se simte in stare sa creasca un copil.
mi se pare mult mai bine sa spuna asta tare, decit sa faca cine stie ce prostii din disperare.
si daca a spus aci, probabil ca nu are unde in alta parte.

cind ai sa te uiti cu copilul tau la Bambi ai sa vezi o faza: "daca nu poti spune ceva dragutz, mai bine taci"

crede-ma, nu vreau sa intru in polemica nici cu tine , nici cu altcineva.
Postarea cu pricina m-a revoltat.

ps.pastreaza-ti sfaturile ptr tine.In clipa in care voi avea nevoie de el, iti trimit pm,jur !

Gabriela
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopuscasu spune:

[

1. io nu inteleg chestia cu deprimarea/depresia etc....
2.ma revolta acel "nu-l ....pentru ca... "
3. daca vrea sa-l dea ,DC nu e site de adoptii, de vanzari-cumparari etc. Exista institutii specializate ptr asa ceva.
Atat timp cat dai niste date de contact ,dupa mine, e primul pas ptr negocierea unei "vanzari".

Gabriela
19+

[/quote]

Eu nu o condamn, este disperata si in loc de ajutor primeste critici, condamnari din partea voastra.
Femeia aia vrea o mama, niste parinti pt copilul ei, cineva care va putea sa-l iubeasca...nu vrea sa-l avorteze, sa-l lase intr-un lift sau la Casa de copii.
Voi intelegeti ce face femeia asta? Striga dupa ajutor, vrea un colac de salvare si unele dintre voi ii dati in cap cand pare ca barca ei de salvare se scufunda, o scufundati si voi mai cu putere...

Nu spune nimeni ca aici este site cu donatii copii, dar s-o fi gandit saraca ca aici gaseste oameni cu suflet...nu hiene, de-astea sunt peste tot...vrea niste parinti pt fiinta care se ascunde in ea...femeia asta nu-i o criminala, nu a deschis topic pt "caut ginecolog sa fac avort", offf rautatea asta....

Dumnezeu sa-i ajute sa gaseasca calea dreapta si sa aiba putere!!

Dragi colege forumiste, fiti un pic mai blande cu cei din jur, am mai mentionat si azi: nu exista topic unde sa nu sara careva ca nu-i bine, sa nu fie altcareva cu chef de cearta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Si tu la fel! patreaza le ptr TINE!

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Gabriela, eu cred ca nu se merita deschis subiect si ca nu stii absolut nimic de viitoarea mamica. Cel mai intelept lucru e sa scrii la moderatori.

Si nu, nu stii exact ce simte cind vede bebelushul la ecografie. Mi se pare o extrapolare fortata.

Mergi la inceput

nu ti-am dat nici un sfat

Mergi la inceput