"nu-l voi putea iubi"

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

subiectul in sine eu l-as sterge de fiecare data. E ilegal ce vrea aceasta fata sa faca desi una eu nu o judec. Sincer sunt teribil de trista ca e intr-o fundatura din care sincer o sa iasa cu greu singura. Dupa toata intamplarea asta cu MM eu una am ramas in minte doar cu faptul ca un om puternic a reusit sa piarda fraiele la un moment dat.
Poate Domnisoara/Doamna din mesaj are nevoie de o vorba buna...sa i se explice ca un barbat nu e un capat de tara, poate ii explica cum e cu adoptia (de cate ori nu am comentat la sub cu avort ...mai bine l-ai da spre adoptie) si tot asa.

PS: si daca e o gluma , c'est la vie...macar stim ca am incercat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

si daca discutia o sa continue cu aruncatul sagetilor intre forumisti...ma duc la moderatori si imi fac mea culpa ca am gresit lasand un astfel de subiect aici pt ca evident nu putem discuta un astfel de subiect civilizat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

eu as zice ca mai folositor decit sa-l stergi pur si simplu e sa pui un anunt in care sa ii spuna cineva de la juridic sau chiar fetele de la adoptii cum se procedeaza ca sa iti dai copilul spre adoptie.
pentru ca daca vrea sa sa faca asta ilegal, o va face, DC nu e singurul site din lume. asa ca macar sa o faca legal si cu grija pentru bebe.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

dimineata a fost deschis topic si la fel, sters !

Poate-s io mai neintelegatoare acum,dar cand bebe iti face cu manuta pe echo si simti ca te topesti de dragul lui, cum nu-l poti iubi?
Eu,ii pot da un singur sfat dar nu cred ca va tine cont de el. Si ...pacat...un bebe caruia i se hotaraste un destin inainte de a fi venit pe lume .Cine te poate iubi mai mult pe pamantul acesta decat mama ?!

Gabriela
19+

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Uite-asa, nu-l poate ea iubi!!! Poate ti-ar prinde bine sa nu mai fii asa de "neintelegatoare". Ai zis in prima postare ca nu vrei sa o judeci.
A inceput un nou proces pe DC? Ce-a facut Madalina Manole, "bietul ei ingeras", "n-as fi facut niciodata asa ceva", "cum nu s-a gandit la", "plang si nu ma pot opri" etc, etc nu mai e de actualitate?

Marina, eu nu cred ca "anuntul" acela trebuia sters.
Nu l-am citit, dar nu cred ca e vorba de trafic cu copii. Probabil ca tipa respectiva vrea sa ofere copilasul spre adoptie si incearca sa gaseasca un camin cat mai bun pentru el.
Sau e un strigat de ajutor.

Si mai cred ca discutia asta nu e utila. Tocmai am avut un topic intreg despre cat de "intelegatori" sunt oamenii...

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

a sterge un mesaj problematic nu inseamna ca acea problema nu ramane. De ce sa stergem acel mesaj? Sa mearga pe site-ul okazii.ro?
Ce rezolvam daca il stergem? Cu ce ajutam pe acea graviduta - aflata poate la un punct dificil?
In plus, ea vorbeste de adoptie - care este o metoda legala si nu reprezinta trafic de copii.
Cred ca fiecare om cu probleme merita un sfat si o incurajare. Si chiar este vorba despre un copil - la rece vorbind, daca ea nu ii poate oferi dragoste copilului inca nenascut, sunt mii de mamici pe DC care ar putea sa o faca si... asta conteaza pana la urma.
Haideti sa nu ne lansam in mesaje de dat cu bata si cu pietre, atunci cand nu stim ce e la mijloc.

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Si eu tot la subiectul cu MM m-am gandit cand l-am vazut pe acesta .Poate Bunul Dumnezeu a vrut sa dea o alta sansa celor care au aruncat cu venin atunci!

Poate invatam si sa nu-i judecam pe cei ce nu simt ca noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Poate moderatorul care a sters mesajul ii poate trimite gravidutei un email prin care sa fie anuntata ca se discuta aici despre problema ei?

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

atunci reeditez si spun asa:

Sa incercam s-o ajutam sa renunte la ideea de a da copilul. Sau...
Am "judecat-o" doar din punctul meu de vedere, si imi cer scuze.

Gabriela
19+

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Poate moderatorul care a sters mesajul ii poate trimite gravidutei un email prin care sa fie anuntata ca se discuta aici despre problema ei?

si poate intre timp spune cineva care stie cum anume se poate da spre adoptie un copil - in mod legal

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!

Sper sa nu i se trimita un mesaj. Topicul asta ar trebui sters. Exista sansa ca inca sa nu-l fi vazut biata femeie.

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput