Fluturasi de martie-aprilie 2011 (5)
Raspunsuri - Pagina 9
MsBB spune:
Nu-mi vine sa cred ca scriu iar aici, la odisee .
So ma alaturi si io voua, cu un test pozitiv de pe 10 iulie ( i-am copt-o sotului, i-am facut cadoo de ziua lui un batz udat de 13,4 + 13,4 ) , 2 liniutze ce au aparut in sec 1 de mi-au iesit oki din cap ca la melc , cu greturi ce confirma sarcina din toti rarunchii, cu stari de ameteala si tot tacamul.
Salut toate si in functie de preferinte , salut si colegele mele de la scutece si va ofer datele mele : Adriana, mami de Andra, nascuta pe 20.05. 2008, UM ( cred ) 28.05., DPN 3.03.2011, DN 12.07.1981.
Cum spuneam raportez si io greturi gretoase , ce le tratez cu multa mancare, tocmai am terminat un sandwich de 50 de cm patrati si ma gandesc deja cu drag si afectiune la urmatoarea vizita la frigi.
Mai raportez somnolenta ce o tratez cu ... nesomn. Adorm greu si ma trezesc devreme ... darrrrr dorm pe mine apoi toata ziua
Mai raportez ameteli de-mi vine sa ma intreb ce am ...
Burtica creste, creste - ma gandesc cu groaza cum voi fi iara fara de sfarsit
Raportez si o dependenta de la care nu ma simt inca gata sa renunt . In sarcina cu Andra nu-mi prea trebuia dar acum . Imi amintesc insa ca a 2-a zi la reanimare,dupa ce am nascut, si-au facut asistentele cafea si as fi dat oriceeeee sa-mi bag si io boticul acolo . Da' imi era prea rusine sa cer asa ca am ramas cu pofta-n gat.
Si ... cam atat... deocamdata. Am incheiat transmisiunea . Va si va doresc zile senine si fara multe gretosenii.
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
Am inceput aventura nr.2
Happiness_4_us spune:
Copiloi facea sonajul cu emoticonul de gravi. Poate ca tot ea a modificat si in lista. Zic. Nu stiu sigur si nu vreau sa acuz pe nimeni.
Eu zac, de-aia nu am mai scris nimic. Vomit zilnic si abia mananc cate ceva cat sa supravietuiesc,. Asa a fost si la sarcina cu Andrei. Sper ca de data asta sa treaca mai repede.
Legat de teste si analize, o sa fac aici triplu test si morfofetala si o sa incerc sa venim in sept in Ro si sa mai fac o morfofetala la Iosup.
Un sfat prietenesc, din experienta da: faceti toate testele recomandate de medici. NIMENI nu stie ce inseamna sa ai un copil bolnavior. Stiu bine ce spun.
Sanatate tuturor!
Mamica fluturasului Andrei si 9+
roxy_s spune:
madutza
daca imi va zice doctorul sa fac dublu test si altele, voi face si eu.
stiti ce mi-a zis mie la ultimul control? ca prin sapt 12 sa facem si cerclaj.....oare de ce? ca am avut probleme cu sarcina dinainte? acum a zis ca totul este in ordine, ca este foarte bine....de ce sa-mi mai faca?
S-a intamplat minunea mult asteptata8+
roxy_s spune:
MsBB bine ai venit la noi.iti dorim sarcina frumoasa si un bebic frumos si sanatos.
happiness
MsBB spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s madutza daca imi va zice doctorul sa fac dublu test si altele, voi face si eu. stiti ce mi-a zis mie la ultimul control? ca prin sapt 12 sa facem si cerclaj.....oare de ce? ca am avut probleme cu sarcina dinainte? acum a zis ca totul este in ordine, ca este foarte bine....de ce sa-mi mai faca? S-a intamplat minunea mult asteptata8+ |
In calitatea mea de nestiutor , ma gandesc ca poate au fost probleme inainte ori la control a simtit ceva la nivelul colului . Cerclajul este o masura f eficace de prevenire a avortului si nu are nici un fel de risc. Este o interventie usoara, relativ scurta si fara riscuri. Daca dom doftor considera ca e cazul io zic sa go for it.
Edit : roxy , senchiu, sa ne vedem cu bine la final, sa ne tinem comorile in brate, cu totii, sanatosi si sanatoase
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
Am inceput aventura nr.2
roxy_s spune:
MsBB ce poveste frumoasa
cred ca momentele acelea, inainte de nastere sunt super, chiar daca atunci esti panicata, speriata si nici nu mai stii ce simti....
fetelor mie asa frica imi este de anestezia totala, nu stiu de ce. nu-mi place gandul asta.
sa ma ajute Maica Domnului sa pot naste natural.
roxy_s spune:
MsBB asa este. asta doresc la fiecare dintre noi. sa fim sanatoase si sa ducem sarcinile pana la termen si sa ne tinem bebeii sanatosi in brate.
vas spune:
Ceau!
ce mai fac burticile????
Eu tot cu greturi....cred ca pana la 4 luni nu scap de ele.
Azi trebuie sa ma simt bine ca am musafiri si trebuie sa pregatesc papa.....fac salata de vinete, boef,....yamiii,,,va fac pofta.
Eu am spus cu analizeze.....mi-a dat multe dar le-am triat. Am ajuns la concluzia ca tot sisteml medical e o mare afacere in care sunt implicati de la mic la mare.
Nu mi-a venit sa cred ca poti da intentionat un raspuns neconcludent doar pentru a face amniocenteza sa vina cat mai multi bani. Va spun din surse sigure si nu mai cred in povestile lor.
Vitaminele la fel...o mare afacere....sa vedeti cum stau spitalele pline de tot felul de vitamine pe care nu le foloseste nimeni dar s-au cumparat pentru a facilita bani pentru altii, iar medicamente care chiar sunt necesare nu exista.
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2
bebelicu
strumphitza spune:
Buna dimineata burticute!!
Eu tot incerc sa scriu un mesaj de vreo ora si conexiunea mea wireless tot ma scoate din sarite , ba merge ba nu...trebuie sa il pun pe sot diseara sa vada ce are ...dar pana atunci sa scriu repede si sa apuc sa trimit mesajul, nu care cumva sa pierd mesajul din cauza conexiunii
Bun venit noilor burtici si vad ca lista se mareste pe zi ce trece
Eu m-am trezit stranutand si sufland nasu` in batista , dar sper sa treaca repede si sa nu se mai repete. Trebuie sa fiu mai atenta cum ma imbrac si cum ies pe afara , mie mi se pare cald , dar cred ca nu prea e de am racit un pic
Voiam sa o salut pe Happiness in mod special, o stiu de mult si sa ii trimit un pupic special fluturasului Andrei Nana iti doresc o sarcina usoara si fara probleme si un bebe sanatos.
Eu nu mai beau cafea deloc incepand de ieri si mi-a fost un somnnnn...abia tineam ochii deschisi spre seara si m-am bagat in pat devreme , pe la 9 si un sfert. VOi dormiti bine, visat? Eu am avut si niste visuri ciudate in ultima vreme, chiar si inainte de a afla de sarcina si ma tot trezesc cam la fiecare ora ,nu stiu de ce...parca as sta sa plec undeva si ma tem ca nu aud alarma si dorm peste si nu mai ajung in locul sau timpul respectiv. Voua vi se intampla?
Acum o alta intrebare pentru mamicile cu unul sau mai multi copilasi. sanii astia ai mei sunt umflati si durerosi , de aproape si-au dublat marimea in cateva zile...asa or sa fie pana la sfarsitul sarcinii?
Trebuie sa ies pe la shopping sa imi cumpar niste sutiene noi ca astea de le am ma strang toate si imi ies sanii pe afara
Ieri am fost la Mothercare sa ma uit de hainute de graviduta ca si pantalonii imi sunt stransi pe mine , mai mai crapa in urmatoarea secunda si trebuie sa ma deschei la nasture daca vreau sa ma asez pe scaun undeva Nu mi-am cumparat pantaloni, dar in schimb mi-am cumparat 2 carti despre sarcina si cum sa ai un bebe fericit, si un tricou pe care scrie: P is for Pregnant, abia astept sa il port , are si o barza mica pe el si o camasa de noapte cu maneci scurte ca tot ce aveam eu sunt cu bretelute si imi era un pic frig la spate la somn. Am mai vazut multe chestii dragute si mi-au dat si un catalog pentru toamna/iarna 2010 si l-am rasfoit si o sa ma duc sa imi mai cumpar cate ceva...nu-mi vine sa cred ca am ajuns sa cumpar hainute de gravida.
Cam atat pentru moment si mai revin mai tarziu daca internetul meu nu mai face figuri
Va pup, o zi buna si fara greturi.
Happy Mum To Be 4+
strumphitza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MsBB Cum spuneam raportez si io greturi gretoase , ce le tratez cu multa mancare, tocmai am terminat un sandwich de 50 de cm patrati si ma gandesc deja cu drag si afectiune la urmatoarea vizita la frigi. Mai raportez somnolenta ce o tratez cu ... nesomn. Adorm greu si ma trezesc devreme ... darrrrr dorm pe mine apoi toata ziua |
subscriu, mananc mereu...de cum ma trezesc pana ma duc in pat la nani, nu stiu unde incape atata, dar abia termin ceva si ma duc repejor inapoi la frigider sa vad ce mai e....sper ca nu o sa o tin asa 9 luni de zile ca ajung cat China
Happy Mum To Be 4+