Fluturasi de martie-aprilie 2011 (5)
Raspunsuri - Pagina 10
sdcristian spune:
strumphita sanii se vor tot mari. eu ajunsesem de la a la c care ma strangea putin.
4+
mandreeac spune:
Ce fac burticutele?
Roxy am reusit sa vomit ieri dimineata, dar azi-noapte nu am putut dormi ca ma simteam plina si imi venea sa vomit , dar nu am putut! Asta am mancat si eu astazi unt cu paine prajita si masline, de altceva efectiv nu imi este pofta. Mi-am facut lapte cu cacao , pe care il beau cu mare drag.
Azi ar trebui sa calc, dar momentan nu am niciun chef.
Dorinutza eu mananc dulciuri, in special biscuiti mananc , imi plac tare mult, dar si saraturi, insa nu exagerez ca la cum ma ustura pe mine stomacul, parca nimic nu imi prieste.
Luni o sa ma duc la analize la centrul medical unirea si maine trimit urina la cantacuzino, ca tot acolo am mai facut si acum vreo 3 saptamani si mi-a iesit ca am infectie urinara, ca ma dureau tare rinichii, dar acum nu mai e asa si ma gandesc ca poate mi-a trecut, asa ca voi repeta analiza.
Hai sa va amuz putin, pana acum eu nu am ragait niciodata, pentru ca , efectiv nu puteam oricat incercam si ieri am facut-o de 2 ori, dar asa involuntar, noroc ca eram singura si radeam ca proasta sa nu ma apuce de fatza cu altii.
tuturor burticilor si bun venit MsBB!
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 7+
http://bogdanmocanu.ro/blog/2010/06/16/andreea-adrian-15-mai-2010-bucuresti/
mandreeac spune:
MsBB superb stilul tau de a povesti! Am si am in acelasi timp! Sa iti traiasca minunea!
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 7+
http://bogdanmocanu.ro/blog/2010/06/16/andreea-adrian-15-mai-2010-bucuresti/
ancadragoman spune:
In noul bazar se gasesc produse personificate DC ,o parte din suma merge la cazurile umanitare existente la bazar.
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=147&n=Umbrela-I-love-DC
Va multumim si va asteptam
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
MsBB spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s fetelor mie asa frica imi este de anestezia totala, nu stiu de ce. nu-mi place gandul asta. sa ma ajute Maica Domnului sa pot naste natural. S-a intamplat minunea mult asteptata8+ |
Acum sa te destind nitzel zic ca asta a fost partea cea mai usoara . Bine, dupa ce au reusit sa opreasca matza plangacioasa . M-au zapacit cu agitatia din camera, m-a intrebat anestezista daca simt ceva ... am dat sa zic da si ...apoi m-am trezit posesoare de una bucata mandrete de fata .
Acum lasand gluma la o parte iti zic ca n-are de ce sa-ti fie frica. Gandeste-te numai la experienta lor, a anestezitilor, care au furat meseria lu' nea Ene si pe banda rulanta. Si, poate, vb ta , poate nici n-ajungi la cutit.
Fie cum o fi, bine sa fie, da?
strumphitza : aoleo , nu-mi aminti. Io cred ca intr-o viata anterioara am fost un pui de Steven Spielberg . Visam si imaginam niste scenarii si chestii . Nu spun ca sa nu va inspir . Poate o sa ne hlizim odata pe visele mele - dar mai incolo, cand suntem cu in brate.
Iar au fost tragedia mea . In timpul sarcinii cu Andra nu s-au marit, nu au fost decat un pic la inceput sensibili , ca inainte de menstruatie si apoi nik. Chiar ma gandeam si la gandul ca nu voi putea . DARRRRRRR am nascut si am devenit Pamela Anderson . Daca nu erau atat de durerosi si curgaciosi cred ca ma asezam in fatza oglinzii sa ma admir . Darrrrr , inca un dar , a venit si vremea intarcarii. Si din femeie am devenit baiet - ce paduri cutreiram si tzitzi nexam gaseam
Acum vad ca am trecut de la stadiu "stafide" la stadiu prune . Astept cu interes sa ajung la level pepene
Sincer, imi e f dor sa alaptez , cu toate ca a fost tare dureros si chinuitor, a fost si tare frumos. Mi-a placut f mult perioada in care Andra a stat la san.
Ne vedem la frigi
mandreeac : bafta cu analizele! Multumesc de primire si de asemenea multumesc pt ca ai avut rabdare sa citesti povestea Andrei si ma bucur ca ti-a placut
Exerseaza pt momentele cand va iesi BURP pe gura
Va , ma duc sa mai fac cate ceva cat mandra mea.
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
Am inceput aventura nr.2
roxy_s spune:
acum am ajuns si eu. este o caldura..............am mancat 2 inghetate asa un doi.
mi-am luat si ultimele rezultate la analize si sunt bune. gata , am scapat de analize.
eu ma simt mai bine, mai am greata din cand in cand, acum mananc mere. dar mancare tot nu-mi trebuie.
S-a intamplat minunea mult asteptata8+
roxy_s spune:
de dormit dorm foarte bine, ca o valiza. la 8 sunt in pijamale, de la 9 la 10 am program de desene si cateodata nici nu vad tot ca ma ia somnul.
Happiness_4_us spune:
Citat: |
citat din mesajul lui strumphitza Buna dimineata burticute!! Voiam sa o salut pe Happiness in mod special, o stiu de mult si sa ii trimit un pupic special fluturasului Andrei Nana iti doresc o sarcina usoara si fara probleme si un bebe sanatos. Happy Mum To Be 4+ |
Merci frumos!
Si tie sarcina usoara si lipsita de griji!
Mamica fluturasului Andrei si 9+
roxy_s spune:
MsBB deci nu conteaza ca ai sanii mici . lapte poti avea foarte mult si asa. asta este bine.
wmagnolia spune:
Citesc aici de cerclaj si utrogestan. La mine medicul de familie cand m-am dus la control nu m-a dat decat acid folic si m-a chemat peste doua saptamanai cu proba de urina. Nici vorba de ginecolog a zis ca e prea devreme si ca nu are ce sa faca. Nu sunt din Romanaia daca e sa ma duc la ginecolog fara trimitere m-ar costa cam 100 de lire consultatia particulara.
Am aproape 6 saptamani de la lipsa menstruatiei si nu am avut sangerari decat o picatura acum o saptamana si atat. Poate ca o sa imi faca un control saptamana viitoare. La ce sa ma astept?