Fluturasi de martie-aprilie 2011 (5)
Raspunsuri - Pagina 8
anaxena spune:
eu am mancat pateu pe paine si branza topita pe paine dupa care am bagat ceva cartofi prajiti am sa termin cu niste prune...doamne..ciudate mai sunt poftele de gravida
Ana-Maria de Maria 19.06.2008 si 5+ bebe mic
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
dorinut@ spune:
Eu am citit ce a pregatit roxy..dar mintea mea a vazut cartofi prajiti cu pulpe prajite si salata de rosii cu mult otet...Acum am executat si am mancat putin ce-i drept ca inca am stomacul in pioneze..astept sa vad urmarile ...
PS: de 2 ani n-am mai facut cartofi si acum o dau in balarii..Eu faceam fitness cand aflat ca sunt ...deci eram cat de cat atenta...acum D-zeu cu mila
Legat de dormit pe burta, m-ati convins dorm pe-o parte de-acum, ma fac fetita cuminte
Nasturelul meu mic 7+
Anita
sdcristian spune:
dorinuta daca pana acum ai facut sort nu te opri, e chiar bine sa faci miscare. doar sa faci programe speciale pt gravide, sunt o gramada de dvduri, sau innot.
4+
dorinut@ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sdcristian dorinuta daca pana acum ai facut sort nu te opri, e chiar bine sa faci miscare. doar sa faci programe speciale pt gravide, sunt o gramada de dvduri, sau innot. 4+ |
sdcristian sa stii ca am zis ca incep sa caut filmulete cu exercitii speciale pentru gravide. Singurul sport pe care il mai fac, e coborarea scarilor (stau la 4 si la munca la etajul 7) si ce merge de la metrou la munca..in rest obosesc atat de repede parca nu sunt eu...Acum obosesc ca o babuta..desi stau la munca toata ziua pe scaun, imi simt piciorele extrem de obosite.
Sper sa vina si vremuri mai bune. Oricum cand stiu ce minune mica ma asteapta dupa 9 luni, parca neplacerile astea ale sarcinii le tolerez mai bine.
Va pup
Nasturelul meu mic 7+
Anita
petit_ange spune:
ma inscriu si eu pe listuta de fluturasi de martie 2011: DPN 1 martie 2011, DN 03.07.1976, mami de Isabella , 21.06.2007.
dorinut@ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui petit_ange ma inscriu si eu pe listuta de fluturasi de martie 2011: DPN 1 martie 2011, DN 03.07.1976, mami de Isabella , 21.06.2007. Mami de ingeras - Isabella (21.06.2007) www.flickr.com/photos/16868616@N07/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu The world is full of wonders if you look with open eyes!!! |
Bine ai venit petit_ange si sarcina usoara iti doresc!
Nasturelul meu mic 7+
Anita
mandreeac spune:
Ce faceti burticile mele dragi?
Eu azi am pentru prima data! Si acum parca imi vine sa vomit!
Si pe mine ma ustura stomacul, pofte de mancare nu am deloc, am tot citit ce ati mancat fiecare, dar absolut nimic nu ma atrage. L-am rugat pe sotul meu sa imi ia unt si masline dietetice, intrucat efectiv imi e scarba de absolut orice.
Azi am simtit miros de nectarine si caise si imi venea sa vomit. Sa nu vad fructe.
De baut, mi-am facut lapte cu cacao si mai beau apa , dar foarte rece, intrucat daca e la temperatura camerei mi se face greata.
Bine ati venit noilor burtici!
Sanii si eu ii simt mariti si foarte grei, iar de dormit eu de cand ma stiu dorm intr-o parte, asa ma simt cel mai bine, dar dorm pe dreapta mai mult, ma mai mut si pe stanga cand amortesc pe dreapta!
In rest dorm toata ziua si imi e rau, mai ales dimineata!
Eu cred ca o sa fac toate testele astea daca asa o sa imi spun doctorul.
Voi unde va faceti analizele?
tuturor!
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 7+
http://bogdanmocanu.ro/blog/2010/06/16/andreea-adrian-15-mai-2010-bucuresti/
dorinut@ spune:
'Neatza burticute!
Mendreac chiar ieri ma gandeam ca n-ai mai scris si eu ma cam raportez la tine (am avut UM la o zi diferenta). Legat de fructe sa stii ca nici eu nu pot sa mananc, am mere, kivi, mi s-au stricat o gramada de piersici pentru ca nu pot. Efectiv cand ma gandesc la dulciuri si la fructe..bleah. Eu as manca numai saraturi uscateee (covrigei si pesmet). Eu analizele cred ca le fac la Medicover (am card la ei) sau la Romar ca e aproape de mine in Dristor.
Va pup fetelor
O zi fara evenimente gretoase
Nasturelul meu mic 7+
Anita
roxy_s spune:
neata burtici
mandreeac tu macar ai reusit sa vomiti , eu nici macar atat nu pot, stau cu stomacul incordat.
azi vad ca sunt un pic mai bine, am starea de grata dar parca nu asa rau. si de cand m-am trezit m-am gandit ca vreau sa mananc paine cu unt si cu miere si cu lapte.
petit_ange bine ai venit , iti dorim o sarcina usoara si frumoasa si un bebe sanatos.
bb_yasmi eu nu mai pot manca afumatura deloc, nici nu pot sa ma gandesc la ea. si cat de tare imi placea, mai ales cu ciorba de fasole....delicioasa.
toate burticile.
S-a intamplat minunea mult asteptata8+
madutza_bra spune:
Neata si de la mine!
Eu parca nu am mai avut greata in ultimele zile, dar am poftit si eu la bere
Pofta de mancare inca nu am. am pus 1 kg pana acum si abia astept sa scap de luat utrogestan, mai am de luat pana la 13 sapt cand fac morfofetala.
roxy, eu voi face bistestul, chiar daca nu cred in rezultatele lui. Mi-a zis dr-ita sa-l fac si mai sunt si curioasa in functie de ce factori se face statistica
Nu mai stiu cine intreba de dormit pe burta...cam de la 5-6 sapt nu ma pot dormi pe burta cu toate ca e pozitia mea preferata de somn. Asta mi-a lipsit cel mai mult si in sarcina cu Cristi.
bb yasmi, legat de iconita cu gravi, stiu ca a fost o discutie aici, dar nu mai stiu intre cine si cine ca ar fi mai frumos cel galben dar nu stiu cine le-a schimbat. Si mie imi place mai mult cel rosu
dinora, si la mine durerile de sani s-au potolit. Eu zic sa stai calma. S-a mai obisnuit si organismul cu schimbarile hormonale
petit ange, bine ai venit! sarcina usoara si bebic sanatos. te trec acum in listuta, ne dai si data UM?
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum 9+
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png