Fluturasi de martie-aprilie 2011 (5)
Raspunsuri - Pagina 5
dyadyazuza spune:
alina cate sapt ai de se cunoaste deja burtica? eu abea astept sa ma mandresc cu burtica mea.
strumphitza spune:
Buna seara fetelor!
Abia acum am ajuns acasa, am fost in parc la o plimbarica dupa-amiaza pana a iesit sotu de la munca si apoi la film, la "Inception" care a avut premiera mondiala aici in Londra acum vreo saptamana jumate in urma, sotului i-a placut, pe mine nu m-a impresionat, si cand te gandesti ca e pe primul loc in box office-ul american...
Pe mine ma cam doare burtica asa ca la ciclu, dar sper ca totul e bine si bebe creste mare si sta la caldurica pana la anu`
Mai forumesc putin si ma duc la nani devreme desi e abia 10 aici dar mi-e somn si ma simt obosita
Am decis de maine sa nu mai pun gura pe cafea deloc ...sa vezi ce somn o sa imi fie de abia o sa ma tin pe picioare si cred ca o sa dormmmmm multtttt.....
Pupici la burtici si noapte buna!
Happy Mum To Be
vas spune:
Buna dimineata!!!!
Am intrat sa caut poze cu ANtalya si am si gasit !!!!Uauuuu foarte frumos!!!!!!!!!!!!!
Eu nu reusesc nicicum sa aung la analize, am vrut de dimineata sa merg dar ca voi am uitat si eu de pipi asa ca merg maine.
Anaxena, eu nu fac nici dublu si nici triplu test, din aceleasi motive expuse de tine.
Eu sunt tot cu greturi asa ca astept sa treaca 9 zile lucratoare sa plec si eu in concediu.
Mi se vede si mie putin burtica.
VA pup!
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2
bebelicu
8+
sdcristian spune:
nici eu nu am facut dublu sau triplu, doar i-a masurat pliul nucal si cum era ok am stat linistiti.
am avut si noi la odisee cateva cazuri de rezultate gresite
4+
roxy_s spune:
neata burtici
m-am trezit si eu cu greu si am mai stat in pat o ora la Tom&Jerry
anaxena sa stii ca sunt de acord cu tine, cu toate cremele ...ca au parabeni, ca au nu stiu ce....dar cand auzi tot felul de chestii parca te si sperii.eu am o crema super Extra Firming si cred ca o sa continui sa ma dau cu ea, are un paraben mic dar nu-i nimic
mie uleiul nu-mi place, este prea unsuros.
vas ce mai faci? tot cu greturi? si eu la fel, toata ziua am greturi. dimineata mai ales, cand deschid frigiderul imi vine sa vomit. cu greu mananc ceva. acum mi-am facut un ou prajit, ca n-am mai mancat de mult prajit, mancam numai fiert, si un iaurt. si au intrat asa fortat.
ieri mi-am facut o limonada, ca apa goala nu pot sa beau.
restul burticutelor, cum va simtiti??
S-a intamplat minunea mult asteptata8+
anaxena spune:
nici eu nu am sa fac dublu sau triplutest..dc pliul nucal e ok ce rost are sa ma agit
pe 21sept ma duc la Iosup la morfofetala
deci sa ma ashtept ca la 8sapt sa se vada burtica?ufff...eu am avut burta foarte mare la Maria si de aceea sunt asha antiburtica si apoi mi-a luat muult timp sa-mi revin si shtiu ce inseamna
dar imi e tare dor sa simt bb cum mishca in burtica
ash ruga si eu fetele care nu au sapt la semnatura sa si le treaca,ar fi mult mai ushor de vazut decat sa dau mereu la prima pagina ca sa ma raportez si eu
Ana-Maria de Maria 19.06.2008 si 5+ bebe mic
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
sdcristian spune:
si eu am avut burta mare, atunci abia asteptam sa se vada, acuma cand stiu cat e de greu sa dormi cu ea parca cu cat apare mai tarziu cu atat mai bine. macar imediat dupa nastere am ramas fara burta- bine, se vede diferenta inca, e mai putin ferma ca inainte, dar cum m-au pus in pat stiu ca m-am uitat si nu mai aveam burta.
in schimb abia astet sa imi creasca sanii. ca eu sunt cam la zero acum. si nici nu ma dor, nu am nici un semn ca as fi gravida. sa ma ingrijorez oare?
4+
dorinut@ spune:
Fetelor si eu ma simt foarte rau. Dimineata daca beau apa vars imediat.
Azi mi-am luat liber pentru ca efectiv nu puteam sa stau in picioare de rau. Ma doare si capul, e groaznic. Ma gandesc ca poate si dufastonul imi amplifica starea asta de rau.
Imi e si frica sa nu fac rau la bebe de la varsaturile astea care imi zdruncina tot corpul.
Ma simt ca o leguma ambulanta .
Aveti grija de voi si sper ca la voi e mai bine.
PS: bb_yasmi esti o superba si o slabaaaaaa. Si esti si foarte fotogenica si locul arata superb. Vreauuu si eu acolo.
Va pup
Nasturelul meu mic 7+
dorinut@
vas spune:
Cristi, nu te ingrijora, fiecare organism reactioneaza altfel.
Stai linistita si lasa-l pe bebe sa creasca.
Da Roxy, tot cu greata, azi parca nu asa mult, dar am momente cand imi soct pungulita din geanta....de teama ca nu ajung la baie. Nu vizitez baia dar starea de greata persista. Si acum am ajuns si eu la spusele tale cu greata de la apa. Eu sincer am o pofta de bere......dar aia fara alcool mi-e greata. Mai beau dupa masa un paharel de pofta.
Cu cremele, eu am folosit si fara rezultate, daca ai fost slaba o viata intreaga si pielea nu are elasticitate le faci oricum. La mine au aparut in ultima luna.
Acum deocamdata nu dau cu nimic decat crema de corp care o folosesc de obicei.
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2
bebelicu
strumphitza spune:
Buna dimineata burtici!
Cate o floricica la fiecare din gradina mea, pe care trebuie sa ma duc sa o ud ca e cald tare de cateva zile...si cica aici ar trebui sa fie frig si multa ploaie, dar nu e ... cel mai cald an de pe la 1930 incoace cica .
Azi este prima zi fara cafea deloc , sper sa nu fie foarte rau...dar ma astept sa imi fie somn curand desi abia acum 30 min m-am trezit...
Sper ca sunteti bine si fara greturi multe, eu una nu am asa ceva, dar am niste saniiiii mariiii si umflati, de se si mira sotu aseara cat de grei sunt asa peste noapte , nu ca nu i-ar placea, el e cel mai fericit si zice ca trebuie sa profite ca ai lui mai sunt numai vreo 8 luni de aici inainte ca dupa aia bebe e stapan
Azi dimineata cand a plecat la munca m-a sarutat si mangaiat si mi-a dat de grija nu care cumva sa ma mai apuc de treburi prin si pe langa casa , sa am "a lazy day"...mda..numai daca ar sti el ca nu pot sta locului si eu mereu trebuie sa am mainile ocupate, daca stau degeaba parca nu am stare sa stau Ma mananca palmele sa fac un pic de ordine printre flori, deci un pic de gradinarit
Va pup si revin mai tarziu
Happy Mum To Be 4+