Fluturasi de martie-aprilie 2011 (5)
Raspunsuri - Pagina 6
dinora77 spune:
Buna fetele,
iarashi am lipsit citeva zile shi ma bucur sa va regasesc sanatoase, burticoase shi muuuuulte!!! Noi suntem binishor. Mie mi se cam "ridica la cap" sarcina...pina in 7 saptamini n-am avut nimica, nici greturi, nici prea mari oboseli, nici...nici, de citeva zile insa ma innebunesc nishte dureri de stomac. Care dintre voi se mai lupta cu senzatia asta de stoarcere a stomacului, ma roade de nu pot sta decit ghemuita. Am observat ca daca maninc repede ceva, de dorit uscat (pesmeti, covrigi, e mai bine). Ah shi mai am shi greturi....pe nimic n-as pune gura daca nu m-ar roade stomacul. Nu-s greturi mari....pot sa maninc, nu vomit, dar nu-mi trebuie efectiv nimic!!! Sa vad cum reuhsesc 5 examene pina la sfirshitul verii cu starile mele...
Va shi aveti mare grija de voi!!
Dino 7+
vas spune:
Dinora, o saptamana intreaga cum mancam ceva, orice, parca in stomac ajungeau pietre. Imi simteam stomacul jos de tot si ma durea ....si mult mai tare daca mancam.
Pur si simplu a trecut de la sine. Nu stiu ce o fi fost.
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2
bebelicu
roxy_s spune:
vas si eu la fel ca tine...cu berea. am o pofta de bere.......mai beau si eu cateodata un pahar mic de bere. oricum nu cred ca face rau.
eu acum am venit de la plimbare, este o caldura .......
am mancat si 2 inghetate sa ma racoresc, am stat in parc si m-am plimbat.si acum merg sa ma intind putin. mancare oricum nu-mi trrebuie, apa nu.....dar cred ca-mi fac iar o limonada sa am pana diseara, ca asa mai merge sa beau.
S-a intamplat minunea mult asteptata8+
alina.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dyadyazuza alina cate sapt ai de se cunoaste deja burtica? eu abea astept sa ma mandresc cu burtica mea. |
10sapt
_
alina.n spune:
buna burticute
eu sunt cam rupta de somn,as dormi dar nu pot ..
cu testele dublu si triplu nici eu nu le voi face asa am decis si la Naty si sper ca si acum sa fie totul ok.
cu mancarea eu as manca non stop, apa in schimb nu pot bea si pace insa compensez cu fructe in special pepene
_
roxy_s spune:
alina eu cu dulciurile nu prea ma impac asa bine. mananc si dulciuri cateodata, in special cioco, in rest nu prea ma atrag. am incercat si eu pepenele rosu dar nu-mi trebuie deloc, parca dupa ce-l mananc imi ramane asa un gust pe gat.....nici bananele nu mai merg, eu care mancam cel putin 2-3 pe zi.
cum stati cu sanii? va mai dor? pe mine ma dor dar nu tare, sunt suportabili si putin mariti. intr-o zi ma dor mai tare, in alta zi mai putin.....
nu stiu azi ce sa mananc......
spiridusha spune:
Ziua buna tuturor!
Am lipsit de la apel, de la scris pe forum pentru ca am inceput sa ma simt din ce in ce mai rau...de unde imi era putin greata dimineata...mi-a fost apoi toata ziua, acum am dat-o in vomitat:(
Abia astept sa treaca perioada asta ca nu-s buna de nimic. Nici sa mananc nu pot. Eram fana inraita dulciuri inainte, acum nu pot pune ciocolata in gura. Numai saraturi mananc, daca as putea manca sare goala ar fi minunat.
Cu sanii stau prost. Ma dor, sunt grei, nu pot sa dorm nicicum...
Aaaa si abia inghit pastilele alea de Elevit. Mi se par enorme, probabil nu le pot lua de la greata...
Zi cu soare si fara probleme!!! PUP
5+
O sa avem un puiuuut!!!
roxy_s spune:
spiridusha si eu abia inghit Elevit-ul.
parca mi s-a facut putin foame, merg sa pap ceva, sa profit acum
dorinut@ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s spiridusha si eu abia inghit Elevit-ul. parca mi s-a facut putin foame, merg sa pap ceva, sa profit acum S-a intamplat minunea mult asteptata8+ |
Roxy aceleasi senzatii le am si eu legate de sani. O zi sunt extrem de durerosi si fierbinti, in alta zi ma dor foarte putin...si ma panichez .
Fetelor oare pana la cate sapt. ai voie sa dormi pe burta? Eu numai asa dorm, ma simt cel mai odihnita, bina cand nu am insomnii, ca acum toate au venit peste mine: varsaturi, greata, moliciune...oboseala nu mai zic..
Nasturelul meu mic 7+
Anita.