Fluturasi de martie-aprilie 2011 (5)
Raspunsuri - Pagina 4
dyadyazuza spune:
buna fetelor. da ce mult ati scris de cand nu am mai intrat.... m-a luat ameteala de cand citesc. abea astept sa merg maine la doctor. eu acu iau 4 pastile de utrogestan de 100 mg pe zi.
eu cand am fost prima data la doctor aveam 3-4 saptamani si deja se vedea sacu gestational. poate maine imi calculeaza si mie cat am exact.
cat de greturi mie mi-e greata continuu dar nu incat sa vomit. in rest ce sa va mai zic... aseara am fost de servici si am incercat sa stau cat mai mult pe scaun si tot aveam impresia de scurgeri si ma duceam din 10 in 10 min la baie speriata sa vad daca e sange dar din fericire nu era. era doar obsesia mea. oricum eu sunt foarte speriata si sper sa nu pierd sarcina. daca se inrautateste situatia o sa cad sigur intr-un butoi mareeee. va pe toate
anaxena spune:
am terminat si eu treaba pe ziua de azi
tot negravida ma simt,exceptand sanii
referitor la creme antivergeturi..cel mai si cel mai bun produs este uleiul de migdale,dar nu prea se gaseshte la noi sau cel putzin acum 3 ani nu se gasea..dar...dc suntetzi programate genetic sa le facetzi nici o crema nu va ajuta...apropo ce atata agitatie cu parabenii ashtia...ca eu cand eram gravi nu se auzea de asha ceva si m-am dat cu mustella si n-are copilul nimic,eu zic sa nu mai credem toate noutatiile acestea
oricum va anuntz de pe acum cele care fac bitest sau triplutest sa nu intre in panica dc nu ies bine,eu shtiu de la odiseea mea cu Maria ca au fost muulte rezultate false si va recomand sa va intre bine asta in cap pana sa avetzi idei ca ar avea ceva copilul
in rest mi se pare ca trec asha de greu saptamanile...mai am 35sapt...doamne cat de muuult si shtiu si ce ma ashteapta
Ana-Maria de Maria 19.06.2008 si 5+ bebe mic
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
sdcristian spune:
se gaseste ulei de migdale la plafar sau magazine naturiste, dar sunt flacoane mici
ce e bun e ca e natural si chiar iti face pielea super
4+
dyadyazuza spune:
sdcristian nu stiu ce sa zic.... faza e ca eu sigur am ovulat ffff tarziu pt ca um a mea a fost pe 1 iunie si pe 4 iulie can am facut primu test a fost negativ si pe 11 iulie cand am facut un altul a iesit pozitiv. pe 14 iulie cand am fost la doctora a zis ca am 3-4 saptamani nu stiu cum a calculat. si zicea ca ne vedem pe 7-8 august si atunci o sa imi calculeze exact. acu sper ca daca ma duc maine imi calculeaza maine
anaxena spune:
apropo va recomand o carte care o sa va ajute muult
se numeshte "la ce sa te ashtepti cand esti insarcinata"..e super
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
alina.n spune:
Yasmi am vazut pozele , e superbe peisaje ca in paradis vreau si euuuuuuuuuuu . Si au dreptate fetele unde sunt kg alea???? Arati super
Mie mi-a crescut burtica vad ,oare sa fie de la faptul ca sunt la a doua sarcina?
Fetelor ce faceti am chef de vorba bantui singura pe aici?
_
anaxena spune:
se zice ca la a2a sarcina se vede burtica mai repede...eu una nu vreau sa se vada asha repede,sa nu uitam ca seara ne balonam si de aici sa fie impresia de burtica
Maria,povestea nashterii
Maria in culori