Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (31)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

gabivalceanu ai dreptate, mai bine cu un usor regim, evitate in primul rand alimentele care produc acid.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ROXANA_82_CT spune:

Neata fetelor!
Aseara am fost la kIABI, am probat n hainute si pana la urma, pt ca era tarziu si nu ma puteam hotara am plecat doar cu o pereche de colanti cu burta si cu promisiunea sa revin cand am timp mai mult de frunzarit tot magazinul.

am vazut ca vorbeati despre o superstitie, cum ca nu ar fi bine sa iei lucrusoare de la altii. eu nu am auzit pana acum ... si nu inteleg rostul. si eu am din "donatie" patutul si salteaua, deocamdata. si daca voi avea fetita am un geamantan de hainute promise. mai am promisiuni si pt un scaunel de masina, balansoar cu baterii ... de ce sa le refuz?

o zi buna si pupici pe burtici!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui RaluKara

BEBELUSI, o sa pun poze dar saptamana viitoare cand le primesc finii mei si pe cele de la bitez si pe cele de la nunta. abia astept sa le vad...

despre nunta mea....am scris acum mai multe capitole cand eram entuziasmata rau dar am trecut relativ neobservata.

nunta e pe 22 august(de ziua mea, contrat tuturor superstitiilor), in targoviste(amandoi suntem de aici si pana acum o saptamana am stat 4 ani in bucuresti), o sa avem in jur de 80 de invitati....localul e un restaurant nou aflat in centrul istoric al orasului, mai precis e amenajat in stilul unei crame medievale....de rochita inca nu m-am ocupat prea mult, astept sa vina 1 august, ca de , nu se stie cat se face burtica pana atunci(o sa am aproape 19 saptamanai), oricum rochia o fac pe comanda pentru ca sunt un piticot, am 1,51 si nici nu sunt tocmai fotomodel de 90-60'90, si ca sa nu ma enervez ca nu incap in rochiile facute numai pentru femeile de 1,70 o sa o fac pe comanda la un magazin specializat . deocamdata m-am hotarat doar ca vreau sa fie crem.....in rest, inca mai caut modele....

Raluca 14s
http://picasaweb.google.com/ianfeb2011/RaluKara# poze

Daca imi permiti un sfat
vorbeste din timp la magazinul respectiv pentru rochita, ca eu stiu ca de la 1 august intra in concedii atelierele si nu mai fac. Au mai patit si altii. Poate acolo e altfel dar e bine sa te asiguri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

si eu am promise cam 70% din lucrurile ptr bb, altfel nu stiu cum m-as descurca.
Apropo de bicarbonat de sodiu...vezi ca si eu foloseam inainte dar e tottal interzis in sarcina ptr ca patrunde prin placenta si face rau la bb. Intra pe google si vezi.

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Da? Nu stiam, o sa caut! Mersic

Felix 10 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

eu cred ca voi fi una din "fericitele" care vor tr sa cumpere tot de la zero.
prietenele mele ori abia au nascut , ori stau sa nasca ori au bebe de 1.5-2 ani... si atunci pana am anuntat eu de bebe "cartile" fusesera deja facute.

daca as avea de unde sa primesc "donatie" patut , carut , balansoar , etc nu as zice nu. clar!

apropo: despre ce scoica vorbiti ? ma simt de pe alta planeta ca nu inteleg.
pup

mami 11+

lumina si putere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

sambata merg si eu la dr. sa-mi vad margeluta si am sa intreb de dicarbocalm , bicarbonat si alte "saruri" pt arsuri si va anunt.

mami 11+

lumina si putere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Neata burticoasele!
Sa ne dam cu parerea acuma:

FELIX,cum au zis si fetele,sunt normale intepaturile astea care le ai tu.Cand simti cate una,incearca sa te relaxezi un pic pana-ti trece.

IRINUKA,eu am folosit de la Elmiplant cu protectie 30,scrie fara parabeni.Oricum,tinand cont ca stam numa la umbra,cred ca 30 e suficient.

XENO,deocamdata nu e cazul sa te ingrijorezi,ca oricum n-ai cum sa controlezi ce faci in somn.Mai tarziu o sa fie greu,ca n-o sa ne mai gasim pozitie de dormit.

LORICH,sarumana

Despre arsuri,nu stiu ce sa zic,eu am avut o singura data si au trecut cu ceva coaja de paine.
Pentru fetle fumatoare,stiu ca sunteti p-aici cateva.Ieri am intrebat si a zis ca cea mai mare tampenie e sa renunti definitiv atunci cand esti gravida,ideal era inainte.Acum bebe este obisnuit,plus ca ne privam de ceva,deci ne stresam si prin renuntare se elibereaza nu stiu ce toxine care chiar ii pot face rau lu bebe.Ideal e sa le rarim,aproximativ 5 pe zi.

12+

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Andri scoica e scaunelul de masina pt bebe mic.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Am uitat.Voi ce miscare faceti?Mie nu vrea sa-mi dea invoire sa merg la sala,la gimnastica pt gravide,a zis ca nu e de acord,probabil isi auma o raspundere prea mare.M-as plimba pe jos,da n-am cu cine.Nu vrea niciuna sa luam parcu Moghioros la picior?

12+

Ana

Mergi la inceput