Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (31)
Raspunsuri - Pagina 21
alinushali spune:
Buna burtici vorbarete, in legatura cu nasi si hainute si accesorii bebe ,nu ne lasa sa luam nimic,toti ne-au spus ca nu este bine si ca atunci cand se naste se cumpara de toate. Oricum nu cumparam nimic pana in luna a 7 sau a 8 , dar babele nu si nu.
In ceea ce priveste nasii, toata lumea vrea....
asa se laudau si cand am zis ca vrem sa facem nunta si s-a dat toata lumea la fund pana la urma si nu am mai facut nimic. Oricum incerc sa-l fac pe domnul tata sa inteleaga ca eu pe cerificatul de nastere nu trec doua nume la parinti ,ori ne cheama pe toti la fel ori......mai vedem.
Vai trece asa greu timpul asta vreau la eco , de 2 saptamani ma chinui sa ajung si eu la eco si peste tot e aglomerat sau inchis pana marti ma urc pe pereti.
va
-am dulcic
Cu ajutorul LUI DD si A Maicii Domnului sunt
9+ 
bb
momente din viata
Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.
andri31 spune:
norocul meu e Kara , catelusa noastra , pe care o scot la plimbare de 3-4 ori pe zi , cate minim 30 min.
se pune ca si asta e miscare , nu ? ![]()
la detaliile sapt.11 spun medicii ca trebuie incepute exercitiile Kegel . ma gandeam sa o iau usurel .. ca tot trebuie sa le facem si pe astea , nu?
mami
10+
lumina si putere
alinushali spune:
In legatura cu miscarea ,as face si eu ca ma sint putin cam mare, dar dupa ce ca nu am voie sa fac prostii si postesc de 2 luni jumate, nici nu am curaj sa intreb doc daca ma lasa sa fac sport k sigur face ea box cu mine.
Felicitari la fetele cu cozonacei colorati......si eu abia astept sa vad ce ascund , dar al meu spune ca mai bine surprize surprize.....hhhhmmmm ii dau eu lui , dupa ce ca sunt curioasa de mor , el vrea sa astept pana se naste 
stai pe-aproape....... si asa am inima cat un purice ,ca nu stiu eu ce face bebele meu , ba se vede ceva intentie de burtica , ba zic ca e burtica mea cu sunculita......... 
Cu ajutorul LUI DD si A Maicii Domnului sunt
9+ 
bb
momente din viata
Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.
andri31 spune:
shubulina eu zilele astea fac 1 an decand m-am lasat de fumat ![]()
e adevarat ca nu trebuie sa te lasi in timpul sarcinii ci macar cu 3 luni inainte de a ramane altfel bebe oricum papa nicotina si papa si mai multa daca te lasi in timpul sarcinii.
stiam ca poti fuma pana la MAXIM 3 tigari in zi nu 5.
acum... cum va lasa sufletelul .. ca doar stiu exact ce inseaman.
inainte fumam 1 pachet pe zi si daca se intampla sa mai iesim seaa pe undeva clar se mai ducea unu'.
haide pup.
mami
10+
lumina si putere
shubulina spune:
Alinush,am vazut ca esti din Focsani,ca te trimiteam eu la o clinica care are timp de eco.Cauta si tu si vezi,e imposibil sa nu gasesti,macar este o saptamana,daca nu mai poti rezista.Si mergi la dr tau cand te programeaza.
12+
Ana