Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (31)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Fete scumpe, multumesc pentru ganduri bune si urari

Xenopolina bine ai venit la Buburuze!
Cum te simti? CE culoare ai burtica ta, Ai aflat?

Bebelusi imi pare tare rau, poate n-o sa se ajunga la asa ceva, Doamne in ce tara traim??!?!

Shubilina felicitari pt bebe de nota 10!

Monika bt eu dorm pe o parte, stanga, ma ajuta mult o perna pusa ba intre craci, ba sub ambele picioare; nu mai dorm pe burta (pozitia mea preferata) ca am senzatia ca o ingramadesc pe fifi.

gabi si eu am auzit lucruri minunate despre Dinano de la 2 mai, as merge si eu acolo, au si un loc de joaca super si bors de peste...

loutzy credeam ca doar eu sunt asa...mai nu stiu ce-i cu mine, zic ca-l simt, parca asa am senzatia, dar nu cred ca e, pt ca stiu cam cum treb sa fie, o adiere asa de aripa de flururas sau ca o bula mica...

Ralu ce frumos ca ai finutza si fini! Sa va traiasca! Am inteles eu bine? o sa fii si tu miresica luna viitoare? Casa de piatra! Aha..citind din urma am aflat tot. Sa nu ai grija, ca te vei descurca minunat cand la veni bebica, o sa vezi! Eu am avut as aun curaaaaaj..n-am lasat pe nimeni sa-i faca baie, mi-era ca as avea mai multe emotii asa. Ei, oricum Robert a fost si usor de manevrat, ca a avut 3970 g la nastere, "bebe de o luna" cum a zis pediatra cand l-a vazut

Felix eu as zice ca-s dureri normale de la faptul ca se intind si amresc ligamentele, uterul. Si eu le mai am.

Cu cumparatul pt bebe, mi se pare anormal sa nu cumperi tu, pai cine? Nu am refer la chestii micute, ce se primesc cadou, ci la lucrurile importante, gen patut, carut; eu mi le-am cump inainte, pai si lucrusoarele ce treb calcate, spalate, cine sa le faca? Exista superstitia sa nu cumperi nimic inainte de nastere, eu am zis ca n-o sa ma grabesc sa cumpar, dar nici sa-i las pe al meu sot si a mea mama sa alerge dupa lucruri cat sunt eu in spital

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Neata, fetele...am recuperat din urma...
Multumesc de raspunsuri. Aseara mi-am pus o perna intre picioare si am dormit doar pe parti, mai mult pe stanga, si cate putin pe spate. A fost bine.
felix, si eu am avut o data acele cutite. Eu le aveam si inainte de sarcina, rar, dar sincer, nu stiu ce reprezinta. Oricum, sa se maresca burtica si uterul in sa masura e de asteptat la asemenea consecinte.
felicitari pentru fetele ce boteaza, cununa si se casatoresc. Noi nu am facut nici una nici alta, iar nunta noastra a fost acum 5 ani.
Intr-adevar dicarbocalmul e bun dar nu prea mult, iar acum in primul trimestru e mai bine doar o pastila cand simti ca nu mai poti si nu trece cu nimic altceva. Si eu am arsuri groaznice dar ieri am stat doar in casa, am mancat din 3 in 3 ore cate putin, am mestecat incet si bine, iar aseara am baut o cana de lapte caldut...si a fost f bine, slava Domnului. Un alt remediu pe care am de gand sa-l pun in aplicare de azi sunt migdalele. Am auzit ca sunt ca un pansament daca mesteci cateva migdale incet. Azi ma duc sa-mi cumpar cateva.
Inca nu am pofte si nici f mari greturi. Inca mananc orice, sper sa nu se schimbe nimic.
Va doresc o zi frumoasa si linistita!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Xeno cu dormitul pe spate...deocamdata nu e asa rau, mai tarziu, cand vei avea o ditamai burtoaca va fi neindicat.
Eu imi tin piciorii indoiti si in dreptul genunchilor pun o perna, ei perna aia ia din greutatea piciorului de deasupra si e bineee...nu stiu daca a avut vreo noima procesul tehnologic al somnului meu

Fa bine si scrie repede pana la 10 mesaje, ca altfel apari in urma, moderata, nu in timp real! Hai, la treaba!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenopolina spune:

Lori, scriu da' ma fugaresc colegii astia de birou care nu inteleg ca eu n-am niciun chef de munca. Acu' i-a apucat harnicia pe toti.
O sa incerc faza cu perna intre genunchi, pana la urma ceva tre' sa ajute. Orice proces tehnologic al somnului e bun, pt ca la mine lipseste cu desavarsire. Somnul adica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenopolina spune:

Am uitat. Burtica mea pare albastra. Se vedea destul de clar la morfologia de trim I. Al meu vroia fata, eu m-am hotarat sa fie o data si cum vreau eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Felix eu zic ca sunt normale, sa iei si tu no spa

Irinuka si noi am avut aceeasi problema la Vlad, cu nasitul si sa stii ca i-am pus pe sora mea si pe cumnatu meo desi eram total impotriva a-i pune pe ei din acelasi motiv mentionat si de tine. De-aia nu i-am pus nasi nici la cununie. Sa stii ca a-i pune nasi la copil a fost cea mai buna decizie, sora mea e o adevarata nasa, il iubeste la nebunie si ar face orice pentru el. Eu iti spun din propria-mi experienta

Irinukka de pata nu stiu ce sa iti zic...

Xenopolina ideal e sa dormi pe stanga, asta nu inseamna ca e interzis sa dormi pe spate. De cate ori ai ocazia intoarce-te si te vei obijnui incet incet

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 14 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

buna dimineata doamnelor.
bebelusi si eu folosesc nidoflor pt niste pete pe care le am de zile , dau numai pe petele alea , de vreo 2 ori pe sapt si cam atat.

irinukaa aceeasi pb o avem si noi cu nasii , mai ales ca nasa e verisoara sotului , soacra-mea e o "familista" convinsa , o sa iasa iuresh mare , dar cum relatiile s-au racit , se vor supara si probabil ca se vor si itnrerupe relatiile , avem prieteni o pereche , ne cunoasteam decand bateam discotecile la 17 ani ... le-am propus si au acceptat fara nici cea mai mica ezitare. Ei au 2 baieti , cica daca e fata imi fac cadou pampersii pt 1 an sotul rvea si el fata , ma imbraca numai in bluzite , maieoase si fustite roz ...bietul.. sper pt el sa fie fata eu.. fie ce -o fi dar am vb cu el , daca e fata infiem un baietel ca sa avem totusi 2 bobocei in casa

angi eu merg dr. Stanca Razvan, cu nu foarte multa reclama in constanta , are putin peste 30 , dar este un f bun profesionist , atent la detalii , stie exact ce are de facut cand apare o pb , cred ca m-am gandit luni bune pana sa incep sa lucrez cu el , mai ales ca am facut un FIV la vienna , el m-a monotorizat , aia voiau rezultate in plus , el ma primea imediat si le transmiteam datele , acum urmareste sarcina. E tipul de dr. cu care nu stai neaparat la taclale dar care e clar ca-si stie meseria , iti da orice fel de info cerute in detaliu , e super , eu una sunt incantata de el. Acum stii cum e.. trebuie sa te convingi singurica , eu am sa nasc cu el la Euromaterna. Ce-mi palce este ca nu e tipul de dr. care sa-ti spuna din start sa faci cezariana ca are femeile programate la abator din 2 in 2 ore. Merge pe pp , vedem atunci ce e mai bine.

eu tot nu pot sa mananc mai nimik , mi-e rau si la gandul ca mananc ceva. incep sa ma gandesc ca am mari pb la stomac .

pup.

mami 11+

lumina si putere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Buna la toata lumea
Eu cu cititul sunt pe la pag 11, asa ca apropo de dicarbocalm, eu cand am avut nevoie mi-au dat anacid. Mi-au zis ca nu prea am voie dicarbocalm. Cica anacidul e din plante si nu fac rau. Asa ca intrebati si voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

neata burtici
felixsi eu am avut dureri de burtica si inca mai am.nu asa de tari dar sunt..atata timp cat nu sangerezi e ok
oricum daca simti ceva neplacut fugi la dr...totul e sa faci cum simti
eu de la perfuziile astea mor de somn...cred ca ma bag la nani..vad ca voi sunteti tare active...imi ia o ora sa va citesc

Angie+12

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Fetele, multumesc muuult! M-ati mai linistit ca ma cam speriasera durerile alea cumplite.

Si eu ma trezesc pe spate desi inainte imi placea sa dorm pe burta. Acum nu mai pot din cauza guguloiului din abdomen. In luna mica nu stiu cat e de periculos sa dormim asa insa in luna mare am citit ca e bine sa dormim mai ales pe partea stanga pentru ca bb se oxigeneaza mai bine si ficatul nostru nu mai e asa "inghesuit".

Fetele, pentru arsuri gastrice la mine mai functioneaza un pic de bicarbonat de sodiu (nu amoniu) dizolvat intr-un pahar de apa si baut cu inghitituri mici. Si dupa masa, obligatoriu sa nu ma pun la orizontala ca altfel incep gazele sa iasa pe gura si ma umflu ca un balon.

Pentru protectie solara mie-mi plac mult produsele de la DM. Au o crema cu factor de protectie 50 pentru piele sensibila. Nu are parabeni si alte balarii in ea.

O sa mai trec si eu pe la voi. Poate ma bagati si pe mine in listuta de buburuze: UM 12.05.2010 DPN 15.02.2011. Mersic

Felix 10 fix

Mergi la inceput