Pufuleti gustosi de ian-feb 2010 - CAP.105

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

din cauza de bb marait rau nu am recuperat/facut nmk
maine sau la noapte .... dk mai am rabdare
knd vine sotul tre' sa merg si la piata sa iau fructe/legume BIO ...dak or fi /ce o fi
akm doarme de 20 min,tmp in kre am fost la baie si am papat
supa a refuzat-o categoric azi...si zeama si piureul si LP-ul .... de pe la 1 nu a mai papat nmk si al 12 si cv suc de fructe din pepene galben,piersica,para

va pup pe toate

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

varsta Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

gataaaa nu mi e numai 37.9................
de mine i-a luat febra cand s-a trezit, si se incalzise, desi era in body cu man scurta, eu l-am invelit cu o husa de la plapuma lui, de bumbac si nu e groasa deloc...dar se pare ca s-a incins un pic..............

ooooooofffffffffffffffff ca m-am speriat iar..........

ioana mersi
sorrrrry de probl
dar ai grija de tine, nu uita ca ai o fetita care are nevoie de tine santoasa atat fizic cat si psihic, so..........gandeste limpede si ai grija mare de voi!!!

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

aaa, vrem sa mergem cu Ana la EuropaPark. A fost careva? MP? Yasmine? cica e "cel mai fain" parc de distractii din Germania(pentru copii)

Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

Am fost la Europa Park, e foarte frumos, dar nu e indicat pt copii sub 10 ani, pt ca nu se pot da pe toate magariile, ma uit si-ti scriu exact. Copii 4-11 ani 31,00 EUR, adulti 35,00 EUR, copii care au ziua lor de nastere in ziua vizitei nu platesc intrare. Stiu ca exista o marime corporala minima pt a intra la diferitele carusele, asa ca daca Ana e mai micuta nu o vor lasa sa se dea peste tot.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Haideti sa va spun si voua ce fac eu de cateva zile. Sotul meu s-a hotarat ca nu-i mai ajung jucariile lu' fi-miu si ca-i trebuie musai catelul vorbaret de la fp. Buuun...
Sambata - afi cotroceni: 250 si 220 ron...(am zis ca mai bine il iau in engleza de pe net)
ieri auchan - 150 roni(din pacate ambii erau murdari de carioca)
azi - libraria de la noi...110 ron (din pacate nu mai avea...).

Astia-s nebuni cu miniblurile lor? Cum Doamne iarta-ma sa pui pret dublu si ceva la o jucarie? Copilul ala are salariu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

vaai ce furtuna si ce ploaieee...ce tunete ,brr

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

varsta Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

vaai ce furtuna si ce ploaieee...ce tunete ,brr

o printesa grabita...

varsta Alexandrei

Si ce grindina a fost pe aici...

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 8 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Dupa primele afisari pe saitul facultatii se pare ca am intrat pe locurile cu taxa, la o diferenta de 31 de sutimi..
mai stau, poate se mai retrag din ei si intru la buget, daca nu, astae , mergem cu taxa.

asta ca s-o iau iar la injurat pe diriga (ca am media la purtare 9.33 in clasa 10-a pt ca am avut tupeul sa cant in clasa "Ioane, ioane" ), ca ne-a otravit amintirile de liceu si pe prfoii de liceu in general ca nu au stiut sa ne coordoneze frumos si ne-au determinat sa ne razvratim.. si pe proful coordonator la licenta care nu m-a ajutat deloc si pt ca simt ca am luat nota mult mai mica decat meritam..
dar trebuie sa trec peste astea...
iak de asta mi s-a urat mie de scoala..

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Dupa primele afisari pe saitul facultatii se pare ca am intrat pe locurile cu taxa, la o diferenta de 31 de sutimi..
mai stau, poate se mai retrag din ei si intru la buget, daca nu, astae , mergem cu taxa.

asta ca s-o iau iar la injurat pe diriga (ca am media la purtare 9.33 in clasa 10-a pt ca am avut tupeul sa cant in clasa "Ioane, ioane" ), ca ne-a otravit amintirile de liceu si pe prfoii de liceu in general ca nu au stiut sa ne coordoneze frumos si ne-au determinat sa ne razvratim.. si pe proful coordonator la licenta care nu m-a ajutat deloc si pt ca simt ca am luat nota mult mai mica decat meritam..

_

_

Felicitari Lorex! E bine si la taxa, mai ales ca ai posibilitatea sa treci la buget. La noi din pacate a fost posibil abia dupa 2 semestre dar a fost bine si asa. Cat mai este taxa?

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 8 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Haideti sa va spun si voua ce fac eu de cateva zile. Sotul meu s-a hotarat ca nu-i mai ajung jucariile lu' fi-miu si ca-i trebuie musai catelul vorbaret de la fp. Buuun...
Sambata - afi cotroceni: 250 si 220 ron...(am zis ca mai bine il iau in engleza de pe net)
ieri auchan - 150 roni(din pacate ambii erau murdari de carioca)
azi - libraria de la noi...110 ron (din pacate nu mai avea...).

Astia-s nebuni cu miniblurile lor? Cum Doamne iarta-ma sa pui pret dublu si ceva la o jucarie? Copilul ala are salariu?

_
Povestea unei .
Cresc

... niste nesimtiti! teoria mea ref. la lucrurile pentru copii e urmatoarea: e o intreaga industrie infloritoare care stie sa exploateze sensibilitatile parintilor si daca un adult se poate dispensa de multe (rabzi, suferi, te abtii, amani, cauti substitut, etc.) pentru copii n-ai face asta - faci cumparaturi aproape cu ochii inchisi, ca e rapitor de frumos, ca e interesant, ca uite ce fericit e copilul, ca ...

trebuie ca am devenit subit o zgarcioaba hoashka daca rationalizez si cumparaturile lui beb (aka diapersi de tabla pentru un avantaj de 20 de lei)...

pe de alta parte, cred ca sunt parinti care isi pot permite sa cumpere jucarii atat de scumpe, mai exact sa umple casa de jucarii (si astfel sa cumpere iertarea copiilor ca stau prea putin cu ei)...

AMR 8, aproape o dama bine!

Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

_

_

eu as fi crapat de ciuda pentru acea diferenta infima de 31 de sutimi... dar cum spuneai si tu, poate se razgandesc ca nu le mai trebuie, desi... prea putin probabil, daca au intrat la buget! dar poate cineva a intrat la mai multe masterate o data si opteaza pentru alta specializare si ai tu bafta! eu iti urez o astfel de bafta!

AMR 8, aproape o dama bine!

Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)

Mergi la inceput