Pufuleti gustosi de ian-feb 2010 - CAP.105
Raspunsuri - Pagina 15
Ruxita spune:
tot incerc sa fac un fel de bilant al celor 5 ani de casnicie si daca dimineata eram de parerea ca daca nu ar fi fost beb ar fi fost 5 ani pierduti... spre seara am ajuns sa fac o lista intreaga de realizari multiple pe diferite planuri si m-am inseninat cumva... cred ca ii datorez sotului meu maturizarea completa, am luat decizii de care aproape ca sunt mandra... abia astept sa-i comunic!
AMR 8, aproape o dama bine!
Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)
Ruxita spune:
ioana_fota, eu stiu ca slabitul fara a tine diete-sport intr-un timp relativ scurt este motiv de ingrijorare pentru mers la medic! Programeaza-te si mergi chiar maine!
Multa sanatate!
lorex spune:
miki mic, merci!
Ruxita, ins ca nu-ti place numele fiicei mele...
Bea, eu daca as munci cat spui tu acolo, in 3 zile ma pui in perfuzii k sa ma ridic din pat! Asa caa...tot respectul pt tine! Jos palaria!
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
mamidepuiuti spune:
yasmine,multumesc
LML si pt stefan si pt madalina
lorex las,ca-i bine si la taxa[poate ai noroc sa renunte vreunul]
ruxita ma bucur ca ai gasit atatea realizari/impliniri in casnicie
cristies,nu am inteles...ce catel vrei pt gargaritz?
lorex,cred ca MS a fost cu ceaiul,nu eu
mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
plateea,trimit PM
mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
asa creste Alex
ana_g spune:
profit ca fi-miu se uita pe pereti rontzaind o babetica din plastic
multumim tuturor pentru urari!
lorex, spor la invatat!!!!
ruxita, si noi avem niste scutece no-name (la propriu...) care-si fac treaba. le foloseau aia in maternitate, pana sa-mi vina pampersii de acasa si i-am gasit si eu in car4. nu tine de zgarcenie...doar ca de ce sa platesc eu ambalajul frumos colorat/parfumat de la pampersi pentru rezultate comparabile.
mama unui pui...Stefan
ana_g spune:
apropo de scutece, abia acum simtim nevoia de nr. 4.......avem si noi bulanashe!
mama unui pui...Stefan
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex miki mic, merci! Ruxita, ins ca nu-ti place numele fiicei mele... Bea, eu daca as munci cat spui tu acolo, in 3 zile ma pui in perfuzii k sa ma ridic din pat! Asa caa...tot respectul pt tine! Jos palaria! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
aaa, Iuria e altceva, chiar e un nume deosebit! Iuria-Natalia e chiar o combinatie reusita (sunt nume si nume care de ex. nu prea merg impreuna si mai tre sa sune frumos si imperuna cu numele de familie)... sorry ca nu ma dau in vant dupa Iura, dar vin de-acasa cu o gramada de nume rusesti Galea, Iura, Vasea, Vania, Sasha, Igor, Masha, Catia, Pasha, Clava, Vadic, Pavlic, Slavic, Tolea, Serioja, Natasha, Greta, Colea, Valea, Petia, Tania, Nadia, Varia, Costia, Vitalic, samd... sunt mai degraba fan nume cu rezonanta latina... din motive lesne de dedus... dar uite e prima data cand intalnesc numele Iuria si chiar suna bine!
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_g profit ca fi-miu se uita pe pereti rontzaind o babetica din plastic multumim tuturor pentru urari! lorex, spor la invatat!!!! ruxita, si noi avem niste scutece no-name (la propriu...) care-si fac treaba. le foloseau aia in maternitate, pana sa-mi vina pampersii de acasa si i-am gasit si eu in car4. nu tine de zgarcenie...doar ca de ce sa platesc eu ambalajul frumos colorat/parfumat de la pampersi pentru rezultate comparabile. mama unui pui...Stefan |
diapersii nostri sunt rigizi... si mi-i ca se supraincalzesc outele in astfel de chiloti... data viitoare prospectam mai bine piata.
cristies spune:
Buna.
Mie imi doarme puiul de... ploaie sau ceva...
Mamidepuiuti, catelul vorbitor de la fisher price il vrea sotul...
Lorex, felicitari pentru admitere. (De ce ti-ai adus aminte de diriga? I-a interesat media din liceu?) Eu nu mai retin cum a fost la mine... parca am dat examen).
Nu te necaji, Iuria rocks!
Ioana, daca ai slabit dupa episodul cu statul pe buda o gramada poate ai avut enteroviroza sau ceva...
Ana_g, cate kg are Stefan?
Nu stiu de ce azi a fost cam slaba miscarea pe aici... Pe unde umbla gagicile? Ca in ploaia cu grindina sper ca nu tin pufuletii ca .