Pufuleti gustosi de ian-feb 2010 - CAP.105

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Salutare. Pupam copilasii si mamicile iubitoare. Daniel e bolnavior iar eu nu am chef si timp de net, imi vine sa plang intr-una. E a 4-a raceala, unde e imunitatea de la laptele de mama? Nu mai spun ca ma chinui in continuare sa alaptez.... Scuze , n-am vrut sa va stric seara. Va doresc tot binele din lume, concedii frumoase si mai ales copii sanatosi tun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

http://www.youtube.com/watch?v=xxqeFBrXApQ&feature=channel

asta facem si noi...................cand atinge ceva sub picioare................

noapte buna!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Ce dulce e!

Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)

AMR 3 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

cristies, stefan are 6.750, aproximativ. acu 2 saptamani jumate avea 6.500 si 69 cm, asa ca 250 de grame in timpu asta mi se pare ok. o fi diversificarea de vina?...ca daca ar lua constant in ritmul asta, as fi multumita, tinand cont ca a luat si 350/luna....of, dar nu vreau sa intru iar in nebunia cu cate grame, cate kg.....

azi i-am dat banana, putina, amestecata cu mar....n-a zis nu. iar pe la pranz am incalcat "regula" ca nu tre sa introduci 2 alimente noi in aceeasi zi si i-am dat carne. carne de vita, fiarta aproape 3 ore, amestecata in piureul de legume. si dupa 2 ore a facut un kk ciudat, ciudat in sensul ca parca era piureul asa cum a intrat pe gura, fara nici o prelucrare, nimic, doar un pic mai legat...vedeam inclusiv firicelele de carne. unde am gresit?...trebuia sa fierb carnea mai bine?...asta sigur o sa fac maine si o sa i-o fac aproape pate, ca la gust i-a placut.

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

hielou...
io-s pe-aci, da mai dupa cortina, ca am o leneeee... si la scris!

oricum, ma bucur la max pt reusita lui lorex...

as vrea si io in vacanta cu cris.d

mor de ciuda cum organizeaza cristies toate cele...

mi-e un drag de mor de MP si MS...

m-am hilizit de numa' sa le citesc pe bea si ayanna... (LML Dariei)

LML tuturor pufuletilor pe care i-am ratat!

ruxita e taaare simpatica cu divortul si cincinalul! LMA!

larisel m-a topit cu gemanutzele in leagane la tara! vreau si io pt pastaie...

nikole... esti o dulce ca nu ma uiti!

alexutzzza... propun puiul de grec sa aiba gratuitate la avion, la cat se plimba si cat e de cuminte!

felicitari pufuletilor diversificati!

cris.m... sum rezisti tu, e un mister pt mine. eu nu o sa calc o viiata intreaga cat ai calcat tu de cand te stiu...

vreau la mareeeeeeeee... merge cineva la mare in august?

mi-e dor sa le citesc mai des pe catalutza, xela, roxy...

am vazut decenuela si petrecaretul si m-am indragostit de 2 ochi albastri...

am adormit pastaia si merg la dus...

flutureala placuta va urez pt la noapte si va las, anticipat, un tort cu ciocolata si trufe si vanile si frisca si niste porumb fiert si un lichior de menta si un ice tea cu muuulta gheata, nu de alta, dar maine sarbatorim si noi!

pufuletii si arunc cu in fluturelele mele dragi! NB!

I will survive...

www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

onitza, fii linistita, te rog, o sa-i treaca....fii linistita pentru el. si bravo tie ca te incapatanezi cu alaptatul, stii ca nimic nu e mai bun pt el.

vremea asta l-a facut pe asta mic sa rupa patu de somn. si eu pe langa el.....poate de asta activitate slaba. sper totusi sa doarma la noapte.

am patit-o si eu cu burta. a fost groaznic....mi-am amintit un pic de contractiile de la nastere.....tampenii nu am mancat, nu a fost ceva infectios, doar ca am facut combinatii f ciudate....mi-a trecut

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

mai voiam sa zic ca-mi place la max titulatura lui cristies

ca-mi place de ratusca la nebunie ca a revenit cu picioarele pe pamant si a ajuns la concluzia ca puiul ei e cel mai tare. sa nu mai uiti niciodata ca puiul tau e cel mai cel si asta n-o sa se schimbe...indiferent cate tumbe face...

onitza... nu fi supi. poate are un crocobaur care nu trece cu tratamentul pe care i-l dai si se tot activeaza. puiul sa se faca bine si pe mami sa aiba rabdare multa!

I will survive...

Mergi la inceput

ana g, bine ca ti-a trecut. papa puiului nu te ingrijora... pana invata sistemul lui digestiv sa digere... o sa iti mai rezerve surprize!

am uitat sa anunt ca sta si iubitul meu mic in carut, de vreo 6 zile. e... mirific, iar spatele meu e recunoscator.

I will survive...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Pt griji si sfaturi cre ca s-a acumulat oboseala,caldura, faptul ca maninc cand apuc,cele 3 kg le-am dat jos in ultima luna.Vreau sa-i cumpar si eu niste jucarii Alexandrei ma puteti ajuta cu niste ideei?I-am cautat ceva de la Bertoni Coloria dar nu am gasit ce vroiamla vreo 6 producatori si nimicasa ca ma gandeam sa ma orientez spre Lamaze ca am vazut ca maj de acolo ati luat insa pe Freddy nu l-am gasit ce altceva imi recomandati?Omida,Carcatita,Paunul?

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Lorex felicitari pt master .Onitza nu fi supi cine stie de la vremea asta ce si cum ,va trece repede cu siguranta.

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Da, buna seara!

Zic "da", ca o concluzie la ce am citit pana acum, ca eu asa fac, mai intai citesc si apoi anunt ca sunt pe aici...

Fetele, multumesc frumos de incurajari cu Andrei, sper ca asta sa fie, un lenes de zile mari... i-am spus eu acum cateva zile: "daca n-oi fi frumusel cand cresti sa alerge fetele dupa tine, nu te vaz bine, ca la cat o sa alergi tu dupa ele, tare mi-e ca nu prinzi nici una!" Si, ca sa ma enerveze la maxim, stiti ce face? Ii stimulez atentia cum zice Ayanna cu jucarele alea-alea, il intorc pe jumate catre jucarea, adica doar sa lase gravitatia sa-si faca efectul si e pe burta! El nu, se incoarda si prefera sa parcurga cei 90% deja facuti (de mine ) si sa aterizeze din nou pe spate... chiar ca il musc de nas!

Lorex, felicitari pentru master si felicitari pentru starea de spirit care iti permite sa te re-apuci de studii... eu sunt cu mintea atat de varza ca nici nu as mai stii cum sa invat

Ruxita, mie imi plac tare mult postarile tale. Sunt incredibil de lucide . Si ma bucur tare mult ca pana am terminat de citit ai ajuns la concluzia ca nu au trecut 5 ani degeaba peste casnicia voastra!

Cristies, multumesc pentru poza cu feeder-ul. Imi permit sa spun ca postarea ta imi intareste convingerea: Primii Pasi RULES! Le faceam eu mai devreme reclama ca sunt o marca ieftina si buna... cred asta in continuare, inca nu m-a dezamagit nici un produs de la ei, si am cateva! A, pardon! am o dezamgire: scaunul lor de masa costa 250 RON in Cora si la Miniblu au un scaun no-name cu 150 RON! Ma asteptam sa fie invers... oare asta o insemna ca ala de la Miniblue e prea "penal"?

Haircut, distractie placuta in Vama! Din pacate inca nu putem folosi carucioarele acelea umbrela de se vand in Cora la 100 RON (!), dar spre toamna cand om sta bine in fund, la atac!

Trimit si imi mai aduc aminte dupa...

Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)

AMR 3 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Mergi la inceput