Pufuleti gustosi de ian-feb 2010 - CAP.105
Raspunsuri - Pagina 17
ratusca_mica spune:
Azi de la 7 dimineata si pana la ora asta (still counting ) sunt singura cu Andrei... voi aveti perioade asa de lungi singure cu bebe? Ca pe mine ma dispera, mi se pare destul de dificil... acum doarme, i-am facut baita, l-am adapat, l-am leganat... a capitulat pe la 8,30.
Sau e posibil sa ma plang aiurea...
Azi am iesit imediat dupa furtuna (ca 2 ciupercutze! ). Eram singurii copii din parc (caci eu, gazela evident, ma incadrez la categorie...), dar singurii. Si pe Andrei l-am scos in maneca scurta. OK, no biggie, mai erau oameni in maneca scurta (including za mom) insa i-am uitat bavetica acasa si a stat non-stop cu degetele in gura (inclusiv cu mijlociul...) si s-a udat de bale pana la brau, putea, sa storc body-ul!!! Asa ca m-am crizat rau si am fugit acasa, de frica sa nu raceasca la plamani in contact cu aerul ala rece (care era ATAT DE BUUUUN!!!!)
Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)
AMR 3 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
ratusca_mica spune:
Si, of course, un mic update la AMR! mai e 2 kile maica!
AMR 2 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
haircut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratusca_mica Si, of course, un mic update la AMR! mai e 2 kile maica! Ratusca mami de Andrei Ioan (2010) AMR 2 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
bravo, mai, felicitari!!!!Vezi ca dau rezultate 2 plimbari pe zi cu Andrei? Si statul singura cu el atata timp...te plangi dupa ce ramai fara AMR
Onitza, imi pare rau ca e bolnav Daniel...multa sanatate sa aveti si fii convinsa ca faci tot ce e mai bun pentru el alaptandu-l
Eu am pus ochii pe un scaun de masa de la Miniblu care e redus de la vreo 4 mil la 2,6 si pare tapan. Eu la asta ma uit sa fie zdravan, nenica, fie-mea se zbantuie tare si pica sigur daca se clatina nitelus. Dar mai asteptam ca suntem fara finante dupa achizitia importanta de azi....Chicco Multiway e simpatic tare si pana la urma m-a convins tati sa dam banii pe el, sa-l folosim si la urmatorul/urmatorii, ca-i bun de la nastere, bla, bla...si fiindca a intrat indemnizatia am facut-o si pe asta.Sa-l stapaneasca sanatoasa si sper sa reusim sa-l vindem pe cel vechi ca sa mai recuperam din bani si sa luam si scaun, deocamdata ramanem la scoica, ca oricum o sa tot fim plecati de acasa saptamanile astea.
Am terminat bagajele, ma bag la baie si somn pana la 4-5 cand o vrea gaza sa pape si sa ne luam zborul apoi.
Sa aveti zile linistite!!!
de Maia Ilinca (29.01.10)
ratusca_mica spune:
gata, suntem formatie completa... of of, mai mai!
ratusca_mica spune:
Haircut, sa stapanati sanatosi noul carucior! Cate kile are? Ca am vazut pe un site 9.8 kile... cred ca e greseala, ca al meu are 9.5 si e mult mai butucanos decat al vostru!
haircut spune:
citat din mesajul lui ratusca_mica Haircut, sa stapanati sanatosi noul carucior! Cate kile are? Ca am vazut pe un site 9.8 kile... cred ca e greseala, ca al meu are 9.5 si e mult mai butucanos decat al vostru! Ratusca mami de Andrei Ioan (2010) AMR 2 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
Parca 8 kg, nu ma mai duc sa scot cartea ca am dus-o in debara. E tare usor manevrabil
Am ramas datoare cu un raspuns, scuza-ma Nic0le, acum mi-am amintit, am luat tetine nr 2 TT de la Helpnet-ul de la moghioros ce a aratat cantarul saptamana asta?
de Maia Ilinca (29.01.10)
Ruxita spune:
... nu ne-a intrebat nimeni, dar nu-i bai, zic si singura - am sarbatorit cu sampanie si cu branza mucegaita si somon fume (culmea snobismului culinar la noi)... si am primit un buchet de frezii, florile mele preferate... si ne-am simtit perfect, am facut si niste pulpe la tava... sotul a vrut sa ia sampanie Cashmere, dar nu a mai gasit pe raft... si cam atat.
... si bonus, sotul m-a invitat sa vad o "buca" a lui Keanu Reeves in Matrix Reloaded... dar nu s-a vazut mai nimic
AMR 8, aproape o dama bine!
Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)
cristies spune:
Haircut sa poarte sanatoasa Maia carutul (si urmatorul/urmatoarea) si distractie placuta si drum bun!!!
Ratusca pe mine ma enerveaza primii pasi ca am eu asa un feeling ca au facut vreo intelegere sa vanda mai mult prin tara (unde e oferta mai slaba) si sa nu concureze chicco-urile si alte scumpeturi pe piata din bucuresti. Eu mi-am luat de la ei (de la targ) suportul de cadita care mi se pare ideal - ei bine l-am vazut doar in cora berceni, o perioada foarte scurta, si apoi gata. Nicaieri! Cu feederul... nici macar nu-l au pe site-ul lor... dar se gaseste in sensiblu. Plus ca n-au niciodata toate produsele in hypermarketuri... sau poate e politica hypermarketurilor si a farmaciilor... chiar nu stiu. Felicitari pentru AMR!
Plateea ce boare ne aduci tu cand intri!!! Ai terminat cu examenele? Plecati in concediu? Ce bunatati mai prestezi?
ratusca_mica spune:
citat din mesajul lui cristies Haircut sa poarte sanatoasa Maia carutul (si urmatorul/urmatoarea) si distractie placuta si drum bun!!! Ratusca pe mine ma enerveaza primii pasi ca am eu asa un feeling ca au facut vreo intelegere sa vanda mai mult prin tara (unde e oferta mai slaba) si sa nu concureze chicco-urile si alte scumpeturi pe piata din bucuresti. Eu mi-am luat de la ei (de la targ) suportul de cadita care mi se pare ideal - ei bine l-am vazut doar in cora berceni, o perioada foarte scurta, si apoi gata. Nicaieri! Cu feederul... nici macar nu-l au pe site-ul lor... dar se gaseste in sensiblu. Plus ca n-au niciodata toate produsele in hypermarketuri... sau poate e politica hypermarketurilor si a farmaciilor... chiar nu stiu. Felicitari pentru AMR! Plateea ce boare ne aduci tu cand intri!!! Ai terminat cu examenele? Plecati in concediu? Ce bunatati mai prestezi? _ Povestea unei . Cresc |
Hmmm, la asta nu m-am gandit... adevarul ca nu au un site oficios de unde sa ma prind si eu de toata gama lor...
miremia spune:
citat din mesajul lui ratusca_mica Hmmm, la asta nu m-am gandit... adevarul ca nu au un site oficios de unde sa ma prind si eu de toata gama lor... Ratusca mami de Andrei Ioan (2010) AMR 2 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
Au....este primiipasipunctro, doar ca nu au preturi pe site.
Felicitari pt AMR! Al meu nu mai scade dar sunt multumita macar ca nu a a crescut dupa cura de salata beouf+bounty+kebab+pepsi+inghetata pe care am facut-o la Cta.
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 8 kg