Pufuleti gustosi de ian-feb 2010 - CAP.105
Raspunsuri - Pagina 13
micki_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex helau, am rams la cap trecut la pag 11 acum ma pregatesc sa plec la casa mea ca am stat in wk la socri cred ca wk urmator fug la munte.. de 3 zile ii pun seara o lingurita d ecereale orez integral in lapte nu cred ca a sesizat PS: m-am inscris la master! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Felicitari mamica ambitioasa!
Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) poveste: nasterea piticului
AMR 8 pan'la nunta
Beatrice1982 spune:
asa..........noi nu stiu ce e cu noi...............
ivan are 38.4 in fund daca scad 0.5 am 37.9 ce fac?
mai stau si mai iau
sa dau panadol sau parac sup????????????????????????????????
oooooooooooffffffffffffffff
de ce o fi?
sotul nu cred ca vine maine acasa.............
nu se stie decat maine dupa analize si film iar la plamani.................
la multe aniversari ruxita impreuna!!!!!!!!!!!
la multe lunite pufilor de azi si multu de trat si coffeeeeee
Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...
dastefa spune:
LML pt strumfita Daria (sper ca am tinu bine minte)
mie mi-a adus cumnata o galetusa de afine si acum am niste maini ..dar se merita
Mihaela -fericita mamica cu doua printese Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele
povestea Mirunei
ioana_fota spune:
Lorex felicitari pt inscrierea la master.Cris D concediu placut si sa vi cu pozee multee.Bea imi pare rau pt problema cu sotul tau ,vazut filmulet cu Ivanel sa sti ca poate nu ai scris corect id meu de aia iti da eroare vezi ca liniuta e jos intre nume .Mai devreme scrisesem un mesaj lungg dar s-a dus nu mai am putere sa o iau de la capat.De cateva zile ma simt cam rau,ametita ,prost dispusa si am si slabit f mult 47 kgaveam 50 cand am ramas insarcinata ,am luat 12 kg in sarcina deci am dat 15 jos sper sa nu ma duc si mai rau la vale.Mai am si unele probleme de sanatate cu mama sincer nu stiu unde sa ma impart,mama sau copilul?
Merg sa vad ce face Alexandra ca transpira rau la cap de la caldura asta .Revin
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
Ruxita spune:
citat din mesajul lui lorex mi-au "venit" doua nume noi in minte... vasilia...sii iurian pt baiat! Ce parere aveti? _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
prima mea profa se chema Vasilisa... si primul baietel cu care m-am dat in barci (leagan) se numea Iurii... Vasilisa (Vasilitza) e nume ... rusesc (?) au si personaj cu Vasilisa Preafrumoasa (un fel de Ileana Cosanzeana) si Iurica e primul cosmonaut...
mie nu-mi prea place deloc numele Vasile si nici derivatele de la Vasile (care la tara e Vasîle)... cat despre Iurie (Iurii) trebuia sa fiu crestin-populara ca sa-mi placa numele asta (liderul partidului crestin-democrat aka Front popular Iurie Rosca)...
pregatesti nume pentr bebe2? nu termini mai intai masterul?
AMR 8, aproape o dama bine!
Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)
dastefa spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 asa..........noi nu stiu ce e cu noi............... ivan are 38.4 in fund daca scad 0.5 am 37.9 ce fac? mai stau si mai iau sa dau panadol sau parac sup???????????????????????????????? oooooooooooffffffffffffffff de ce o fi? sotul nu cred ca vine maine acasa............. nu se stie decat maine dupa analize si film iar la plamani................. la multe aniversari ruxita impreuna!!!!!!!!!!! la multe lunite pufilor de azi si multu de trat si coffeeeeee Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas... |
eu zic sa stai cu ochii pe el si daca nu scade sa ii dai ceva antitermic
eu stiu ca si intrarectal la pestee 38 se considera febra
sau nu?
oricum daca e posibil sa-l duci undeva mai la racoare si f lejer imbracat
cat despre venirea sotului acasa...stiu ca ti-e greu dar f important este sa vina sanatos
Mihaela -fericita mamica cu doua printese Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele
povestea Mirunei
Ruxita spune:
Bea, am salvat postarea lui MS cu urmatoarele valori:
Temperaturi normale(acceptabile)
Axilar: 34.7 grade-37.3 grade
Oral: 35.5 grade-37.5 grade
Rectal: 36.6 grade-38.0 grade
Ureche: 35.8 grade-38.0 grade
Deci daca zici ca depaseste, ia masuri urgente! de ce crezi ca a facut iarasi febra?
app, de TBC, daca se confirma si e contagios (sunt forme si forme de TBC) va trebui sa faci si tu tratament si toata lumea cu care a fost in contact direct sotul tau (parinti, cumnate-cumnati, etc.)... Doamne feri sa va tina departe de aceasta boala. dar cred ca daca avea TBC stiati deja si voi.
AMR 8, aproape o dama bine!
Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)
tomaca spune:
Celor mai noi pufuleti ce isi masoara varsta cu unitatea de masura "anul".
Daria Ioana
Stefan
Madalina
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
tomaca spune:
citat din mesajul lui tomaca Celor mai noi pufuleti ce isi masoara varsta cu unitatea de masura "anul". Daria Ioana Stefan Madalina mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
Adica 1/2 ani, a nu se intelege altceva
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
Yasmine spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti neata fetele,multu de cofee haircut cred ca m-a auzit fimiu ca l-am criticat si a decis ieri dupaamiaza sa-mi faca o surpriza...a facut o intoarcere de pe burta pe spate.atat.dar mie imi ajunge,pt "pisicul[psihicul] meu dus cu pluta" alexutzzza felicitari pt aniversare! cris d. succes ,iti tin pumnii pt mentinerea in limite normale/acceptabile cu moralul[4 kinderi?] beatrice,frumi scrii tu acolo vazut ivanelul dansator miremia sa-ti traiasca mara cu ochi albastri cristies sa-i fie de bine gargaritului papica! haircut distractie placuta la mare! larisel wb! yasmine,scoica mea merge pana la 9 kg...asa scrie pe ea.te-as ruga sa-mi spui ce scaun imi recomanzi peste 9 kg,ca nu stiu/nu ma descurc [voi fi in germania] cu ce voi gasi acolo[nici nu as vrea cine stie ce ozn ...multumesc mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) asa creste Alex |
Mamidepuiuti scrie-mi pe PM pe cind esti in Germania, cam pe unde, poate ne vedem, in rest de scaun, eu am scoica MaxiCosi si urmatorul scaun va fi tot de la MaxiCosi PrioriFix, cu EasyFix, scoica mea e pana la 13 kg.
Mie cind era Andreas mic, mi-a spus ca poate sta in scoica si peste kg care le indica ei, atita timp cit capul nu iese in spate din spatarul scoicii, ca e mult mai periculos sa mearga in directia de mers, cit nu-si tine bine capul, decit sa stea in scoica invers directiei de mers chiar daca e mai greu decit indica scoica.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia