Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *267*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ciao fetele,

Azi am inceput munca si e cosmar

N-am apucat sa citesc; doar am intrat sa pun pozele promise.

Pozele incep de-aici.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Ciao fetele,

Azi am inceput munca si e cosmar

N-am apucat sa citesc; doar am intrat sa pun pozele promise.

Pozele incep de-aici.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume

superba papusica!! ce frumos ne face ea cu mana din elicopter .. iar in poza unde e in pat .. seamana tare tare mult cu tine, roxi ..

pupici si fii tare la job!! nu te lasa!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Ceska abia acum am vazut mesajul tau. Ce a mers la noi pentru tuse : prospan asociat cu sinupret daca tusea era insotita si de mucusori, tinctura de carpen si calin pentru tuse persistenta care nu mai trece. Pentru nas infundat noaptea o ceapa taiata jumatate si pusa miere pe ea apoi asezata la capatul patului. Si tot pentru muci f bine i-a mers Emmei tintura de coacaz negru(asta i-o dai mai mult sa nu mai faca muci, se face cura de 1-3 luni ).
Roxana tare frumusica e Adela, ma bucur ca ati avut vreme buna la mare.
Cristina tu ma intrebai parca de inot. Am avut abia prima lectie si a plans 15 minute ca ea vrea afara, instructorul m-a trimis pe mine la vestiare ca poate din cauza asta plangea. Dupa 15 min in sfarsit s-a convins sa se si joace in apa si la sfarsit iese si zice "More!", la care eu ii zic "Pai ai plans jumatete din timp, acum sunt alti copii" si ea fosrte senina zice "Astept!". Concluzia e ca i-a placut, parte nasola e ca de ieri tuseste si cred ca a cam luat-o frigul cand a iesit din apa:(. O sa vedem cum e pana joi cand avem din nou. Daca incepe seria de raceli cred ca o retrag ca nu sunt pregatita deloc sa o iau de la capat cu siropuri si aspirat la 10 min.
In we am fost la ziua de nastere a unei fetite si locatia a fost intr-un parc destul de departe de noi. Emma e de o sapt fara pampers ziua si acolo nu a vrut sa mearga la WC ca mirosea ingrozitor, asa ca s-a tinut 4 ore cand am ajuns acasa a facut o gramada. Asa ca o sa-i luam o olita de masina ca nu e normal sa stea 4 ore fara sa faca. Noi am plecat pe la 8 si ceva din parc si la 9 s-au impuscat unii acolo: 2 morti si 4 raniti. Au inchis parcul si i-au interogat pe toti, asa ca prietenii nostrii abia pe la 10 si ceva au putut pleca. Bine ca am plecat inainte ca nu stiu ce faceam cu Emma si nefacuta pipi si in tricou si pantaloni scurti fara nimic la noi(hainele de schimb ramasesera la masina). Asta e invatatura de minte sa mai mergem in parcuri pe care nu le stim deloc).
Tot in we Emma a scris cu pixul pe canapea. E din piele sintetica si nu am reusit sa scot cu nimic pixul. Daca stiti vreo solutie sa-mi zice-ti please.

Eliza
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Eliza, pixul iese cu spirt. Dar nu stiu cum se comporta pielea sintetica. Testeaza intr-un colt ascuns.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Ginette, ti-am admirat frumoasa! Mi-ai facut o pofta de mare...

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

salutare!
maiculitsa ce aventuraaaaaaaaaaaaaa!

pai alinush, n-am vrut autostrada din cauza de lucrari, aglomeratie, congestii... alea alea, si..... am setat gps sa ma duca pe nationale. da' io, muta de mine, am luat-o de-a dreptu' la dreapta cand a zis gps s-o i-au la dreapta, doar ca era a doua nu prima si-am nimeirt in autostrada.... si tipam pe urma la domnul sot ca unde sunt:)))) eram convinsa ca am luat-o ca mashinile fantoma, pe sens invers.... noroc ca m-a scos tot dracia aia de gps din belea si m-a trantit inapoi pe o nationala. pocinog, cand am ajuns la bruno m-am uitat in spate la jeremy. am vazut negru in fata ochilor, era sa pic din picioare.... scaunul alunecase din centura (probabil cand am inchis usa s-a strecurat), se ridicase, si-l daduse pe jeremy "peste cap", adica era indoit intr-o rana peste centura mashinii, aia de se pune peste piciorushe la maxicosy, vomat din cap pana in picioare si el saracu nu zicea nimic. mi s-a rupt sufletul:(((( l-am scos afara, el radea cu gura pana la urechi. am fixat zdravan scaunul si am luat-o doar pe nationale inapoi. unde mai pui ca initial crapasem putin geamul de la el, in ideea in care urma sa merg decent, si cand m-am trezit pe autostrada, nu stiam in ce limba sa mai injur. adaugati o schimbare de banda, si una care n-a vrut sa ma lase, reintrat la mustata pe cea initiala, aialalta aproape a ras mashina d epe banda doi.... efectul fluture, vorba aia, cand incepe aiurea... slabe sanse sa-si revina treaba.

suntem intregi, asta conteaza, si bruno e fericit dupa prima zi la stagiu.

cu vacanta...of... zbor deja:) fu o surpriza absolut incredibila din partea domnului sot. la schimb, ca ma simt eu aia a dreaq, am sa-l las sa mearga la sport. a zis ca se simte imbatranit, deci... dezavantaj mirika, la sport cu el:)

ginette, ce frumoasa si ce mare e buburuza ta! cred ca i-a priit vacanta! sper ca si voua, si... tii minte cand ti-am spus ca pana si sefii cei mai fiorosi merg la toaleta si-si dau chilotsii in vine? eh, pe mine imaginea asta ma ajuta sa trec de orice razand:)

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Sunt foc si para! Nu credeam ca am in familie elemente extremiste!!!!
Dl sot stie din 20 mai, deci de acu 2 luni, ca pe 20 IULIE am test pentru obtinerea cetateniei... si eu m-am bucurat ca e martea cand el are de obicei (95%) pusa tura de dupa masa, cu dimineata libera. Ma bazam pe el ca ma duce si aduce ca sa fiu la timp inapoi sa iau gaza de la gradi sa le dau pranzul etc.
Nope, el si-a pus vineri tura de dupa masa din saptamana asta!!!!!!
In plus dl socru nu poate sa ma duca fiindca martea e ziua in care ia micul dejun la matusa lui!!!!!
Caile ferate germane au taman in perioada 16-28 iulie lucrari si gramada de legaturi sunt suspendate, vin cu intarziere sau chiar sunt anulate!!!!!
Imi vine sa ii strang pe toti de gat!
De gat se plange si saraca gaza din seara asta si am emotii cum va fi la trezire dimineata!
Am si eu o data o zi importanta pt viitorul meu si lumea imi pune bete in roate!
O sa il las pe dl sot la 7 dimineata cu copilul si bocceaua si o tulesc la tren, ca sa pier o ora prin oras pana intru in examen!!!!
Nici nu stiu daca sa va rog sa-mi urati succes! Precis pic la carul de nervi pe care il am!!!!!!!!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

neata, multumesc mult de primire, ma bucur ca nu ne-ati uitat...
:)

stiti ce vreau sa va intreb: Irinouka, Creata au mai intrat, ce mai fac ele?

10 poze noi

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Buna dimineata! Sa aveti o zi superba azi!
Va servesc cu un ceai cu miere si lamaie!

Ceskule, mult succes azi! Tinem pumnii stransi de tot! Imi pare rau ca nu ai primit sustinerea necesara, dar stiind ce memorie buna au barbatii... Te astept cu vesti bune!

Mirikule....vai de mine! Puiul mic! Bine ca nu a patit nimic! Mai ce cumintenie ai tu acolo! Of...pupa-i obrajorii din partea mea!

Roxanici, mai mami, vorba lui Miri, ce fetita mare si frumoasa ai! Si vrem si noi la maaaaareeeee!!!

Doamne, Eliza!!! Ma inspaimanta foarte tare ideea ca orice nebun are acces la arme de foc! Doamne fereste! Bine ca ati plecat la timp de acolo!
A fost tare buburuza cu inotul! Hihi!

Sa mi-o laud si eu pe Anita...nu poarta pampers decat noaptea (si ala mai mult preventiv; dimineata il gasim uscat de cele mai multe ori). Insa mai sunt accidente cu kk. Uneori spune dupa ce a facut. Se ia cu joaca si uita!
Desi nu m-am consolat cu ideea ca trebuie sa-i tin la tara toata vara, cand am fost in weekendul asta i-am gasit f bine acomodati. M-au mai intrebat ei cand merg acasa, dar per total a fost distractie! Facut focul seara si prajit bezele, plimbat prin padure si studiat viata insectelor (foarte fain! era plin de paienjeni care vanau libelule), stat toata ziua afara!

Va pup si va doresc o zi minunata!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Ceska...te asteptam cu vesti,sa ne spui ce ai facut...si sa ne spui cum e benji...si gaza mea a facut rosu in gat pt prima data si tot pt prima data ia antibiotic...
Roxanici,Bia a vazut poze cu gaza ta si a zis"oou titita e a apa maie,e omoasa i mica titita"
Alina multumim de ceai,il pasesz Biancai pt ca are nevoie si ii si place...puiuitii scumpi...ce distractie trebuie sa fie pe ei la tara...

Laura,mamica de minune Bianca
POZE...foarte...noi
Adevaratul camin nu este cladit cu mainile, ci cu inima.
Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera.

Mergi la inceput