Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *267*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Multumesc din nou pentru felicitari, zuzici dragi!

Grati...zau ca te inteleg perfect! Si eu as fi extrem de furioasa pe al meu! Mai ales ca el este as in boacane de genul asta! Sa-ti povestesc cum a facut plinul la masina cu benzina iar masina noastra este deasel? Si dupa maxim 1 km de mers, se opreste masina si el ma suna pe mine sa ma intrebe ce i-am facut masinii de nu mai merge? Pana nu a venit un mecanic si i-a explicat ca e vina lui el nu a crezut! Cand a bagat baiatul ala nasul la busonul de la rezervor abia s-a abtinut din ras! L-am iertat...l-am luat cu acte-n regula, ce sa fac?!
Imi pare rau pentru pierderea asta materiala, dar se va recupera intr-un fel! Iarta-l! Sunt si ei niste copii mai mari!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

De ieri l-am lasat pe Andrei fara pampers ziua. Gata, ca nu se mai poate. Face pipi pe unde apuca, dar e pedant, isi da chilotii jos si ii duce la baie . Asa imi dau seama ca a facut pe el si ma apuc sa caut balta prin casa. Nasol e ca, nu vrea sa faca cand il pun la oala sau la wc. Azi de dimineata a reusit un pipi la wc in picioare. Afara plecam cu pantaloni de schimb. In paralel, i-am scos si pampersul lui Marc de noapte, de vreo 2 sapt, dar asta inseamna treziri de noapte sa-l pun pe oala si tot mai scapa pe el.
Sper sa ma tina nervii.
Eu singura cu copiii acasa, mama singura cu tata la pat...simt ca o iau razna. Trebuie sa gasesc pe cineva s-o ajute pe mama.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

tin sa va spun ca eu am fost o mama ingrozitoare cand a venit vorba de pipi...stefy a zis de mult ca face caca si pipi, chiar scapasem de tot de pampersi insa la un moment dat facea pe ea si nu mai vroia sa spuna..si m-am comportat execrabil cu ea, am certat-o..ceea ce sfatuiesc pe toata lumea sa nu faca..acum e bine, insa iubita mea si acum imi spune .."am facut putin pe mine"..desi nu mai face deloc...
este prima greseala enorma pe care o fac de cand s-a nascut ea..sper sa nu se mai repete si sa invat din asta ca trebuie sa am incredere in ea si sa o las sa se maturizeze in ritmul ei..sau sa regreseze in ritmul ei, sigur recupereaza si toate au un scop ...

10 poze noi

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

La multi ani Alina, cu intarziere

10 poze noi

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Ciao zuzele dragutele,

Ne-am intors ieri pe la 4:00pm - a fost 'etatodinan'(extraordinar cum zice Adela).
Am avut o vreme excelenta; nici-o zi cu ploaie (ma ardeam dak nu ne duceam).
Cazarea (vila Florenta) a fost ok: bucatarie, curte mare cu cateva jucarii pt pici, gratar si foisor pt adulti, camera mare cu balcon, frigi in camera. Foarte bine, o recomand!

Am citi in diagonala: ma bucur ca tatal lui Roli e ceva mai bine si l-ati putut scoate din spital,

Im pare rau de situatia in care este Vali-honey.

Sper ca otita e pe trecute, Miri.

Am citi ca Helen s-a distat pe ciste! Ma bucur tare mult ca ti-ai mai schimbat atitudinea.
Car despre masea, sa te iei de mana cu dan: si lui ii iese una si e varza cu capu' de durere; el baga aulin la greu.

Sananate si lui Sasha - sper ca febra sa fie de la dinti si nu de la vre-un virus.

Cu intarziere:
LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC PT O ALTA 'RACOAICA' DRAGA: ALINA23!

De maine, ma intorc in groapa cu lei - mi-e asa o sila de fetzele alora

Incarc niste poze cu buburuza.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume

bravo!! ma bucur tare ca ati avut vreme frumoasa. ti=am spus eu, nu?

unde-s pozele cu buburuza? tot rasfoiesc albumele si nu dau de ele ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

buna fetele

ce furtuna incepe afara .. brrrrrrrrrr

sunt cam suparata caci anna face febra de azi-noapte. acum 1 h avea 38,8 .. am fost la dr, e ok in gat, plamani, urechi .. dr a zis ca poate fi o viroza sau dinti .. ii dau anitermic si vedem. poate o fi roseola ..

grati tare imi pare rau de geanta pierduta .. sunt niste zapaciti barbatii astia ..

roli incet incet se da pe brazda juniorul, sunt sigura.

ema cum sunteti?

alina pupam pe stefiutza frumoasa!! ma bucur ca ne mai dai cate un semn.

Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

hello si bine s-au reintors zuzele noastre ratacite sau nu (ginette d ela mare, alina de pe la treburile ei).

otita mea, cap de afis, e tot acolo. mocneste. trece dar incet si enervant cu mancarimi prin urechi de-mi vine sa-mi dau palme de nervi. partea buna e ca d ela antiinflamatoare nu ma mai dor altele...

roli, curaj, sunt convinsa c-o scoti la capat. cu marc... nu-l trezi din somn. lasa-i o olita, va face in ea. anul trecut, bruno, de pe o zi pe alta, in vacanta, a renuntat cu totul la pampersul de noapte. se trezea la 6 si fugea repede la baie. sa bat in lemn, n-am avut nici un accident nocturn. cu sacha e alta poveste. exemplu: jeremy molfaia la san, il vad pe sacha ca se prinde brusc de "obect" ii zic, fugi la olitsa - care era mai in spate cu fix 3 pashi - s-a uitat in ochii mei, a zis "nu" raspicat, si paf.... balta pe jos. nah... ce era sa-i fac? sa-l dau de pereti. dar i-am spus frumos ca are olita verde ca si iepurasul din poveste si ca trebuie sa spuna si sa se aseze ca altfels e supara olita. a zis "pf" si a plecat sa-mi enerveze pisicii.

elle, sanatate annitei. eu sper sa fie dinti:) hihihihi, maine poimaine face gogoshica un an!!!!!!!! si ca tot ai zis de vacanta...ma duce barbatu' unde am fost si anul trecut:) nu-mi incap in piele de fericire! shea, si... m-am urnit din loc, si maine am prima sedinta la bodystyling, un fel de gimnastica asistata intr-o mashinarie cu aer cald care evita intinderile de muschi, dureri de spate, alea alea. si ei imi dau in scris garantia centimetrilor pierduti. sa vedem cat imi vor zice maine ca pot da jos.

bruno e la un stagiu la dreaq in praznic sa ma scarpine... am doua variante, cu si fara autostrada. singura nu mi-ar fi groaza, dar ii am si pe ceilalti doi in mashina....nah, dilema, ce drum iau?

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Mirikule, sorry de otita! Bine ca nu te mai doare! Eu as alege autostrada. Cu ochii cat cepele, dar stiu ca macar ajng mai repede.
Bravo pentru concediu!! Oooaaaaa....to acolo??!! Meserias! Si cand plecati?

Roli, ma bucur ca l-ai externat pe tatal tau! Ii doresc multa sanatate! Imi dau seama ca nu ti-e usor fara ajutorul mamei tale, dar pana in septembrie nu mai e mult!

Elle sper sa treaca repede febra Anitei! Si ma bucur ca te simt ceva mai putin tensionata! ;)

Alina, Roxanici bine ati revenit!

LalaD, esti ok?

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Miri, in primele 2 sapt nu l-am trezit, i-am zis ca are oala langa el...nici gand sa se trezeasca, uda patu in fiecare noapte. Acum il pun eu pe oala pe la 1-2 si pana dimineata nu mai face. Nu se trezeste, asa adormit il pun pe oala si face.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

miriku bafta la slabit!!!! cat despre drum .. ia-o pe cel mai safe. pupi

alinus saru-mana .. parca sunt mai aerisita la creier, ca sa spun asa .. acum, insa, ma framanta febra annei .. vad ca si kk face tare insa cu un pic de mucus prin el .. ofof

Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput