Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *267*
Raspunsuri - Pagina 3
emabucuresti spune:
roli sanatate multa tatalui tau, ma bucur ca a scapat de stat prin spital! Bunica mea( o batranica ce m a ingrijit cand eram mica, bunica adevarata fiind moarta demult) e in spital zilelle astea si sunt tare suparata
lalaD back, mi-ai lipsit pe aici. Merci de sugestiin privinta bubitelor!
grati sorry pt laptopuri si restul lucrurilor pierdute. sotului i au furat de curand laptopul
ceska sanatate lui benji boy, poate o luati din pripa si nu ajunge la raceala pe bune.
sa va spun despre noi, respectiv sasha. nu are inca dinti dar face febra de ieri, la 4-5 ore e cu febra, azi noapte al doilea puseu(pe la 4 dimi) a urcat la 39. innebunesc / e prea mare sa fie de la dinti. mi e teama sa nu fie virusul pe care l am avut cu totii si care pe el parea ca il ocolise.nasul nu pare sa ii curga, tuseste usor si productiv de o saptamana. Mor de mila lui, ca e marait si sufera, am facut kilometri cu el in brate ieri si azi noapte. Si pt a pune capac, si bunica e atinsa si ea, c tuse, nas infundat, tot tacamul.
grati.ela spune:
Ceska aerosoli... siropurile de pin sau de brad merg sau miere cu lamaie si cu morcov ras
Ellenuta spune:
buna gagici
.. remember me???
nu am mai intrat caci am fost mai mult pe la tara saptamana trecuta si nu am net acolo. laptopul l-am luat cu mine si acolo a ramas.
aseara am fost la o nunta .. ce am mai dantuit si destrabalat .. anna a ramas cu socrela si eva cu ai mei. din pacate, anna nu a vrut sa puna gura pe formula, insa, se pare ca doarme mai bine cu burtica mai goala ( a supt bine pe la ora 20). la 23 s-a culcat si s-a trezit la 7 .. si mie imi pune parul pe bigudiuri noaptea, probabil ca simte miros de lapte si d-aia se scoala des. asa m-am distrat aseara, faceam misto de sotu' si-i ziceam ca prind buchetul si ma marit .. si culmea, cand s-au strans domnisoarele ptr a prinde buchetul, am stat si eu cu prietena mea (tot maritata) insa multt in spatele lor .. mai fetelor .. buchetul ala aproape ca m-a lovit in cap .. si l-am prins .. sa lesin de ras nu alta in timp ce sotul s-a schimbat la fata si l-au apucat transpiratiile .. desigur ca nu l-am pastrat ..
nu am citit din urma, sper diseara .. sunt zombie de somn si tre'sa fac si ceva de mancare ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
Ellenuta spune:
ema of nu se mai termina cu virusul asta urat. sper sa nu fi luat si iubitul mic ..
ceska ridiche neagra scobita la mijloc, pui miere acolo, lasi de dimineata pana seara, scurgi zeama si-i dai sa bea.
miriku mama ei de otita ... eu o trag cu rau cu maseaua de minte, infectie, antibiotic .. ma inteapa si urechea .. pupi
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
ginnette spune:
Ciao zuzele dragutele,
Ne-am intors ieri pe la 4:00pm - a fost 'etatodinan'(extraordinar cum zice Adela).
Am avut o vreme excelenta; nici-o zi cu ploaie (ma ardeam dak nu ne duceam).
Cazarea (vila Florenta) a fost ok: bucatarie, curte mare cu cateva jucarii pt pici, gratar si foisor pt adulti, camera mare cu balcon, frigi in camera. Foarte bine, o recomand!
Am citi in diagonala: ma bucur ca tatal lui Roli e ceva mai bine si l-ati putut scoate din spital,
Im pare rau de situatia in care este Vali-honey.
Sper ca otita e pe trecute, Miri.
Am citi ca Helen s-a distat pe ciste! Ma bucur tare mult ca ti-ai mai schimbat atitudinea.
Car despre masea, sa te iei de mana cu dan: si lui ii iese una si e varza cu capu' de durere; el baga aulin la greu.
Sananate si lui Sasha - sper ca febra sa fie de la dinti si nu de la vre-un virus.
Cu intarziere:
LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC PT O ALTA 'RACOAICA' DRAGA: ALINA23!
De maine, ma intorc in groapa cu lei - mi-e asa o sila de fetzele alora
Incarc niste poze cu buburuza.
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
ceska777 spune:
Buna dimineata! Cafea pentru toata lumea, eu sunt un pic mahmura cred dupa 2 pahare de vin, de-aseara...
Dau drumul postarii pe blog, duc copilul la gradi si daca astea nu ma invioreaza ma intorc in pat. Am zis!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
grati.ela spune:
Neata si de la mine! ma pregatesc sa fug la facultate: au studentii licenta...copilasii mei au ramas la Brasov si buni a zis ca Dudu a fost tare trist, Ozi a facut probabil o usoara viroza intestinala...Doamne ajuta sa le fie bine si sa stau linistita sapt asta in Bucuresti. Va pup acum
alinaatudor spune:
Buna, ne mai tineti minte?
Ne cerem scuze ca nu am fost pe aici cam de multicel, motivele ar fi de prisos insirate pe aici.
Am incerca sa citesc si eu un capitol doua in urma sa ma updatez cu ce s-a mai intamplat.
Am vazut poze caci pozele sunt parca sugestive atunci cand vine vorba de trecerea timpului.
Mi-au dat lacrimile cand am vazut-o pe Ozi premianta, ma gandeam cum voi fi eu peste cativa ani la serbarea de sfarsit de an a Stefiutei..de ce zboara timpul asa repede..
Apoi, am vazut pe baietii lui Miri, sunt incredibili..toti 5 de fapt.
Pe Ellenutza am gasit-o cazuta in butoiasul cu melancolie. Nu pot decat sa ii garantez ca situatia se va schimba cu timpul, caci o familie care a inceput cu iubire, isi va regasi mereu dragostea.
Vad in jurul meu situatii asemanatoare in familiile prietenilor nostri si mereu le spun ca situatia se va schimba, taticii sunt mult mai receptivi in momentul in care copii interactioneaza, cam pe la 1 an si ceva asa...
va pup si incerc sa mai citesc din umbra
10 poze noi
Ingerasul creste
alinaatudor spune:
Gratiela, nu pot decat sa spun ca te admir foarte mult si sa te felicit pentru Ozi care este un copil extraordinar.
Sunt sigura ca si fratele ei ii va calca pe urme si vei fi cel putin la fel de mandra de el...
Imi aduc uneori aminte asa de zilele de dupa nasterea Stefiutei in care ma plimbam pe strazile din Militari...si parca vroiam sa se faca un pic mai maricica,...sa nu mai stau cu teama de una sau de alta..oare ne pierdem vreodata teama asta...eu nu cred.
Grati, vreau sa te mai intreb ceva, stiu ca poate sunt imatura acum cand te intreb, dar cat de greu ti-a fost sa ai un bebe cand deja primul copil era mare? Intreb asta caci eu nu imi doresc acum un alt copilas, insa mi-as dori pentru Stefy mai tarziu, cand ne aranjam si noi putin material si cand situatia din sufletele noastre va fi mai matura, cand nu ne va mai destabiliza cuplul si familia...
Nu stiu daca exista o reteta general valabila...sau un timp perfect pentru toate, dar asa cred eu acum.
Oricum, Mircea al meu imi spune ca nu vrea alti copii caci el nu poate iubi pe alticneva asa cm o iubeste pe Stefy..stiu ca pare imatur si copilaresc, dar daca ciar are dreptate...
ma rog, sa nu va plictisesc cu aberatiile astea...
10 poze noi
Ingerasul creste
Lala_D spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinaatudor Gratiela, nu pot decat sa spun ca te admir foarte mult si sa te felicit pentru Ozi care este un copil extraordinar. Sunt sigura ca si fratele ei ii va calca pe urme si vei fi cel putin la fel de mandra de el... Imi aduc uneori aminte asa de zilele de dupa nasterea Stefiutei in care ma plimbam pe strazile din Militari...si parca vroiam sa se faca un pic mai maricica,...sa nu mai stau cu teama de una sau de alta..oare ne pierdem vreodata teama asta...eu nu cred. Grati, vreau sa te mai intreb ceva, stiu ca poate sunt imatura acum cand te intreb, dar cat de greu ti-a fost sa ai un bebe cand deja primul copil era mare? Intreb asta caci eu nu imi doresc acum un alt copilas, insa mi-as dori pentru Stefy mai tarziu, cand ne aranjam si noi putin material si cand situatia din sufletele noastre va fi mai matura, cand nu ne va mai destabiliza cuplul si familia... Nu stiu daca exista o reteta general valabila...sau un timp perfect pentru toate, dar asa cred eu acum. Oricum, Mircea al meu imi spune ca nu vrea alti copii caci el nu poate iubi pe alticneva asa cm o iubeste pe Stefy..stiu ca pare imatur si copilaresc, dar daca ciar are dreptate... ma rog, sa nu va plictisesc cu aberatiile astea... Alina si Stefania 10 poze noi Ingerasul creste |
Nu stiu cum i-a fost lui Gratiela dar MIE mi-a fost extrem, extrem de bine ca Bogdan era mai mare cu 7 ani
E infinit mai simplu cand cel mare stie ce inseamna un bebe mic, cand si-l doreste, cand stie sa imparta atentia, cand e dispus sa se puna la mintea celui mic.
La noi a fost benefic ca exista aceasta diferenta de varsta, penreu amandoi. Si sunt extrem de legati si apropiati.
Gratiela imi pare rau ca ati pierdut geanta, te cred ca te-ai suparat.Si eu as fi fost neagra de oftica.
Roli imi pare bine ca ai reusit sa il aduci pe tatal tau acasa, multa sanatate ii doresc.
O zi excelenta !
Lala.
Mr B si Mr A
My hobby