Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *267*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ciao fetelor,

Multumesc pt laudele la dresa buburuzei

Un special pt Bianca si comentariul ei

Bravo Anita! Eu inca nu i-am scos pampersul de la somn (nici de la pranz nici de noaptea).

Ceska, bafta la examen!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Gata, a trecut! Rezultatele insa abia peste 6-8 saptamani... Eu cred ca l-am luat sa vedem ei ce parere au.

Alina023,
barbatii astia! Dl sot aseara emite solutie: sa ma duca el cu masina pana in oraselul unde lucreaza si de acolo sa iau un taxi!!!! Care ajunge precis 50,-EUR!!!! Dl socru a fost sunat ca nu mai e nevoie nici macar sa ia copilul de la gradi la 12 si era foarte senin!!!!! Sper sa isi recunoasca gogomania, eu oricum o sa-l slabesc un pic, o vreme. Nu se poate sa imi zica la ora 20:00 "da, ok te duc eu!" si la 23.00 sa spuna ca nu mai poate, micul dejun e atat de important!!!
Am si tras o cearta cu dl sot aseara si ne-am zis cate una alta dar simteam ca explodez!!! Pana la urma am luat trenul la prima ora, prin LB m-am plimbat cu autobusul de si pana la gara. La 06:45 am plecat de acasa la 10:25 eram la gaza, de retour. Innaripata mea a dormit pana la 8 langa taica-su care si-a luat "zi de ingrijire copil". Pe la 04:00 dimineata a facut o criza de tuse si a vomat iar. Copilul e vioi acum dar nu l-am mai dus la gradi. Dl sot cam spasit a dus gunoiul si "rotundul" reciclabil!!!! Asta nu o face in mod normal cu invitatie expresa.... Si a intrebat daca vreau cafea!
M-a cam intepat la inima de dimineata sa stiu ca il las si plec sa-mi vad de ale mele dar cred ca a fost si pentru el important ca maica-sa sa mearga la examen si sa primeasca cetatenia germana intr-un final.
Ma mint ca tot pentru el am facut-o. Si pentru el!
Gata!
Merg sa smotruiesc in baie sa imi mai descarc naduful.

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Multumesc pentru incurajari!

Blogu` nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna fetele

numa' buna nu e la mine .. anna s-a captusit iara cu ceva la stomac .. a vomitat dimineata dupa fructe si a facut un kk apa, acum se partaie iara .. frate, nu scapam bine si o luam de la cap. eva a plecat la ai mei insa au apucat sa intre in contact .. plus ca eva a pus gura pe cana cu apa a annei ..

miri ce patanie cu baby J. .. mititelu statea acolo fara sa zica nimic .. ce super ca mergeti iara in turcia .. asa vacanta mai da!

ceska tinem pumnii sa fie de bine!! nu mai zic nimic de sotz .. trage-i perdaful ca merita din plin!! sanatate multa gazei.

alinat nu, creata si irinuka nu au mai intrat de foarte mult timp .. creata are un blog de unde mai aflu una alta iar cu irinuka m-am vazut cand eram gravi cu anna ..

lala multa sanatate biei! bia ta este tare frumoasa .. ce i-a crescut parul si cat de inalta e!!!! iar pozele cu voi doua sunt de exceptie!! se simte iubirea prin poze!

alinus ce weekend placut ai petrecut cu picii tai frumosi!

eliza felicitari pentru pampers!!! ce aventura cu parcul si impuscaturile .. bine ca ati plecat la timp!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Fetele, vin si eu cu o intrebare legata de problemele mele...stiti vreo femeie care ingrijeste varstnici? Cu tata situatia se inrauteste pe zi ce trece, mama e la capatul puterilor si ii trebuie un ajutor. La firmele specializate am gasit niste preturi enorme.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Roli,
ce ioi pot eu sugera e sa incerci la CARITAS sau la Serviciul Maltez. Poate iti trimit macar pentru cateva ore in fiecare zi pe cineva... Doamne-ajuta sa gasiti ajutor!

Ellenuta,
of, din pacate cam asa e vara. Oricat am avea grija cu copiii mici e greu sa te tii departe de nebunii din astea. Noi pe o parte ii spalam pe maini, le spalam fructele, avem grija sa nu se atinga de alimente alterate si ei pun mana peste tot si apoi o duc la gura.
Oricum sper sa nu ia si Eva si daca le tii un pic izolate poate ii trece si Annei mai repede...

Miri,
nu mi-am putut imagina pozitia dar ce bine ca bebe Jeremy se tine tare pe pozitie, in orice pozitie! Saracu'! Cred ca am mai zis ca astai, nr3 sunt foarte zen, nu?

Blogu` nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

buna dragelor,
eu 'fac cu capul', sasha a tinut-o tot ntr-o febra de sambata, zi si noapte, acum parca a mai rarit-o si face cam la 5-6 ore. de cand cu febra lui, dorm cu el in pat, cat a fost milan cu febra am fost langa el iar sasha cu tati, ma ia groaza, ce fac eu daca ii voi avea vreodata pe amandoi bolnavi in acelasi timp, ma tai in doua? mi se rupe sufletul cand ii vad bolnaviori, pe s il car in brate de cateva zile cat n am facut-o de cand il am. parca parca e mai binisor. sa vedem la noapte si maine

elle sanatate multa anitei, uf, iar cu visusache la stomacel, nu capatase imunitate de la entero trecuta? si i ai mai facut si rotarix ul...

salutam pe toata lumea , mai tragem cu ochiul la poze cu copilasii dar nu apuc sa mentionez.
va si sanatate la bolnaviori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Elle......fetele...sanatate multa annitei si poate nu a luat si Eva...off.
Multumim si de laude...
Ceska...asteptam sa faci cinste cand afli rezultatul...sunt sigura ca o sa fie cel dorit.Benji cum mai e?
Ema...multa sanatate si voua...

Laura,mamica de minune Bianca
POZE...foarte...noi
Adevaratul camin nu este cladit cu mainile, ci cu inima.
Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Buna dimineata,
Ele, multumesc mult pentru raspuns, am intrat pe blogul Cretei si am vazut ca avea un puiuit de catel de vanzare..si imi incerc norocul. As vrea sa ii cumpar lui Stefy un catel, insa sa fie si de paza si sa fie rezistent sa il tin numai in curte...un fel de surogat pentru un fratior deocamdata:)

Va pup si va doresc o zi buna...

10 poze noi

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Buna dimineata,

Lala20,
ei, cum aflu vin sa ma laud si dau si de baut! Chiar daca numai virtual!!!

Alinatudor,
m-ai facut sa rad cu catelul surogat de fratior. Al nostru e prea batran si e mai mereu agasat de gaza dar daca e pui ai sanse sa fie bun partener de joaca pentru Stefi.
Ieri am anuntat si pe blog ca e posibil sa creasca numarul de cetateni ai Germaniei si unele mamici au inteles din asta ca se alege gaza mea cu fratior/surioara N-ar fi rau dar nu acum!

Blogu` nostru

Mergi la inceput